Şimdi Ara

Bu ay elektrik faturası fazla gelen var mı? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
7
Favori
9.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen banada fazla geldi. 66tl (tek kişiyis) hem kombi iyi çalıştı bu ay hemde 46 günlük fatura. Sonuç: Normal benim için.
  • Suriyeli ve bazı kürt kardeşlerimizin hediyesi o artı 100 TL.
  • Son üç aydır 43-44 lira aralığında gelen faturam ocak ayı itibarı ile 49,50tl gelmiş.
  • "Ne hortumu kanalizasyon borusu!"
  • 45 günlük fatura 103 tl gelmiş (istanbul) . bir önceki ayla kıyaslarsak normal..
  • Bize 60 lira fln gelirdi 75 gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

2 dakika boşver siyaseti, sen o katrilyonluk ve maliyeti bir türlü açıklanmayan sarayın kul hakkına tecavüz olmadığını mı iddia edeceksin.

rte nin bu benim malım değil halkın diye savunduğu sarayın maliyeti neden halktan gizleniyor o kadar halkın malıysa ?

Halkın malını halktan mı kaçırıyorlar yoksa ?

Rezil bir riyakar siyasetçi bu ülkede %50 de oy alır, %70 te alır.

Halkı sadakaya muhtaç duruma düşürüp, ben gidersem bu makarna, kömür yardımlarını alamassınız diye bende aba altından sopa gösterseydim ben de en az %20 oy alırdım.

aklınca nasıl iktidar olunur sorusunun cevabını bulmussun..neden parti kurup seçimlere girerek şansını denemiyorsun ?
    kemal kılıçdaroğlu bile chp genel başkanlığı yapıp %20 oy alıyorsa hiçbirşeyden umudunu kesme bence..

• 100 gelen fatura 220 gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: gordon01

Bu radikal muhalif azınlık kemalist ve cemaatçiler ve destekçileri de artık seçimden havalarını alıncaya kadar aksaray aşağı aksaray yukarı, hakaret, linç, çamur, tahrik, alay, aşağılama Allah ne(?) verirse artık.

Bu arada fatura daha gelmedi bakalım

Kemalist ve cemaatçiler ne zamandır birlikte anılır oldu.

Hayat ne garip lan.

Valla bu ara tüm kavramlar karıştı birbirine geçende facebookta vardı uzun zamandır bu kadar gülmemiştim "Allahım sen bize samanyolu kanalının düzen işine gelmeyince devrimci sol şarkılar çaldığınıda gösterdinya diye"

• ortalama 50 ile 80 geliyordu..Bu ay ise 130 lira geldi..

Doğalgazı da yazayım 200 lira gelen doğal gaz bu ay 350 lira geldi..

Aksaray+güneydoğu+kdv dahil.
  • Daha çok zam daha çok zam isteriz nasıl olsa kimsenin sesi çıkmıyo herkez mutlu.
  • vallahi hep 50-60 arasi gelirdi, bu ay 120 lira geldi. sitede oturuyoruz ve herkeste ayni durum var millet saskin. allah belasini versin sorumlularin bizi hep zor duruma dusuruyorlar sonra da memleket eyiye gidiyor yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: gordon01

Bu radikal muhalif azınlık kemalist ve cemaatçiler ve destekçileri de artık seçimden havalarını alıncaya kadar aksaray aşağı aksaray yukarı, hakaret, linç, çamur, tahrik, alay, aşağılama Allah ne(?) verirse artık.

Bu arada fatura daha gelmedi bakalım

Kemalist ve cemaatçiler ne zamandır birlikte anılır oldu.

Hayat ne garip lan.

kemalistlerin İslam İşbirliği Teşkilatı'nda sekreterlik yapan cemaatçi ekmel'i cumhurbaşkanı adayı olarak desteklediğinden beri

• ankara 40 lirayı geçmeyen faturam 61 lira geldi, tüketim miktarına baktım aynı, birim fiyat 0,22 idi 0,26 OLMUŞ. Hizmet hizmet diye tutturanlar tuttuğu hizmetin altında kalır inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

diyarbakır belediye başkanı gültan kışanakı takdir ettim
    borcunu ödemedi diye kaçak kullananların elektriğini kesen idarenin binasına hendek kazmış, su saatlerini sökmüş
    vatandaşı koruyan yönetim böyle olur

Pardon ama nesini takdir ediyorsun? Faturasını ödeyen insanların alnında enayi mi yazıyor da aldığı hizmetin karşılığında parasını veriyor? Aymazlığına bakar mısın ya, bir de tutmuş bölücü köpeğin cami duvarına işemesini takdir etmiş. Bir de vatandaş demiş, hepsi vatan haini onların

@ugurlabirgun1907 bana değil herhalde, önce hizmet aldığı yere sonra da tüketici haklarına.

hukuk mücadelesi yapıp elektrik kesintilerinin yürütmesini durdurdurmuş
    yürütmeyi durdurma gerekçeside şu
    elektrik yaşamın temel bir ihtiyacıdır ve yaptırım adına kesilmesi yaşam hakkının ihlalidir

• yurt çapında bir vurgun var anlaşılan yani hata olamaz planlı programlı bir dümen var
  • 90-100 GELEN FATURA 234TL GELDİ
  • 315 tl geldi
  • banada her ay duzenli 45- 50 gelen fatura bu ay 90 gelmis
    istanbul 10 gün geç okumuşlar 10 gunluk fazla fatura bu olamaz
    !!!!
  • Ben 25 tlyi asmazdim hicbir zaman bu ay 46 tl geldi.Olacak is degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.