Şimdi Ara

BU BİLGİSAYAR ADAM OLURMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendi iş yerimde bakındığım , internette gezindiğim bilgisayarımın özelliklerine bakıp bana yardımcı olabilirmisiniz ? donanımsal bir şekilde bir kaç değişiklik ile adam edebilirmiyim ? Amaç yakın zamanda battlefield 1 oyunu ve o tarz fps oyunu oynayabileceğim bir sistem .. Teşekkür ederim

İNTEL CORE İ3 2100 CPU 3.10 GHZ

RAM 4 GB

ATI RADEON HD 6490 EKRAN KARTI

• quote:

Orijinalden alıntı: theosy

Merhaba arkadaşlar ,

Kendi iş yerimde bakındığım , internette gezindiğim bilgisayarımın özelliklerine bakıp bana yardımcı olabilirmisiniz ? donanımsal bir şekilde bir kaç değişiklik ile adam edebilirmiyim ? Amaç yakın zamanda battlefield 1 oyunu ve o tarz fps oyunu oynayabileceğim bir sistem .. Teşekkür ederim

İNTEL CORE İ3 2100 CPU 3.10 GHZ

RAM 4 GB

ATI RADEON HD 6490 EKRAN KARTI

O sistemin adam olması, hele Battlefield 1 gibi en güncel bir oyunu sorunsuz oynatması için epey para harcaman lazım kardeşim.. işlemciyi 2. elden i5 3470 - 3570 falan yapman lazım en az.. o da anakart destekliyorsa.. RAM 8, hatta mümkünse 16 yapmalısın.. ekran kartı da minimum R7 370, GTX 950 gibi bir kart olmalı.. bunlarla bile yüksek ayarda ancak medium seviyesinde oynarsın diye tahmin ediyorum.. elindeki anakart, kasa, PSU hakkındaki detayları yazabilirsen daha net yardımcı olabilirim.. :)

• bana sorarsanız o kasayı direk satıp 0 sistem kurulmalı. hatta 2.el bölümünde sıfır açılmamıs parçalar alırsanız daha iyi olur.
  • Hocam sat sıfır bir sistem toplayalım sana. Daha mantıklı olur.
  • ÜSTADLAR VERDİĞİNİZ CEVAPLAR İÇİN GERÇEKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

TOPLAMA DEĞİLDE HİÇ UĞRAŞMADAN ACABA AŞAĞIDAKİ GİBİ ÖZELLİĞİ OLAN BİR BİLGİSAYARI HAZIR ALSAM O İSTEDİĞİM OYUNLARI OYNAMAM MÜMKÜNMÜ SİZCE ?

BU BİLGİSAYARIN FİYATINI 2500 E SATIYOLAR MSİ MARKA ACABA TOPLAMA YAPSAK NE KADAR OLURDU BÖYLE BİR PC ? DEĞERMİ YANİ TEK TEK TOPLAMAYA SİZCE ?

İşletim Sistemi: DOS İşletim Sistemi
    İşlemci: Intel® Core™ i5-4460 (6M Cache, up to 3.40 GHz)
    Chipset: B85
    Controller: Nvidia GTX960 DDR5 2GB
    Hafıza: 8G DDR3 1600MHz
    Hafıza Yuvası: 2 slot
    Maximum Hafıza: 16GB
    Ses 7.1 Channel HD Audio
    Ses Chipset: Realtek ALC1150
    Bluetooth: Var
    Hard Disk: 2TB 7200 RPM
    Power Supply: 350W
    Wake-on-LAN: Evet
    Boyut: 345.8 x 277.33 x 175.7 mm
  • quote:

Orijinalden alıntı: theosy

ÜSTADLAR VERDİĞİNİZ CEVAPLAR İÇİN GERÇEKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

TOPLAMA DEĞİLDE HİÇ UĞRAŞMADAN ACABA AŞAĞIDAKİ GİBİ ÖZELLİĞİ OLAN BİR BİLGİSAYARI HAZIR ALSAM O İSTEDİĞİM OYUNLARI OYNAMAM MÜMKÜNMÜ SİZCE ?

BU BİLGİSAYARIN FİYATINI 2500 E SATIYOLAR MSİ MARKA ACABA TOPLAMA YAPSAK NE KADAR OLURDU BÖYLE BİR PC ? DEĞERMİ YANİ TEK TEK TOPLAMAYA SİZCE ?

İşletim Sistemi: DOS İşletim Sistemi
    İşlemci: Intel® Core™ i5-4460 (6M Cache, up to 3.40 GHz)
    Chipset: B85
    Controller: Nvidia GTX960 DDR5 2GB
    Hafıza: 8G DDR3 1600MHz
    Hafıza Yuvası: 2 slot
    Maximum Hafıza: 16GB
    Ses 7.1 Channel HD Audio
    Ses Chipset: Realtek ALC1150
    Bluetooth: Var
    Hard Disk: 2TB 7200 RPM
    Power Supply: 350W
    Wake-on-LAN: Evet
    Boyut: 345.8 x 277.33 x 175.7 mm

O saçma sisteme 2500 lira verirsen parana yazık etmiş olursun kardeşim.. işlemci eski nesil, ekran kartı düşük model, PSU vasat, 2 TB hard disk gerekli değil.. kısaca daha iyi ve günceli toplanır o paraya.. :)

• theosy kullanıcısına yanıt
    http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dcs960-i5-6400-8gb-1tb-gtx960-pmu71239 http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dcs380-i5-6400-8gb-1tb-r9-380-pmu70342
    Bunlar daha güncel sistemler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigmund_Freud -- 23 Temmuz 2016; 18:35:29 >
  • ÜSTAD BU GÖDNERMİŞ OLDUĞUN GAYET İYİ BİŞEYE BENZİYOR
  • Sıfırdan toplarsanız daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. elden sistemi sat üstüne para ekle 2. elden sistem al derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence adam olmaz o sistem diğer arkadaşların da dediği gibi sistemi 2. elden satıp elinden çıkar bütçen de varsa güncel bir sistem topla derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.