Bir küvetin içinde gözlerinizi açıyorsunuz. Bir çıkış yolu yok gibi gözüküyor ama ipuçlarını ve zekanızı kullanarak buradan kurtulmanız pekala mümkün... AMA Kurtulmanız için gereken tüm ipuclarını toplayıp değerlendirmeniz gerekiyor umarım başarabilirsiniz iyi oyunlar
çok basitmiş ben anlatıyım ilk başta duvarda yazılan talimatları uygulayın tüm eşyalara sahip olduktan sonra da anahtarla kapıyı açın klozetin sifon kapağını kaldırın sapanı alın sabunla birleştirip abpulü kırın ampulü kırınca tuvalete girin parlayan bir fayans olucak ona tıklayıp samuray kılıcını alın tuvaletteki ayıyı klozete sokun ve boruyu kesin her yer su ile olducak sizde tavana yükselip karanlıkta parlayan fayanstan dışarı çıkacaksınız
quote:
Orijinalden alıntı: __BadblooD__
çok basitmiş ben anlatıyım ilk başta duvarda yazılan talimatları uygulayın tüm eşyalara sahip olduktan sonra da anahtarla kapıyı açın klozetin sifon kapağını kaldırın sapanı alın sabunla birleştirip abpulü kırın ampulü kırınca tuvalete girin parlayan bir fayans olucak ona tıklayıp samuray kılıcını alın tuvaletteki ayıyı klozete sokun ve boruyu kesin her yer su ile olducak sizde tavana yükselip karanlıkta parlayan fayanstan dışarı çıkacaksınız
Anlatim size. 1)Etrafınızdaki bütün eşyaları bulun. 2)Sonra ingiliz anahtarını çıkarın biliyosunuz her halde ? 3)İng. Anahatarı ile muslu çevirin düşen anahtarı alın açık kapıyı 4)sonra ordaki kilozette sapanı al ve oyuncak ayıyıda al 5)sapan la sabunu birleştirip ampuli patlatın 6)tekrar tuvalete gidin ordaki parlayan yerde kılıç çıkcak 7)kılıçla şifon borusunu kes 8)oyuncak ayıyı tuvalete at ki tıkansın ;) ve finish
quote:
Orijinalden alıntı: oziiefsane
Çok basit değil ama geçtim bende:)
Alıntıları Göster
Küvetin altına şampuan sürdüm ama hareket ettiremiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Meshhead
Alıntıları Göster
Bitti hiç çıkış yokmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Meshhead
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: UmuT
makas bulucaksın o makasla küvete delik acicaksin sonra hortumu geciriceksin sonrada küvete üstten bakıcaksın hortumun diğer ucuna musluğun başlıüını takıcaksın sonra da çekiceksin böylece hareket ettiricekin sora çıkıcak işte
quote:
Orijinalden alıntı: __BadblooD__
quote:
Orjinalden alıntı: UmuT
makas bulucaksın o makasla küvete delik acicaksin sonra hortumu geciriceksin sonrada küvete üstten bakıcaksın hortumun diğer ucuna musluğun başlıüını takıcaksın sonra da çekiceksin böylece hareket ettiricekin sora çıkıcak işte
Alıntıları Göster
Teşekkürler bayağı zevkli bir oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: Amaterasu
Teşekkürler bayağı zevkli bir oyun.
Alıntıları Göster
Ben bitiremedim
quote:
Orijinalden alıntı: BaSKenTLee
Ben bitiremedim
Alıntıları Göster
ben de bitiremedim beceri meselesi sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: l ®aP l
ben de bitiremedim beceri meselesi sanırım.
Alıntıları Göster
bende bitiremedim daha :S
quote:
Orijinalden alıntı: 2741
Bitti hiç çıkış yokmuş.
Alıntıları Göster
TEBRiKLER!
KAÇMAYI BAŞARDIN!...
SKORUN : 42023
skoru kaydet..........tekrar oyna
quote:
Orijinalden alıntı: Unlimitêd