Şimdi Ara

bu asasin skilleindeki illusion skilli karşı ırka ne gibi bir zarar veriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu asasin skilleindeki illusion skilli karşı ırka ne gibi bir zarar veriyor?
    ben bunun nasıl bir şey olduğunu çözemedim ben bu skill i kullanınca karşı tarafa ne gibi bir zarar veriyor?

• benim bildipim illusion skili karşı tarafın hp sinin % kaçını falan düşürüo.

ama yanlış ta olabilir
    tam bilmiorum
  • benim bildiğimde ya atağını yada defansını azaltıyo ama bende keesin bişey bilmiyırum...ve merakta ediyorum
  • bildigim kadarıyla karsı tarafın silahlarında ki poison damage yi siliyo.pek kullanışlı bişey oldugunu sanmıyorum sunku daha arena dısında hiç yemedim
  • illusion kullandığınızk işide atacğını zayıflatmayı amaçlayan bir vuruştur..Adı Üzerinde İlüzyon etkisi vardır karşı tarafa bu yönde etkisi vardır.........
    ben böyle biliyorum ve kullanyorum
  • benim bildiğim kadarıyla da attack accuracy i düşürüyo
  • benim bildiğim adamın attackını düşürüyo ama bu gün okuduğum bi topicde türkçe skiller vardı onda kullandığınız adamın skillerinin field etmesini sağlar diyodu. ama ya %100 vuran bi skill kullanıyosa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman güzel bi skillmiş

ama colony de kullanamayız bi bu skili!

biz bu skilli vurana kadar adam bizi 100 kere öldürür
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7thsense

o zaman güzel bi skillmiş

ama colony de kullanamayız bi bu skili!

biz bu skilli vurana kadar adam bizi 100 kere öldürür

stealth li iken illision atarsan stealth gitmiyor. bp ler için süper bence. bp ye atcan ardından kafa göz dalcan. cure yapana kadar yıl geçer. assassin hızlıdır
  • Bende o skilin ne işe yaradığını bilmiyorum ama cz desıkça atıyolar o skili asasinler. Bence o benim işime yarıyo çünki biliyorum ki yakınımda bir asasin var ve bana dalmak düzere, tabiki hemen önlemimi alıp bende ona dalıyorum. Gerçektende işe yarıyor
  • güzel miş galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::HannibaL::

Bende o skilin ne işe yaradığını bilmiyorum ama cz desıkça atıyolar o skili asasinler. Bence o benim işime yarıyo çünki biliyorum ki yakınımda bir asasin var ve bana dalmak düzere, tabiki hemen önlemimi alıp bende ona dalıyorum. Gerçektende işe yarıyor

• 411 in combosu die bi video var forumda o video da 411 in kesmeye çalıştığı adam atıyo 411 e bence onu bi izleyin biraz fikir sahibi olursunuz ( karşıdakini warrior yapıyo adam paso ıskalıyo)
  • kardeş bana saldıran bütün asasinler o skili dalmadan önce uzaktayken kullanıyo adam yanıma gelene kadar skilin etkisi zaten bitmiş yada hemen hemen bitmek üzere oluyor, zaten çok kısa süren bir skill, skilin amacı hedefin sizi ıskalamasını sağlamak yani isabet oranını düşürüyo. yaw bir asasin bir wariorun isabetini 1 kereliğine düşürse ne olacak, ne olacakmış demeyin ilk atak veren taraf zaten hep asasin olur herifi göremiyosunuz gelirken çünki buna karşılık wariorun ilk yapacağı hareker pot basmak olacaktır bu süre zarfında o skilin amacı tamamen etkisini yitirmiş olacaktır. Benim şahsen davranışım ilk hamleyi beklemek oluyor arkasından hp pot, arkasından bacak kırma sonra scream ve r-skill r-r-skill r-r-skill ........ iyi olan kazanır. vuruş gücü ilk spike ile 1200 ü geçemiyosa sonuç 1vs1 de asasinin pek bir şansı kalmıyo çünki geride kombo ile girmiş bile olsa 1300hp civarında bir can kalır ilk tepkide 720 potuda içtiğim zaman 2000hp ile mücadele başlamış oluyo. bu nedenledirki asasinler pek wariorlara sokulmak istemez..

• o skile hastayım olm süper bişi
  • quote:

Bende o skilin ne işe yaradığını bilmiyorum ama cz desıkça atıyolar o skili asasinler. Bence o benim işime yarıyo çünki biliyorum ki yakınımda bir asasin var ve bana dalmak düzere, tabiki hemen önlemimi alıp bende ona dalıyorum. Gerçektende işe yarıyor

• karşı tarafın attackını düşürüyor ama uzun sürmüyo
  • benim bildiim attack düşürür.
  • Attack veya HP düşürmüyor.

Bunu sadece Assassin'ler ve Archer'lara karşı kullanmalısınız, warrior yada priest etkilemiyor çünkü ıskalama şansı onlarda olmuyor

Siz level kasarken veya savaşlarda, cz de skill kullandığınız da görürsünüz bazen 30-40 damage gibi komik rakamlar vurur, bazen cz de karşınızdakine vurduğundada böyle düşebilir, bu fail demek, illusiyon attığınız kişinin vuruşlarının %80 i fail olur işte, spike ve r damage 70-80, thrust 40 gibi komik rakamlara düşer, ama genelde assassinler cz de bende dahil cure potion taşır.Cure attıktan sonra karşındakine vurmaya başlarsın tabi iş uzarsa illusion sayesinde cure pot biterse avantajlı oluyor, bu skilli bütün assassinlere karşı kullanabilirsiniz.
  • quote:

kardeş bana saldıran bütün asasinler o skili dalmadan önce uzaktayken kullanıyo adam yanıma gelene kadar skilin etkisi zaten bitmiş yada hemen hemen bitmek üzere oluyor, zaten çok kısa süren bir skill, skilin amacı hedefin sizi ıskalamasını sağlamak yani isabet oranını düşürüyo. yaw bir asasin bir wariorun isabetini 1 kereliğine düşürse ne olacak, ne olacakmış demeyin ilk atak veren taraf zaten hep asasin olur herifi göremiyosunuz gelirken çünki buna karşılık wariorun ilk yapacağı hareker pot basmak olacaktır bu süre zarfında o skilin amacı tamamen etkisini yitirmiş olacaktır. Benim şahsen davranışım ilk hamleyi beklemek oluyor arkasından hp pot, arkasından bacak kırma sonra scream ve r-skill r-r-skill r-r-skill ........ iyi olan kazanır. vuruş gücü ilk spike ile 1200 ü geçemiyosa sonuç 1vs1 de asasinin pek bir şansı kalmıyo çünki geride kombo ile girmiş bile olsa 1300hp civarında bir can kalır ilk tepkide 720 potuda içtiğim zaman 2000hp ile mücadele başlamış oluyo. bu nedenledirki asasinler pek wariorlara sokulmak istemez..

+1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.