Şimdi Ara

Bu ay elektrik faturası fazla gelen var mı? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
7
Favori
9.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada kaç KWatt elektrik tüketmişsiniz bir bakın.

34 günde 275 Kwatt tüketmişim ve 108 Tl geldi.

Kaç Kwatt tüketmişsiniz ve kaç TL gelmiş bir bakın.
  • Bu radikal muhalif azınlık kemalist ve cemaatçiler ve destekçileri de artık seçimden havalarını alıncaya kadar aksaray aşağı aksaray yukarı, hakaret, linç, çamur, tahrik, alay, aşağılama Allah ne(?) verirse artık.

Bu arada fatura daha gelmedi bakalım
  • gordon01 G kullanıcısına yanıt
    2 dakika boşver siyaseti, sen o katrilyonluk ve maliyeti bir türlü açıklanmayan sarayın kul hakkına tecavüz olmadığını mı iddia edeceksin.

rte nin bu benim malım değil halkın diye savunduğu sarayın maliyeti neden halktan gizleniyor o kadar halkın malıysa ?

Halkın malını halktan mı kaçırıyorlar yoksa ?

Rezil bir riyakar siyasetçi bu ülkede %50 de oy alır, %70 te alır.

Halkı sadakaya muhtaç duruma düşürüp, ben gidersem bu makarna, kömür yardımlarını alamassınız diye bende aba altından sopa gösterseydim ben de en az %20 oy alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gordon01

Bu radikal muhalif azınlık kemalist ve cemaatçiler ve destekçileri de artık seçimden havalarını alıncaya kadar aksaray aşağı aksaray yukarı, hakaret, linç, çamur, tahrik, alay, aşağılama Allah ne(?) verirse artık.

Bu arada fatura daha gelmedi bakalım

Kemalist ve cemaatçiler ne zamandır birlikte anılır oldu.

Hayat ne garip lan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

quote:

oturduğum semtte çalıştığım ortamda ve askerde emin ol bolca kürt tanıdım. şunu inkar etmiyorum iyileride var ancak çok yanlış az doğruyu yutuyor. 250.000.000 tl elektirigi sadece diyarbakır belediyesi kaçak olarak kullanmış bunun geri kalanını tahmin etmek güç şu anda sadece haram zıkkım olsun diyorum . bunu senin malum ırkdaşlarına söylüyorum. onları boşuna savunma bunlar çok göze batıyor ulan şırnakta her aileye silah dağıtılmış kime sıkıcaksınız o silahları ha. sen hayatında 400 güdümlü füzenin nasıl patladını gördünmü bir obusun 30 km uzakdaki binayı tek atışda yok ettini gördünmü neyin savaşı bu. bize var gücümüzü kullandırmayınki yaşamaya devam edin ırkçılıkdan vaz geçin yada ölün ciddiye alın bizi artık çünkü çok fazla kan aktı

Irkdas demişsin doğma büyüme Bakırköy luyum. Ayrıca mışlı muslu kulaktan , medyadan duyumlar konuşma burada. Öncelikle Diyarbakır belediyesinin oyle bir kullanımı yok. Buradaki özel dağıtım firması arasındaki zamanında olacak o kadar da da işlenmiş trajikomik bir durum. Ha hiç mi kaçak kullanan yok . Var ama "devlet göz yumuyor ". Buna birebir şahidim... Şırnak da yaşanan durum tamamen politik. Zamanında marasta olduğu gibi. İşin içinde devlet ve gizli yspilanmalar var. Ama halk yok.... Sana tavsiyem gel buralara ve halktan insanlarla konuş anlatsın sana geçmişi ve de bilip bilmeden asla konuşma sana bir öğretmen tavsiyesi. Bu ülkeye lazım olan siyaset, ayrımcılık, Faşistlik değil birlik beraberliktir....

http://www.tvyo.com/tvyohaber/video/22-ocak-2015-star-ana-haber
    04:30 dan itibaren iki dakkalıgına izle bunları TCMM de bir vekil söylüyo . sizde yok o yalan bu yalan diye milletin aklını bulandırıyosunuz halk gerçekleri görüyo. an itibariylede olucaklar karşısında tedirgin oluyor daha dün boş sokakları nasıl yağmaladınızı gördük.

