Şimdi Ara

Bu bilgisayarımın donanımları uyumlumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aslında bu başlık benim rahatsız olduğum düşüncem..

Bir bilgisayar aldım 2.el 4250 tl verdim (donanımların vatan bilgisayardaki piyasa değeri 8500-9000 tl civarındaydı)

yani bilgisayar hızlı evet ama hafif donmalar yaşıyorum mesela, call of duty mw3 oynunda düşük ayarlarda da oynasam aynı yüksek ayarlardada oynasam aynı.. hafif donmalar yaşıyorum adam beni ben onu göremeden doğru düzgün vuruyor görüntü akışkanlığı çok iyi değil. Bu sadece oyunlardada değil youtube da video izlerken veya firefoxda gezerken sayfalar takıla takıla aşşağıya iniyo falan hafif takılmalar olduğunu farkedebiliyorsunuz..

Ekran kartınında iyi olduğunu düşünüyorum. Ayarlardamı bir sıkıntı var anlamadım ben bu durumu. Sebebi nedir bunun buyrun donanım bilgilerimi vereyim..

Windows 10
    İşlemci: Intel® Core™ i7-4790K Processor (8M Cache, up to 4.40 GHz)
    Anakart: MSI Z97 MPower AC (MS-7888)
    Ekran Kart: Evga GTX780 Classified ACX GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1
    Ram: 8GBx3= 24GB (ddr3)
    SSD: 250GB
    Monitör: ViewSonic 24"

Depolama olarak 1TB HDD var oyun da HDD'de kurulu şuan..

Bu passmark performance test programından screenler vereyim

Bu bilgisayarımın donanımları uyumlumu?Bu bilgisayarımın donanımları uyumlumu?Bu bilgisayarımın donanımları uyumlumu?Bu bilgisayarımın donanımları uyumlumu?Bu bilgisayarımın donanımları uyumlumu?Bu bilgisayarımın donanımları uyumlumu?Bu bilgisayarımın donanımları uyumlumu?Bu bilgisayarımın donanımları uyumlumu?Bu bilgisayarımın donanımları uyumlumu?Bu bilgisayarımın donanımları uyumlumu?

• Windowsunuz orjinal mi ? Eğer orjinalse HDD kaynaklı olabilir , benimde pc deki hdd 5-6 yıllık mekanik bir sistemle çalıştığı için büyük ihtimalle csgo da oyunculara hızlıca crosshairi götürmeye çalışınca bazen donmalar yaşıyorum bende .
  • Gzl kazık yemişsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bilgisayar2 ci elde o kadar etmez isterse sifiri 10 bin yazsin. Güncel teknolojide ayni performansi veren sifir bilgisayar parçalarina bakilir. 780 vs 1050 -ti gibi

overpriced anakarti var ki anlasilan senin ne kadar yararlanacagin bile net değil.2 nesil oncenin ekran karti var diye bu para verilmez

msj afterburner tarzi bir programla izleyip takilma aninda islemci ve ekran kartinin yuk durumunu kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Eylül 2017; 9:7:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.