Bir küvetin içinde gözlerinizi açıyorsunuz. Bir çıkış yolu yok gibi gözüküyor ama ipuçlarını ve zekanızı kullanarak buradan kurtulmanız pekala mümkün... AMA Kurtulmanız için gereken tüm ipuclarını toplayıp değerlendirmeniz gerekiyor umarım başarabilirsiniz iyi oyunlar
çok basitmiş ben anlatıyım ilk başta duvarda yazılan talimatları uygulayın tüm eşyalara sahip olduktan sonra da anahtarla kapıyı açın klozetin sifon kapağını kaldırın sapanı alın sabunla birleştirip abpulü kırın ampulü kırınca tuvalete girin parlayan bir fayans olucak ona tıklayıp samuray kılıcını alın tuvaletteki ayıyı klozete sokun ve boruyu kesin her yer su ile olducak sizde tavana yükselip karanlıkta parlayan fayanstan dışarı çıkacaksınız
Anlatim size. 1)Etrafınızdaki bütün eşyaları bulun. 2)Sonra ingiliz anahtarını çıkarın biliyosunuz her halde ? 3)İng. Anahatarı ile muslu çevirin düşen anahtarı alın açık kapıyı 4)sonra ordaki kilozette sapanı al ve oyuncak ayıyıda al 5)sapan la sabunu birleştirip ampuli patlatın 6)tekrar tuvalete gidin ordaki parlayan yerde kılıç çıkcak 7)kılıçla şifon borusunu kes 8)oyuncak ayıyı tuvalete at ki tıkansın ;) ve finish
Küvetin altına şampuan sürdüm ama hareket ettiremiyorum.
Bitti hiç çıkış yokmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: UmuT
Küvetin altına şampuan sürdüm ama hareket ettiremiyorum.
makas bulucaksın o makasla küvete delik acicaksin sonra hortumu geciriceksin sonrada küvete üstten bakıcaksın hortumun diğer ucuna musluğun başlıüını takıcaksın sonra da çekiceksin böylece hareket ettiricekin sora çıkıcak işte
Teşekkürler bayağı zevkli bir oyun.
Ben bitiremedim
ben de bitiremedim beceri meselesi sanırım.
bende bitiremedim daha :S
TEBRiKLER!
KAÇMAYI BAŞARDIN!...
SKORUN : 42023
skoru kaydet..........tekrar oyna
dolabin sifresi3048 toplam fiyat iste ama olmuyo bana sifreyi solermisiniz