Oncelikle kurduğun cümleler dikkat et. Yagmaladiniz derken o hayvanlarla beni bir tutamazsin. .. haberde de iki faşist milletvekilinin atısmasi var. Yok silahlanma yok pkk... ilkin bu sözde milleti temsil eden kıyak milletvekillerinin şovlarıni gösterme. Millet onların zerre umrunda değil. Onlar sadece piyon ve aktör. Ve yıllardır da milletimiz onların bilinçli provakasyon larına alet olmakta. Eski olayları sağ sol , Sivas , Tunceli , Maraş olaylarını derin araştır ve siyasetin nelere sebep olduğunu gör.insanlari nasıl kutuplastirdiklarina bak. Sonra vay efendim sonumuz kötü silahlaniyor lar. Merak Etme olaylar Cizre dışına çıkmayacak. Senaryo bellidir devletin parmagi da...zamanında apo yu senaryo gereği abd nin bize verdiği bilip de komisyonda imza atanlarin daha sonraları sırf siyasi şov için ip sallamalari gibi trajikomik bir durum sizin düşünceleriniz....

• Hanenin büyüklüğüne göre ve havanın soğukluğuna göre kombilerin devirdayim motorlarının sürekli devreye* girmesine bağlı olarak fazla gelmesi normal. (*: alev olmadı durumda sürekli çalışmaktadır zaten. Alevlenme durumunda daha hızlı çalışır. sürekli alevlenme moduna girerse daha hızlı çalıştığı için daha fazla enerji tüketir.
    Örnek verecek olursak normalde 60 lira gelen fatura yukarıdaki şartlarda 70-100 arası geliyorsa sorumlusu kombidir arkadaşlar.
  • Eden bulur inleyen ölür . Daha da artsın güzel oluyor böyle siz seversiniz bu işleri.
  • CLK denen yandaş Antalyada 3 ay faturayı okumayıp zamlı tarifeden geçirdi herkese.Bana 630 lira geldi.Binada 900 lira gelen bile var.Geçen yıl aynı dönem aylık faturam 100-120 arasıydı.3 aylık faturam olsun olsun 400 lira etsin.Ama zamlı tarifeden 630 lira geçirdiler.Şuanda herkes şikayet yağmuruna tutuyor şirketi..
  • 80-90 TL gelen fatura 110 TL gelmiş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oturduğum semtte çalıştığım ortamda ve askerde emin ol bolca kürt tanıdım. şunu inkar etmiyorum iyileride var ancak çok yanlış az doğruyu yutuyor. 250.000.000 tl elektirigi sadece diyarbakır belediyesi kaçak olarak kullanmış bunun geri kalanını tahmin etmek güç şu anda sadece haram zıkkım olsun diyorum . bunu senin malum ırkdaşlarına söylüyorum. onları boşuna savunma bunlar çok göze batıyor ulan şırnakta her aileye silah dağıtılmış kime sıkıcaksınız o silahları ha. sen hayatında 400 güdümlü füzenin nasıl patladını gördünmü bir obusun 30 km uzakdaki binayı tek atışda yok ettini gördünmü neyin savaşı bu. bize var gücümüzü kullandırmayınki yaşamaya devam edin ırkçılıkdan vaz geçin yada ölün ciddiye alın bizi artık çünkü çok fazla kan aktı

Irkdas demişsin doğma büyüme Bakırköy luyum. Ayrıca mışlı muslu kulaktan , medyadan duyumlar konuşma burada. Öncelikle Diyarbakır belediyesinin oyle bir kullanımı yok. Buradaki özel dağıtım firması arasındaki zamanında olacak o kadar da da işlenmiş trajikomik bir durum. Ha hiç mi kaçak kullanan yok . Var ama "devlet göz yumuyor ". Buna birebir şahidim... Şırnak da yaşanan durum tamamen politik. Zamanında marasta olduğu gibi. İşin içinde devlet ve gizli yspilanmalar var. Ama halk yok.... Sana tavsiyem gel buralara ve halktan insanlarla konuş anlatsın sana geçmişi ve de bilip bilmeden asla konuşma sana bir öğretmen tavsiyesi. Bu ülkeye lazım olan siyaset, ayrımcılık, Faşistlik değil birlik beraberliktir....

04:30 dan itibaren iki dakkalıgına izle bunları TCMM de bir vekil söylüyo . sizde yok o yalan bu yalan diye milletin aklını bulandırıyosunuz halk gerçekleri görüyo. an itibariylede olucaklar karşısında tedirgin oluyor daha dün boş sokakları nasıl yağmaladınızı gördük.

