Şimdi Ara

Bu arac alinirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 bin kadar hb aracbakiyorum bu araci buldum sizce alinirmi,ileride ne gibi seylerle karsilasirim,parca fiyatlari nasildir?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-147-hatasiz-boyasiz-396644668/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende mk2 si var kısaca anlatayım

heryerde ustası yok herbustada anlamıyor bakmaktan kaçanlar var

filtreler vs ucuz ama motor parçaları pahalı sayılır. mesela sol ön cam düğmesi 1000 tl

fazla yakıyor şehiriçi 11-12 Lt

performanslı

distinsive olanlar baya donanımlı

karizmatik sayılır gerçi mk2 önde bu konuda

gibi gibi sayabilirm. alfa keyif arabası zamanın paran varsa keyifle binersin yoksa üzülürsün

bende satmayı düşünüyorum mk2 65.000 km de 2005 model 32ye vereceğim
    he ilan sahibi yalancı ilanda boyasız hatasız diyor sonra 1 parça boyalı yok düzeltilmiş falan diyor böyle heriften araba alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airarmada -- 6 Şubat 2017; 23:19:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gayet güzel.13 yaşında 180 bine yaklaşmış .o kadar kusur bayiden sıfır alınan araçlardada çıkıyor.

Her arabaya çamur atmayı alışkanlık haline getiren emanları umursamayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otopark.com youtube sayfasında 159 incelemesi var, izlemeni tavsiye ederim. Şu sebeple tavsiye ederim; inceleme ikinci el incelemesi, şoför Sinan Koç tam bir Alfa tutkunu. Arka koltukta araç sahibi ve bir başka Alfa kullanıcısı, yan koltukta da And Çetin.

Alfa'lar için "metres gibidir, yedirecek paran, ayıracak zamanın varsa seni çok mutlu eder."

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.