Şimdi Ara

Bu Bekleyiş HOTSsuz Bitmez A Dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar kaç kızız yok başka kız yok mu bilmem ne muhabbetlerine ithafen azcık forumun ayarına göre davranalım diye sonuç bekleme sürecinde bir kız olarak Heroes da cesareti olan arkadaşlara meydan okuyorum WoW a da bekleriz,saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben kızım,
    kızım ben,
    kızlar gelsin,
    kız yok mu benden başka?

kaç gündür aynı muhabbet. Nedir bu ilgi çekme çabası bacım? Ne özelliği var kızların?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

ben kızım,
    kızım ben,
    kızlar gelsin,
    kız yok mu benden başka?

kaç gündür aynı muhabbet. Nedir bu ilgi çekme çabası bacım? Ne özelliği var kızların?

Ya sabır güzel kardeşim bütün çekiciliğimi online oyunlarda sergiliycem de bi yazıyım dedim ayıktın?

• quote:

Orijinalden alıntı: pinkcranky

Beyler bayanlar kaç kızız yok başka kız yok mu bilmem ne muhabbetlerine ithafen azcık forumun ayarına göre davranalım diye sonuç bekleme sürecinde bir kız olarak Heroes da cesareti olan arkadaşlara meydan okuyorum WoW a da bekleriz,saygılar.

Çocuk da demiş ki ne kadar da Blizzard'ci bir kız

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

ben kızım,
    kızım ben,
    kızlar gelsin,
    kız yok mu benden başka?

sence?

• pinkcranky kullanıcısına yanıt
    bakın şunu yapmayın işte. "bir kız olarak meydan okuyorum" yani kızlar bilgisayar oyunlarında beceriksiz midir? bir kız olarak yapmak ibaresi çünkü güçsüz sanılan bir şeyin aslında güçlü olduğunu söylemek ister gibi. ki cinsiyetin bu oyunlarda yetenekli olmakla hiçbir alakası yok. yoksa sen bilgisayar oyunu oynayan bir kız olduğun için özel misindir? yemin ediyorum abazanlardan da ilgi çekmeye çalışanlardan da gına geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoL e gelin beklerim :D nick "LittleMonsterOP"
  • Ay bana da bu konunun altında bu muhabbete yoğunlaşılmasından gına geldi. Yani gerçekten biri de çıkıp demiyor ki kız dalga geçmek için açmış konuyu anlamadınız mı anasını satayım...

• wow oynayan kız varmıiş demekki, wow'da kasa kasa altınım var. Taliplerimi bekliyorum.
  • quote:

Ay bana da bu konunun altında bu muhabbete yoğunlaşılmasından gına geldi. Yani gerçekten biri de çıkıp demiyor ki kız dalga geçmek için açmış konuyu anlamadınız mı anasını satayım...

Kız dalga geçmek için açmış anlamadınız mı anasını satayim...

• quote:

Orijinalden alıntı: MrMakgul

quote:

Ay bana da bu konunun altında bu muhabbete yoğunlaşılmasından gına geldi. Yani gerçekten biri de çıkıp demiyor ki kız dalga geçmek için açmış konuyu anlamadınız mı anasını satayım...

Kız dalga geçmek için açmış anlamadınız mı anasını satayim...

Eyvallah hocam :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.