Oncelikle kurduğun cümleler dikkat et. Yagmaladiniz derken o hayvanlarla beni bir tutamazsin. .. haberde de iki faşist milletvekilinin atısmasi var. Yok silahlanma yok pkk... ilkin bu sözde milleti temsil eden kıyak milletvekillerinin şovlarıni gösterme. Millet onların zerre umrunda değil. Onlar sadece piyon ve aktör. Ve yıllardır da milletimiz onların bilinçli provakasyon larına alet olmakta. Eski olayları sağ sol , Sivas , Tunceli , Maraş olaylarını derin araştır ve siyasetin nelere sebep olduğunu gör.insanlari nasıl kutuplastirdiklarina bak. Sonra vay efendim sonumuz kötü silahlaniyor lar. Merak Etme olaylar Cizre dışına çıkmayacak. Senaryo bellidir devletin parmagi da...zamanında apo yu senaryo gereği abd nin bize verdiği bilip de komisyonda imza atanlarin daha sonraları sırf siyasi şov için ip sallamalari gibi trajikomik bir durum sizin düşünceleriniz....

Senin karsinda aptal yok genelleme yapiyorum fikrimi ortaya koyuyorum sirf sen onlardan farklisin diye fikrimi saklamam anliyomusun. Tekrar soyluyorum size kalsa (genel) sutten cikma ak kasiksiniz hicbir sucunuz yok turk askerinin yoluna mayini kurtler dosemedi 40000 sehidi kurtler katletmedi kurtler calmadi yagmalamadi teror estirmedi kurt halki gunahsiz. Yahu otede yasayin bi gidin su guzelim memlekettende rahat verin. Ulkede huzur kalmadi irkci olsak bosnagi suriyeliyi lazi da dislariz onlar neden sikayetci degil biz neden onlardan sikayetci degiliz

Pkk gibi şerefsiz bir terör örgütünde Türk kurt Ermeni ve Arap var yok mu ? TSK'da kurt asker yok mu ? Örneğin Bingölde şehit edilen 30 askerin SİLAHSİZ oluşu manidar değil mi ? Uludere de yıllardır yapılan kacakciligina en sancılı dönemlerde terörist diye bombalar yagdirilmazken daha durgun bir dönemde bunun yapılması manidar değil mi ? 80 ve 90 larda Güneydoğu'da pkk karşı devletin silah ve para yardımı yaptığı asiretlerin diğer asiretlere terör estirdiginden haberin var mı? Devletin kurduğu JİTEM örgütünün buralarda bir provakasyon amaçlı koy yakma , öğretmen ve asker öldürme işlerine bulastigini biliyor musun ? İnsanların devletin bilinçli veya dolaylı olarak yarattığı terörden dolayı dağlara çıktığını biliyor musun ? İnsanların öz dillerini konuştukları için dayak yedikleri ni çırılçıplak dolastirildiklarini ? ..... ha pkk bölücü bir örgüttur. Ona destek veren her insanda haindir. Ama asıl hainlik pkk = kürt demektir. Bu bilgisizlik ve Faşistliktir. Batıdaki vatandaş ne kadar iyi veya kötüyse doğudaki de öyle...Siyasetçilerin ve medyanın kurbanı olmayın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin karsinda aptal yok genelleme yapiyorum fikrimi ortaya koyuyorum sirf sen onlardan farklisin diye fikrimi saklamam anliyomusun. Tekrar soyluyorum size kalsa (genel) sutten cikma ak kasiksiniz hicbir sucunuz yok turk askerinin yoluna mayini kurtler dosemedi 40000 sehidi kurtler katletmedi kurtler calmadi yagmalamadi teror estirmedi kurt halki gunahsiz. Yahu otede yasayin bi gidin su guzelim memlekettende rahat verin. Ulkede huzur kalmadi irkci olsak bosnagi suriyeliyi lazi da dislariz onlar neden sikayetci degil biz neden onlardan sikayetci degiliz

