Şimdi Ara

Bu araplar neden böyle.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene yaz boyu anket yaptım. Bu dönemlerde sürekli farklı yerlere gidiyordum. İşim D&R Mağazalarındaki müşteri profillerini öğrenmek ve saha içi etkileşimlerini not almak. Aqua Florya, Kanyon, Metro City derken Atatürk Havaalanı dış hatlardaki D&R a geldi sıra. Bir hafta falan orada anket yapacaktım insanlarla. 2. günümün iş çıkışı bindim metroya ( ya da tramvay mı deniliyor tam hatırlamıyorum yer üstünde gidiyor ). Ayaktayım sırtımı cama verdim. Yanımda 5-6 tane valiz var. Karşımda Arap bir aile vardı. Belli ki onlara aitti valizler. Yüzü bayağı kararmış bir amca, sadece gözleri açık bir hanım abla. 2 tane de şirin mi şirin kızları. Valizlerden biri düşecek gibi oldu. Ben de tuttum düzgün şekilde yerine koydum. Küçük kızları bana gülümsedi ben de ona gülümsedim tabii ki. Sonra kafamı kaldırdım ve bey amcamızın dudaklarını büzüştürerek bana agresif agresif baktığını gördüm. O görüntü beni öylesine rahatsız etti ki elim ayağım titremişti. Ne yani ben senin 4-5 yaşlarındaki kızını taciz falan mı ettim ki bana öyle bakıyorsun be adam. Alt tarafı valizini düşerken kurtardım diye gülümsemesine karşılık ben de gülümsedim. Ne kadar sığ görüşlü insanlar var ya. Neden böyle bu adamlar Allah aşkına ?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• araplarin allah belasini versin.

• Ay pis sapııık bi de utanmadan kıza gülümsedin ha. Ben olsam direk polise ihbar ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdarGndgn

Geçen sene yaz boyu anket yaptım. Bu dönemlerde sürekli farklı yerlere gidiyordum. İşim D&R Mağazalarındaki müşteri profillerini öğrenmek ve saha içi etkileşimlerini not almak. Aqua Florya, Kanyon, Metro City derken Atatürk Havaalanı dış hatlardaki D&R a geldi sıra. Bir hafta falan orada anket yapacaktım insanlarla. 2. günümün iş çıkışı bindim metroya ( ya da tramvay mı deniliyor tam hatırlamıyorum yer üstünde gidiyor ). Ayaktayım sırtımı cama verdim. Yanımda 5-6 tane valiz var. Karşımda Arap bir aile vardı. Belli ki onlara aitti valizler. Yüzü bayağı kararmış bir amca, sadece gözleri açık bir hanım abla. 2 tane de şirin mi şirin kızları. Valizlerden biri düşecek gibi oldu. Ben de tuttum düzgün şekilde yerine koydum. Küçük kızları bana gülümsedi ben de ona gülümsedim tabii ki. Sonra kafamı kaldırdım ve bey amcamızın dudaklarını büzüştürerek bana agresif agresif baktığını gördüm. O görüntü beni öylesine rahatsız etti ki elim ayağım titremişti. Ne yani ben senin 4-5 yaşlarındaki kızını taciz falan mı ettim ki bana öyle bakıyorsun be adam. Alt tarafı valizini düşerken kurtardım diye gülümsemesine karşılık ben de gülümsedim. Ne kadar sığ görüşlü insanlar var ya. Neden böyle bu adamlar Allah aşkına ?

arap zebaniler peşini bırakmıcak. keşke tramwayın üstüne atlasaydın

• Belkide adamın duruşu öyledir

• Bi de 6 yaşındaki kızın zorla başını örten aileler var o daha fena

• Çünkü arap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu ülkede polis niye var ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arapları alman mı sanacaksın?

• Arap işte.Takma kafaya.

• hocam hayvan işte ne yapacağı belli olmuyor. kürtler bir suriyeliler iki fazla yaklaşmamak lazım insan değiller çünkü, insan içinde yaşamaya alışkın değiller panik yapıyolar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.