Şimdi Ara

Bu ay elektrik faturası fazla gelen var mı? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
7
Favori
9.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde 5 ocak yerine fatura kesilecegine 12 ocakta kestiler ve yeni yıl zammı da o faturaya eklenmiş oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 beklerken 53 geldi. Evde tek yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARYEKE

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: Vaio

quote:

Orijinalden alıntı: ARYEKE

600 tl doğalgaz

150 tl elektirik

100 tl su

toplam : 850 tl

2 yaşında çocuğun aylık yaklaşık masrafı: 300 tl

toplam : 1150 tl

Daha yeme içme,taksitler,krediler,sağlık,genel harcamalar yok.

Evde tek kişi çalışıyorsa her ay 500 ile 1000 tl içeridesin.

İnsanın insanca yaşayabilmesi için en gerekli şeylerin başında gelen ısınma, elektirik, suyun bu kadar pahalı olduğu bir yerde dürüstçe çalışıp yaşamak isteyen insan ne yapacak ?

Doğalgaz 600 mü nerede ve kaç metrekare evde yaşadığınızı merak ettim doğrusu

doğalgazı hadi anlarım 7/24 sahuna sıcaklığında oturmuştur da su nasıl 100 TL? havuz var herhalde evin içinde

Evimizde havuz yok merak etme arkadaşım. Temizlik için su kullanmak gerekiyor üstünü başını haftada bir değişirsen, hafta da bir de banyonu yaparsan su az gelir. Normal insanlar nasıl yaşıyorsa o şekilde yaşıyoruz suyu israf Amaçlı kullanıyor değiliz.

hocam doğalgazın durumu nasıl peki, eskiden kombiyi 55-60 da yakarken fırın gibi olan ev tesisat vs. hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen eskisi kadar ısınmıyor daha fazla yakmak gerekiyor, gelen gaz verimsiz gibi gelmeye başladı bana aynı durumda mıyız?

• Bazı arkadaşlar demiş , haksız alınan meblağlar çoluk çocuğundan çıksın diye.

Puhahaha...F.G'nin bedduası aklıma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 22 Ocak 2015; 23:53:07 >

• Her ay fazla zaten rutin bu. Akp sagolsun icine ettiler herseyin. Bir an once olmeleri ya da sinir disi edilmeleri en buyuk temennimiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: quancore

90-100 ARASI GELİYORDU ŞİMDİ 170 TL GELDİ NE OLDU NE YAPTIK ANLAMADIM

akpkk oy vermek yetiyor bunun için
  • malum ırkın ne kadar aç gözlü olduğu artık hayatımızın her köşesinde görüyoruz maalesef bundan tek kurtuluş yolu iç savaş!!!!!!!!!!!! bizi bu hale getiren o yada bu değil malum ırkın aç gözlülügü. örnekmi istiyosunuz bizim sokakta oturan karslılar var an az 10 kamyonu iki halk otobusleri var çocuklarına okulun fakirler için dağıttıgı kışlık mont yardımı almışlar nasıl bir insan ihtiyacı olanın rızkına bu kadar aç gözlü davranır. nasıl bir insan bu kadar aşşalık olur pervasız olur . ben artık nefret duygusuna eriştim ne olucaksa olsun bitsin. ancak akp ile olmaz eğer akp varken iç savaş çıkarsa vay halimize halka kesinlikle silah dağıtmaz askere polise vur emri vermez kesin olarak ya hepar'ı seçicez ya mhp yi yada mezarı seçicez durum vahim!!!!!
  • Bizede 2 kat fatura geldi.... Ne oluyor ulan???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Fazladan aldıkları her kuruş çıkacak diğer tarafta.

Bakın yalnış anlamayın ama bu görüş nedeni ile bu durumlara düşüyoruz.
    Ateist filan değilim. Ama böyle konularda yada neredeyse tüm konularda çıkacak diğer tarafta diyoruz.
    Peki ne oluyor? Gerçekten ne oluyor ya?

Biz burada yaşıyoruz. Burada yaşamak için çalışıyoruz. Her gün evimizden çıkıp işe gittiğimizde burada yaşamak için çalışıyoruz. Diğer tarafı bir kenara bırakalım.
    Eğer burada düzgün yaşamazsak ne anlamı kalıyor.