Pkk gibi şerefsiz bir terör örgütünde Türk kurt Ermeni ve Arap var yok mu ? TSK'da kurt asker yok mu ? Örneğin Bingölde şehit edilen 30 askerin SİLAHSİZ oluşu manidar değil mi ? Uludere de yıllardır yapılan kacakciligina en sancılı dönemlerde terörist diye bombalar yagdirilmazken daha durgun bir dönemde bunun yapılması manidar değil mi ? 80 ve 90 larda Güneydoğu'da pkk karşı devletin silah ve para yardımı yaptığı asiretlerin diğer asiretlere terör estirdiginden haberin var mı? Devletin kurduğu JİTEM örgütünün buralarda bir provakasyon amaçlı koy yakma , öğretmen ve asker öldürme işlerine bulastigini biliyor musun ? İnsanların devletin bilinçli veya dolaylı olarak yarattığı terörden dolayı dağlara çıktığını biliyor musun ? İnsanların öz dillerini konuştukları için dayak yedikleri ni çırılçıplak dolastirildiklarini ? ..... ha pkk bölücü bir örgüttur. Ona destek veren her insanda haindir. Ama asıl hainlik pkk = kürt demektir. Bu bilgisizlik ve Faşistliktir. Batıdaki vatandaş ne kadar iyi veya kötüyse doğudaki de öyle...Siyasetçilerin ve medyanın kurbanı olmayın.

önce bu videoyu izle
    https://www.youtube.com/watch?v=29Nkqc0n060

birde bunu izle
    https://www.youtube.com/watch?v=exMtgvOZoTY
    arada fark var biri dostluk biri kalleşlik hangisine inanalım bana birinci video reklam gibi geldi siz yaşadığınız yerde başka ırk istemiyosunuz ancak gelip geçen olursa türk hacıları gibi anca yaglayıp ballıyosunuz . eger birinci videodaki gibi dost bi halk olsanız burda bunun tartışmasını yapıyor olmazdık . bu kininiz nefretiniz sizi sona götürüyor haberiniz yok.
    Edit: ilk videonun benzeri bir iki tane var ancak ikinci videodan onbinlerce benzeri mevcut sen gel burda kardeşlikten bahset

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliosman2323 -- 23 Ocak 2015; 2:13:30 >

• konu siyasi alana kaymis, onu bunu bilmem ama;

doguda kacak elektrik kullanan kimler varsa hakkimi kesinlikle helal etmiyorum, haram zehir zikkim olsun; kacak kullananlar umarim gorur bu yazdiklarimi...

(kacak kullanimin anormal derecede dogu bolgemizde olmasindan dolayi dogu yazdim, batida da kacak kullananlar -varsa- kampanyamiza dahildir.)

• Ne bicim ulke olduk.
    Ses var goruntu yok.

Gss unutuldu bile, elektrik faturasi neki.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

Hanenin büyüklüğüne göre ve havanın soğukluğuna göre kombilerin devirdayim motorlarının sürekli devreye* girmesine bağlı olarak fazla gelmesi normal. (*: alev olmadı durumda sürekli çalışmaktadır zaten. Alevlenme durumunda daha hızlı çalışır. sürekli alevlenme moduna girerse daha hızlı çalıştığı için daha fazla enerji tüketir.
    Örnek verecek olursak normalde 60 lira gelen fatura yukarıdaki şartlarda 70-100 arası geliyorsa sorumlusu kombidir arkadaşlar.

Bizim evde kombi yok, merkezi sistem.. Niye 200 TL geldi elektrik faturası? Yapılan zamlarla , çökmekte olan ekonomiyle alakası yok diyosun yani?

Bu ay elektrik faturası fazla gelen var mı?

AKP li değil Elektrik Elektronik Mühendisiyim. Soruna siyasi olarak değil elektriksel yaklaştığım için kusura bakma (!)

• the_japan kullanıcısına yanıt
    quote:

doguda kacak elektrik kullanan kimler varsa hakkimi kesinlikle helal etmiyorum, haram zehir zikkim olsun; kacak kullananlar umarim gorur bu yazdiklarimi...

(kacak kullanimin anormal derecede dogu bolgemizde olmasindan dolayi dogu yazdim, batida da kacak kullananlar -varsa- kampanyamiza dahildir.)

Olur ederiz hep birlikte 24 saat 365 gün.

Sonra bir bakarız, her ay 3-5 ekmeğimiz elimizin altından alınıyor yavaş yavaş.

Aynı suya atılıp yavaş yavaş ısıtılan suyun içinde kaynadığını anlamayan kurbağa gibi.

su kaynadığında kurbağa çıkmak istesede çok geçtir.

