Şimdi Ara

Bu Bilgisayara Uygun Ekran Kartı Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 3 yıldır kullanmadığım bir bilgisayar vardı depoda, çalıştırmayı denedim başlarda görüntü geliyordu ama sonra hepten gitti sinyal gelmiyordu ekrana belli ki ekran kartı yandı, diyeceğim, sizler daha iyi bilirsiniz bu ekran kartının çalıştığı sisteme uygun ekran kartı aramaktayım. Tercihim, eğer oluyorsa nvidia serisidir.
    bozulan ekran kartı : powercolor ATI HD6750 1GB GDDR5 128bit Engine Clock700MHz Memory Clock1000MHz x 4 (4.0 Gbps)
    anakart : pegatron ipxsb-h61
    işlemci : Intel Core i7-2600 3.40 GHz.
    güç kaynağı : fsp350-60hcn (350 watt sanırım)

bütçem 200-350 ₺ arasıdır. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game8181 -- 28 Ağustos 2017; 8:20:40 >

• Aynı sistem bende vardı R7 250 X almıştım. Ama tabi o dandik pegatron anakarta bu kart uymadı. 200 liraya gigabyte h61 m ds2 anakart aldım ve şuan problemim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir de anakartı masrafı çıkarsa bu sefer ekran kartı alamam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wednesday 13

Aynı sistem bende vardı R7 250 X almıştım. Ama tabi o dandik pegatron anakarta bu kart uymadı. 200 liraya gigabyte h61 m ds2 anakart aldım ve şuan problemim yok

Aynı anakart bende de var 1050ti almayı düşünüyorum uyar dediler uymaz mı?

• 2. el rx460 ~ rx560 ~ gtx 1050

• 2. el almayacaksan monitörün dvi girişi varsa 330 tl ye gt 1030 yok analaog monitörse r7 250 olabilir..Şimdilik idare etsin daha sonra iyi bişe alırım dersende 100 tl ye 2. el r7 240
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaoyun

2. el almayacaksan monitörün dvi girişi varsa 330 tl ye gt 1030 yok analaog monitörse r7 250 olabilir..Şimdilik idare etsin daha sonra iyi bişe alırım dersende 100 tl ye 2. el r7 240

dvi girişi varmış, gt1030 diğer üstteki arkadaşın dediği ile aynı slota sahip PCIE 3.0 ikimizinde aynı olan ana karta uymamış , benim bozuk olan ekran kartı pcie 2.1 sıkıntı çıkmasın hocam

bu arada 103 div değil display port çıkışı varmış . display portu dönüştürücü aracılığıyla vga dönüştürsem sıkıntı olur mu

ve önerdiğiniz r7 250 diğer arkadaşta uymamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game8181 -- 28 Ağustos 2017; 11:58:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet, bu anakarta ekran kartı takmak sorunlu. Bios güncellemesi bile epey uğraştırıyormuş. Büyük ihtimal yeni bir anakart almanız gerekecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • game8181 kullanıcısına yanıt
    evet genelde display port ve hdmi var 1030 larda 5-10 tl ye hdmi to dvi alırsna işini görür monitörüne dvi girşi varsa aktif donusturucu olmasına gerek yok eğer monitöründe dvi girişişi değilde vga girişi vars abuy seferde 45 tl ye aktif dönüştürücü alman gerekli

dönüştürücü buhttp://www.hepsiburada.com/hiper-hc13-hdv-hdmi-dvi-d-cevirici-p-BS600123?magaza=G%C3%B6kalp%20Bilgisayar&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=EAIaIQobChMIqPjyvOj51QIVJzPTCh2SJwoGEAQYAyABEgLKxfD_BwE

anakart uyumu konusunda bişey diyemem ama bunlarda uymuyorsa sıfır hiç ekran kartıuymaz demektir o zmaan 2. el bakmak gerecekki genel de amd nin hd7 serisi felan var onlar da felaket güç tüketimi var aylık getireceği elektrik faturasına yeni bi anakart alırsın ztn..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromThe80s -- 28 Ağustos 2017; 14:32:35 >

• çok teşekkürler hocam. bir de sorum vardı aslında benim ekran kartım daha önceden yanmıştı. anakarta dahil olan ekran kartını kullanıyordum şimdi o da yandı, aynı zamanda anakartım da mı yanmış oluyor?

• game8181 kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal ankart ta problemlidir deneyip bakmadna bişe sölenemez ama pegatron anakart ın cok sorunlu olduğunu biliyorum.Bi arkadaşımda değiştirmek zorunda kalmıştı 2. elde bi anakart bulursan yanına bide gt 1030 seni orta seviyede idare edicektir.
  • Bence de önce ikinci el bir anakart bak!.. 350 watt psu tam sınırda ama fps markası kalitelidir.
    Baktın olmadı yine hd67500 veya ayarında ikinci el ekran kartı da alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.