Bu biraz saçma gelmiyor mu?
  • zam gelmiş..bundan sonra böyle...elektrik idaresine gittim
  • 480 küsür geldi. Erzurum aras elektrik midir ne zıkkımsa. Gittik düzelttirdik, 77 tl ye düstü. Ses etmesek ya geçirecekler. Sayaç yanlıs yazılmıs deyip sıyrıldılar isin icinden.

• Anen hocam normalde 60 küsür gelirdi bu ay 100 gelmiş şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

malum ırkın ne kadar aç gözlü olduğu artık hayatımızın her köşesinde görüyoruz maalesef bundan tek kurtuluş yolu iç savaş!!!!!!!!!!!! bizi bu hale getiren o yada bu değil malum ırkın aç gözlülügü. örnekmi istiyosunuz bizim sokakta oturan karslılar var an az 10 kamyonu iki halk otobusleri var çocuklarına okulun fakirler için dağıttıgı kışlık mont yardımı almışlar nasıl bir insan ihtiyacı olanın rızkına bu kadar aç gözlü davranır. nasıl bir insan bu kadar aşşalık olur pervasız olur . ben artık nefret duygusuna eriştim ne olucaksa olsun bitsin. ancak akp ile olmaz eğer akp varken iç savaş çıkarsa vay halimize halka kesinlikle silah dağıtmaz askere polise vur emri vermez kesin olarak ya hepar'ı seçicez ya mhp yi yada mezarı seçicez durum vahim!!!!!

Bu ay elektrik faturası fazla gelen var mı?

• oturduğum semtte çalıştığım ortamda ve askerde emin ol bolca kürt tanıdım. şunu inkar etmiyorum iyileride var ancak çok yanlış az doğruyu yutuyor. 250.000.000 tl elektirigi sadece diyarbakır belediyesi kaçak olarak kullanmış bunun geri kalanını tahmin etmek güç şu anda sadece haram zıkkım olsun diyorum . bunu senin malum ırkdaşlarına söylüyorum. onları boşuna savunma bunlar çok göze batıyor ulan şırnakta her aileye silah dağıtılmış kime sıkıcaksınız o silahları ha. sen hayatında 400 güdümlü füzenin nasıl patladını gördünmü bir obusun 30 km uzakdaki binayı tek atışda yok ettini gördünmü neyin savaşı bu. bize var gücümüzü kullandırmayınki yaşamaya devam edin ırkçılıkdan vaz geçin yada ölün ciddiye alın bizi artık çünkü çok fazla kan aktı
  • 40 günlük 1375 tl gelmiş şoktayız

Yer:Kıbrıs
  • İşte maalesef bu zihniyet bu dünyadaki emeklerin yürütülmesine sebep oluyor.

Yoksa diğer tarafta inançlı herkes bilir bedelinin ödeneceğini.

Ama bu dünyada zalimlere meydan bırakılırsa yapacaklarını yaparlar ve ezerler.

O yüzden her 2 dünyada da hak aramasını bilmeli !

Elin Fransız'ı 5-6 insanı terör saldırısında öldü diye ayaklandı ve yapanları protesto etti.

Bizde doğuda kimbilir kaç onbin askerimiz ölmüştür genelde sadece ailesi ağlamıştır gerisi yalan ağlamıştır.

quote:

oturduğum semtte çalıştığım ortamda ve askerde emin ol bolca kürt tanıdım. şunu inkar etmiyorum iyileride var ancak çok yanlış az doğruyu yutuyor. 250.000.000 tl elektirigi sadece diyarbakır belediyesi kaçak olarak kullanmış bunun geri kalanını tahmin etmek güç şu anda sadece haram zıkkım olsun diyorum . bunu senin malum ırkdaşlarına söylüyorum. onları boşuna savunma bunlar çok göze batıyor ulan şırnakta her aileye silah dağıtılmış kime sıkıcaksınız o silahları ha. sen hayatında 400 güdümlü füzenin nasıl patladını gördünmü bir obusun 30 km uzakdaki binayı tek atışda yok ettini gördünmü neyin savaşı bu. bize var gücümüzü kullandırmayınki yaşamaya devam edin ırkçılıkdan vaz geçin yada ölün ciddiye alın bizi artık çünkü çok fazla kan aktı

bizim halkın bir kısmı bu kadar sinik ve sindirilmişlik halinden çıkamassa zalimler gelip geçip daha çok ezecektir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 23 Ocak 2015; 0:39:27 >

• Normalde 60-70 tl gelirdi.Bu ay 122 geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

İşte maalesef bu zihniyet bu dünyadaki emeklerin yürütülmesine sebep oluyor.

