Arkadaşlar bilgisayarmda rahatça oyun oynayamıyorm. oyunu açıyorm ama bir süre sonra oyunda takılma oluyo ve ardından objeler birbirine giriyo.alt+tab yapıp masaüstüne geliyorm sonra tekrar oyuna tıklıyorm düzeliyo. pc den pek anlamam onun için yardımınz gerekiyo. özellikleri; asus 512mb en8400 gs silent ekrankartı. 4gb kingston ram. işlemciyi tam bilmiyorum ama e6300 @ 2.80ghz yazıyo bilgisayarımda siz anlayn artık...
Ekran kartının ısısını hiç ölçtünmü? Oyunda takılma sorununlarından biride Ekran kartı ısısın artması.
zannetmiyorm; çünkü her zman böyle. mesala 1 hafta tatildeydm, açtm oyuna girdim yine böyle oldu. açar açmaz ısınmıyodur sanırım
en son driever kurup denedinmi
aynı sorun bendede var en son driveride yükledim sorun yine giderilmedi
evt denedm ve sorun hala devam ediyor. ne yapmam lazm atıcam pc yi çöpe az kaldı...
ekran kartı driverleri kaldırıp tekra yükleyin sorun devam ederse diretx tekrar yükleyin..birde çözünürlükle oynayın düşürün veya yükseltin tekrar deneyin..
Ekran kartının tüm ayarlarını ve oynadığınız görüntü ayarlarını defaulta getirip bide öyle deneyin...
ekran kartının ayarlarında performans veya kalite seçeneği var, büyük ihtimalle 2sinin ortası seçili. Onu performans olarak ayarla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme