Şimdi Ara

Bu bilgisayar hızlanırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ortaokul ve ilkokul çağındaki çocuklarımın ödevlerinden kullanmak için eski bir bilgisayarımız var. Ancak EBA yada YouTube dan ders yapmak için çok zorlanıyoruz. Sayfalar açılmıyor, açılsa da çok donuyor. Youtube videoları kesik kesik oynatılıyor. EBA videoları genelde açılmıyor.
    Resimde donanım özelliklerini paylaştığım bilgisayarıma hangi parçaları alırsam performans sorunsuz olur? Yada olurmu.
    Değerli bilgilerinize ihtiyacım var. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. Bu bilgisayar hızlanırmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Videoların kesik kesik oynatılmasının sebebi ekran kartınız hd görüntüyü kaldırmıyor diye zannediyorum. Onun haricinde size ne söylesem büyük ihtimalle yanlıs olucak

up
  • Windows 10 yüklü olduğundan sistem zor çalışıyor muhtemelen. Her ne kadar destek kesilmiş olsa da Windows 7 kurmak veya Ubuntu kullanmak bir nebze daha iyi performans almanızı sağlayacaktır. Ayrıca ekran kartı sürücüsünün yüklü olmadığını görüyorum. Ekran kartı modelinizi tespit edip uygun sürücüyü yükleyin derim. Video oynatma sırasındaki donma sorunları böylece çözülecektir.

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Windows 7 yükledim, sorun çözüldü.
    Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.