Allah herkese beyin vermiş ama kullananı var kullanmayanı var.Allah beyni sürekli herşeyi ona havale edelim diye vermemiştir.

Türk halkını kaderciliğe ve şükürcülüğe alıştırdılar.

Diyanet işleri ve ona bağlı imamlar komşusu açken tok yatanlar bizden değildir diye fetva verirken :

Sonra çıkıp o araç 322.000 tl 1 milyon değil dediler, valla ne kadar sevindim anlatamam.

Meğer alt tarafı 322.000 tl lik mercedes miş Diyanet İşleri Başkanına alınan araç.

Bu ülkede aç, açıkta olan yokmuş, komşusu aç olan yokmuş bunu anladık bu sayede.

Peygamberimiz : Her toplum layık olduğu şekilde yönetilir demiş anlayana...

Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az..

Fırsat buldukça bu dünyanın geçici olduğundan, peygamberimizin açlığını hurma ile bastırdığından bahsedin, ondan sonra Diyanet işleri başkanına 322.000 lik lüks mercedes, kendine maliyetini açıklanmayan
    katrilyonluk saray, tanesi 1000 Tl lik altın varaklı bardaklar ..

Helal olsun, herkes enayi, saf, kör bir rte akıllı...

Böyle bir saf, din ile afyonlanan halkı kim olsa böyle kandırırdı.

ve Napolyon kaçyüzyıl önce kendisi halkını tanımış ve şöyle demiş :

Bizim daha din sömürücülerinin ve istismarcılarının laflarına doymamıza çok zaman var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 23 Ocak 2015; 3:36:58 >

• Bizede fazla geldi 100civarı gelirken 170i dayamışlar
  • Normalde en fazla 50 küsür gelirdi Aralıkta elektirk ocağı yakmıştık 75 geldi bu sefer gelen fatura 1.5 ayılık tamam ama 175 TL geldi bu kadar abartı olurdu 100 Tl fark var hadi 100 olsun bir şey demem ama hep vergidir şudur budur zamdır iyice zıvadan çıkarttılar.
  • ByCRiMiNaL. kullanıcısına yanıt
    Burada halkın şunu anlaması gerekmekte.

Herşeyi özelleştirip serbest piyasaya bırakalım yaklaşımı her zaman olumlu sonuçlar vermez.

Çünkü serbest piyasa, minimum maliyet / maksimum kar anlayışıyla çalışır.

Türkiye'nin elektrik dağıtımının özel sektöre bırakılmasının ne kadar hatalı olduğunu anlayacaksınız zaman içerisinde.

Türkiye'yi aşırı liberal ekonomi politikalarının içine attılar.

Parası olan çok yaşasın, parası olmayan sürünsün, gebersin yaklaşımıdır bugün Türkiye'ye uygulanan model.

Ama halk her zaman olduğu gibi uyandığında geç olacak, Türk halkı hep başına bir çoban istemiştir çünkü geçmişte padişahlıktan gelen
    anlayış yani büyüklerimiz bilir anlayışı yüzünden kendi objektif görüşünü kapatmaktadır.

O zaman geriye kalan tek yol acı tecrübeler yaşayarak öğrenmektir.Sefillik, yokluk çekerek öğrenmektir.

O zaman haftada 10 ekmek yerine 7-8 ekmek yiyerek idare etmeye çalışacak halkın çoğu, haftada 3-4 yumurta yerine 1-2 yumurta ile idare etmeye çalışacak türk halkı.

Sakın rte 'ye kimse kızmasın halkın vergilerini savurup katrilyonluk saraylar yaptırıp keyfini sürdüğünü için, tanesi 1000 Tl lik altın varaklı bardaklarda su içtiği için...

Önce halkımız kendisine kızmalı ,bu adamın süslü, ağdalı laflarına inandık bugün ne haldeyiz diye.

Eğer halkımız yine de vahim durumunu göremiyorsa o zaman yapacak bir şey yok demek ki..

• Zombitch kullanıcısına yanıt
    Corluda kaldığım süre içinde, su faturası elektriğe yakın gelirdi. Belediyenin arsizligi.
    Hizmetin sıfır olduğu anca hayatı idame ettiğin şehirdir çorlu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim valideye 8 TL gelmiş evde 24 saat TV açık.
    Elektrik değilde doğal gaz fena gelmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.