Şimdi Ara

bu aylarda hangi balık yenir¿?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • canım öyle bir balık çekti ki anlatamam ama bu aylarda hangi balık daha lezzetli olur bilmiyorum.



  • levrek
  • sadece levrek mi?
  • Levreği mesela nasıl pişirelim? Nerenin levreği güzel olur? Marmara, Karadeniz, Ege?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samed.yıldırım

    Levreği mesela nasıl pişirelim? Nerenin levreği güzel olur? Marmara, Karadeniz, Ege?


    bak bunları sormayı akıl edemedm
  • ne çabuk aşağıya iniyo bu yukarı yukarı
  • Zıpkıncı mısın sende ?

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • torik ne mersin ne hayatımda ilk defa duyuyorum bu balık isimlerini balıkçıya gitsem 1 kilo torik ver desem yüzüme tip tip bakmaz dimi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaZoR_03

    torik ne mersin ne hayatımda ilk defa duyuyorum bu balık isimlerini balıkçıya gitsem 1 kilo torik ver desem yüzüme tip tip bakmaz dimi

    Palamutun büyüğü sanırım 5-6 kilo gelir teki
  • Bu dönemde levrek, barbun, dil balığı iyidir. Levrek ızgara veya fırında güzel olur, hatta sana kolay ve özel bir tarif vereyim:

    Levreği kelebek açtır (Yani alt kısımda, baştan kuyruğa kadar yarsın ve açsın) , içine ve dışına Bağdat veya başka marka hazır balık baharatından koy, ayrıca biraz tereyağı, soya sosu, defne yaprağı koy içine. O halde 10-15 dakika dinlendir, ardından folyoya sar( sararken zeytinyağı dök hafiften) ve 200 derecede ısınmış fırına koy. Yirmi dakika içinde lokum gibi balığın hazır. Ben hem fırında, hem de folyoya sarmadan tost makinesinde pişiriyorum, yanına da beyaz şarabımı açıyorum (üzülerek söyleyeyim, rakıyı içemiyorum)... Harika bir lezzet. Tabii yanına roka salatası da olacak..
  • Levrek ve dilbalığı tam mevsimidir zıpkıncı .comda bu havada dalış yapan abilerimiz var sağolsunlar gözlerimizi doyuruyorlar
  • Levrek, deniz çipurası ve tekir.

    Levrek ve deniz çipurasını ızgarada tavsiye ederim üstünü çizersin atarsın bir de yanına salata yap tamam işte
    tekiri yapacaksan eğer unla ve tavaya at çıtır çıtır oh mis gibi
  • yarın ilk işim gidip 8 10 kilo levrek almak
    5 kilosunu @aytürk arkadaşımızın tarifinden
    5 kilosunuda @egemenurl arkadaşımızın dediği gibi ızgarada yapıp hepsini bi anda yemek olacak sonra 1 sene balık yemem
    @@majesty bu palamutun büyüklerine ton balığı denmiyormuydu? torik ide merak ettim bulabilirsem haftayada torik alırım
    gece gece fena acıktırdınız yav




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaZoR_03
    @@majesty bu palamutun büyüklerine ton balığı denmiyormuydu? torik ide merak ettim bulabilirsem haftayada torik alırım
    gece gece fena acıktırdınız yav

    Çok anlamam balıkdan

    Öyle bir şey ki bu balıkcılık boy boy adları değişiyor balıkların
  • Barbunun üzerine balık tanımam
  • Balıkların çoğu yumurtada olduğu için yenecek halde değildirler.Ancak kefal yumurtalı olmakla beraber yenebilir.Levrek ise çok yağlıdır.
  • Hamsi tava her türlü akar.

     bu aylarda hangi balık yenir¿?
  • Tabikide HAMSİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.