Yoksa diğer tarafta inançlı herkes bilir bedelinin ödeneceğini.

Ama bu dünyada zalimlere meydan bırakılırsa yapacaklarını yaparlar ve ezerler.

O yüzden her 2 dünyada da hak aramasını bilmeli !

Elin Fransız'ı 5-6 insanı terör saldırısında öldü diye ayaklandı ve yapanları protesto etti.

Bizde doğuda kimbilir kaç onbin askerimiz ölmüştür genelde sadece ailesi ağlamıştır gerisi yalan ağlamıştır.

O yüzden bizim halkın bir kısmı bu kadar sinik ve sindirilmişlik halinden çıkamassa zalimler gelip geçip daha çok ezecektir.

bir anda parlıcak yüce türk halkı ancak sonucu bana kalırsa hiç sorma böyle gidersede şeriat yerleşicek çok kelleler gidicek. işid tarzı bi monarşi olsa anca düze çıkar bu ülke yaşasın adalet!

• quote:

oturduğum semtte çalıştığım ortamda ve askerde emin ol bolca kürt tanıdım. şunu inkar etmiyorum iyileride var ancak çok yanlış az doğruyu yutuyor. 250.000.000 tl elektirigi sadece diyarbakır belediyesi kaçak olarak kullanmış bunun geri kalanını tahmin etmek güç şu anda sadece haram zıkkım olsun diyorum . bunu senin malum ırkdaşlarına söylüyorum. onları boşuna savunma bunlar çok göze batıyor ulan şırnakta her aileye silah dağıtılmış kime sıkıcaksınız o silahları ha. sen hayatında 400 güdümlü füzenin nasıl patladını gördünmü bir obusun 30 km uzakdaki binayı tek atışda yok ettini gördünmü neyin savaşı bu. bize var gücümüzü kullandırmayınki yaşamaya devam edin ırkçılıkdan vaz geçin yada ölün ciddiye alın bizi artık çünkü çok fazla kan aktı

Irkdas demişsin doğma büyüme Bakırköy luyum. Ayrıca mışlı muslu kulaktan , medyadan duyumlar konuşma burada. Öncelikle Diyarbakır belediyesinin oyle bir kullanımı yok. Buradaki özel dağıtım firması arasındaki zamanında olacak o kadar da da işlenmiş trajikomik bir durum. Ha hiç mi kaçak kullanan yok . Var ama "devlet göz yumuyor ". Buna birebir şahidim... Şırnak da yaşanan durum tamamen politik. Zamanında marasta olduğu gibi. İşin içinde devlet ve gizli yspilanmalar var. Ama halk yok.... Sana tavsiyem gel buralara ve halktan insanlarla konuş anlatsın sana geçmişi ve de bilip bilmeden asla konuşma sana bir öğretmen tavsiyesi. Bu ülkeye lazım olan siyaset, ayrımcılık, Faşistlik değil birlik beraberliktir....

• quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

quote:

Irkdas demişsin doğma büyüme Bakırköy luyum. Ayrıca mışlı muslu kulaktan , medyadan duyumlar konuşma burada. Öncelikle Diyarbakır belediyesinin oyle bir kullanımı yok. Buradaki özel dağıtım firması arasındaki zamanında olacak o kadar da da işlenmiş trajikomik bir durum. Ha hiç mi kaçak kullanan yok . Var ama "devlet göz yumuyor ". Buna birebir şahidim... Şırnak da yaşanan durum tamamen politik. Zamanında marasta olduğu gibi. İşin içinde devlet ve gizli yspilanmalar var. Ama halk yok.... Sana tavsiyem gel buralara ve halktan insanlarla konuş anlatsın sana geçmişi ve de bilip bilmeden asla konuşma sana bir öğretmen tavsiyesi. Bu ülkeye lazım olan siyaset, ayrımcılık, Faşistlik değil birlik beraberliktir....

http://www.tvyo.com/tvyohaber/video/22-ocak-2015-star-ana-haber
    04:30 dan itibaren iki dakkalıgına izle bunları TCMM de bir vekil söylüyo . sizde yok o yalan bu yalan diye milletin aklını bulandırıyosunuz halk gerçekleri görüyo. an itibariylede olucaklar karşısında tedirgin oluyor daha dün boş sokakları nasıl yağmaladınızı gördük.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.