Şimdi Ara

Bu bilgisayara ekran kartı takılır mı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu bilgisayara harici ekran kartı takabilir miyim takilmiyorsa ek bir sistem getirip takma şansım var mı yardımcı olursanız sevinirim

Yine linki koymamışim nasıl iş ya link aşağıda ekledim
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-hp-compaq-8200-pc-i5-2400-4gb-ram-500gb-hdd-win7-pro-stok-plus5-590618506/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faruk63aslan -- 26 Temmuz 2018; 13:36:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu yardım etmek isteyen

• hangi bilgisayara
  • Bu bilgisayar ? Herhangi bir ekran görüntüsü veya link yok. Postunu tekrar kontrol et
  • Ekledim linki

• Takarsınız takmasına da, oraya sığacak bir ekran kartı bulmanız lazım + böyle eski bir bilgisayara değer mi?
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bana mini PC bulurmusun peki madem buna degmiyor yaklaşık bu sistemde fazlasına gerek yok lütfen yardımcı olursan sevinirim değmez diyorsun ben sadece mini PC istiyorum bulursan çok sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Faruk63aslan F kullanıcısına yanıt
    Linkteki sistem mini pc değil slim pc. Standart dışı bir anakart, kasa ve power var. Upgrede etmeye değmez fazla masraflı olur.

Mini pcden kastın mini itx sistem mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunuzeus

Linkteki sistem mini pc değil slim pc. Standart dışı bir anakart, kasa ve power var. Upgrede etmeye değmez fazla masraflı olur.

Mini pcden kastın mini itx sistem mi?
    Kardeş bende sonradan fark ettim bakmadım adam mini PC yazmıştı ben başka alacağım bu fiyatı 550

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-technopc-s30-20250-intel-g2030-cpu-4-gb-ddr3-ram-500-gb-hdd-hdmi-571191538/detay

Bundan daha iyi olduğunu yada daha ucuz olduğunu düşündüğün mini PC varsa önerir misin sadece LoL oynamak için LoL her türlü sistemde oynanır internetteki sistem gereksinimlerine takma fazla bütçem yaklaşık 750 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faruk63aslan -- 27 Temmuz 2018; 16:45:46 >

• Bu bilgisayarin ederi max 300tl

• Faruk63aslan F kullanıcısına yanıt
    Mini pcler hakkında bilgim yok, youtubeda falan test videosu veya forumlarda konu araya bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: JoiWoo

Bu bilgisayarin ederi max 300tl
    Ya gelip böyle boş boş konuşanlardan bıktım ya Allah aşkına maksimum 300tl ise parçalarının ayrı ayrı parasını yazar mısınız yada bana daha ucuza önerirmisin sadece i5 işlemci 200 TL yaklaşık ne diyon sen ya bilmiyorsan bari karışma bak o kadar malsinki buna bile cevap yazmiyacak b n bilmiyorum değilde ben görmedim mesajı yoksa ben biliyorum yazardım havası vermeye çalışıyor bıktım artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.