Şimdi Ara

bu aracın ederi konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • opel korsa enjoy 2007 model 90 beygir bir 3 dizel motor, tamponlar değişmiş başka değişen yok, üç parça yüzeysel boya var.. 125 binde, zorunlu trafik sigortası ve muayenesi gelmiş sayılır.. diğer bir eksiği ise aracın debriyaj baskı balatasının değişmesi lazım. satıcının esnediği enson fiyat 25000 tl sizce bu araba bu fiyata alınır mı. yada ederi nedir.... ha bir de varsa bu paraya daha mantıklı önerileriniz nelerdir....şimdiden teşekkürler yardımlarınız için....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katip28 -- 25 Mayıs 2014; 19:13:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: katip28

opel korsa enjoy 2007 model 90 beygir bir 3 dizel motor, tamponlar değişmiş başka değişen yok, üç parça yüzeysel boya var.. 125 binde, zorunlu trafik sigortası ve muayenesi gelmiş sayılır.. diğer bir eksiği ise aracın debriyaj baskı balatasının değişmesi lazım. satıcının esnediği enson fiyat 25000 tl sizce bu araba bu fiyata alınır mı. yada ederi nedir.... ha bir de varsa bu paraya daha mantıklı önerileriniz nelerdir....şimdiden teşekkürler yardımlarınız için....

Şase numarasından kazası var mı diye baktırın, hangi servise goturmuşlerse orijinal kilometre olup olmadığını öğrenebilirsiniz en son kaç binde bakıma girmişse o servisten öğrenin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet araçta küçük çapta bir hasar kaydı var 800 tl gibi bir rakam bu da yüzeysel boyalar ve ön tampon ile alakalı, tavsiye ettiğiniz yönleri araştırdım aracın, o konuda sağlam bir araç, kafamı karıştıran dolgun km ile fiyatı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: katip28

evet araçta küçük çapta bir hasar kaydı var 800 tl gibi bir rakam bu da yüzeysel boyalar ve ön tampon ile alakalı, tavsiye ettiğiniz yönleri araştırdım aracın, o konuda sağlam bir araç, kafamı karıştıran dolgun km ile fiyatı...

100bin kilometre yeni motorlarda bir problem etki etmiyor bakımı yapılsın yeter 400bin e kadar götürür. Bence normal kilometresi. Bizim araç 2011 model 110 binde. Motoru hala ilk günkü gibi. Emsalleri piyasada ne durumda bilmiyorum ama eğer aynı fiyattaysa değişecek parça ve muayene ücreti kadar da pazarlık yapılması iyi olur. Şimdiden hayırlı olsun.kazasız belasız inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • multijet motor takside 700 binde gördüm
  • tarx kullanıcısına yanıt
    multijetten öte o durum biraz da bizim taksciler ile akalı, okunmuş motormu kullanıyorlar ne, adamlar anahtar sürmeden motora tur attırıyorlar. biz yavrum el bebek gül bebek zor görüyoruz 200 bini...('')) bu arada bizim corsanın durumu ne olur bea....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.