Şimdi Ara

BU BİLGİSAYARLA NELER YAPABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir pcim var fakat java yuklenmıyo ve en dandik oyunda bile cok kasıyo nedenini bilmiyorum oyunlar acıldıgında ekranın sagında solunda siyah ekran oluyo yani oyunu sadece ekranın yarısında falan oynayabiliyorum bunlarla ugrasmak zor geldigi icin oyunları falan bırakmıştımda bu sorunları nasıl çözerim ve hangi oyunları kaldırır

• quote:

Orijinalden alıntı: dunks

Böyle bir pcim var fakat java yuklenmıyo ve en dandik oyunda bile cok kasıyo nedenini bilmiyorum oyunlar acıldıgında ekranın sagında solunda siyah ekran oluyo yani oyunu sadece ekranın yarısında falan oynayabiliyorum bunlarla ugrasmak zor geldigi icin oyunları falan bırakmıştımda bu sorunları nasıl çözerim ve hangi oyunları kaldırır

Sistemi yazarsan yardımcı olabiliriz kardeşim.
  • Sistem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem ?

• Sistemi yazmamışsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ss atıcaktımda yükliyemedim neyse söyliyim 4ram 2.53 ghz intel core i3 CPU 64bit
    ekran kartı: intel Hd graphics 1755mb 1366x768 (32bit)
  • i3 işlemci sistem kasıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce nasıl bir sistem
    2 yıl önce açıldı
    Bozuk bir TV ile ne yapabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    Ek İş Ne Yapabilirim?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

i3 işlemci sistem kasıyor

artık oyunsuzluktan pointblank galiba adını bilmiyorum tam o oyunu indirdim onda bile kastı
  • quote:

quote:

artık oyunsuzluktan pointblank galiba adını bilmiyorum tam o oyunu indirdim onda bile kastı

ekran kartından kaynaklanıyor yada ekran kartının sürücüsünü yüklemediniz
  • quote:

quote:

quote:

ekran kartından kaynaklanıyor yada ekran kartının sürücüsünü yüklemediniz

nerden bulabilirim veya siz bana linkini atarmısınız zahmet olmazsa bide bişey daha sorucam bu bilgisayar oyun acınca neden çıldırıyo içeride kıyamet kopuyo ısınıyo sonra kapanıyo altına buzluktakı bezelyelerı koyuyorum bazen sogusun diye

• dunks kullanıcısına yanıt
    sen işlemciyi değiştir bence. iyi de bir soğutucu al. ekran kartını temizle. bir de bu işten anlayan birine göster makinayı. buradan biz ne kadar yazsak da görerek ve dokunarak yapılan müdahale gibi olmaz. ha bir de bezelye yerine turunç gilleri de tercih edebilirsin ya da patates.
  • Ekran kartı yok sistemde intel hd graphics yazmışsınız yani işlemcinin içindeki grafik işlemciyi kullanıyorsunuz ve bu oyunlar için çok yetersizdir. Bütçe ve mevcut güç kaynağınızı belirtirseniz ekran kartı önerebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: S_A_S

Ekran kartı yok sistemde intel hd graphics yazmışsınız yani işlemcinin içindeki grafik işlemciyi kullanıyorsunuz ve bu oyunlar için çok yetersizdir. Bütçe ve mevcut güç kaynağınızı belirtirseniz ekran kartı önerebiliriz.

hocam leptop acer aspire kodunu bilmiyorum cunku yapıskanını söküp bardak altlıgı yapmıştım sadece onda yazıyodu internetten baktıgımda ekran kartını degistiremezsin demişlerde acerlerin degişmiyomuymus oyle bişey varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayipdadash

sen işlemciyi değiştir bence. iyi de bir soğutucu al. ekran kartını temizle. bir de bu işten anlayan birine göster makinayı. buradan biz ne kadar yazsak da görerek ve dokunarak yapılan müdahale gibi olmaz. ha bir de bezelye yerine turunç gilleri de tercih edebilirsin ya da patates.

sogutucu pahalıydı bende kurban etlerini koyuyodum malum bayram geceli baya oldu etler gidince bezelyeye donmek zorunda kaldım anlayan biri kuzenım var her verdigimde format atıp geri veriyo daha kotu oluyo bide ekran kartını nasıl temizlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunks -- 29 Mart 2014; 1:48:16 >

en klasik yol fişi çek ekran kartını çıkar ve elektrikli süpürge tut. ama en güzeli bu işi iyi yapan bir bilgisayarcıya götür. o söküp temizlesin,kontrol etsin ve tertemiz teslim etsin. fanına falan da bakar.
  • quote:

en klasik yol fişi çek ekran kartını çıkar ve elektrikli süpürge tut. ama en güzeli bu işi iyi yapan bir bilgisayarcıya götür. o söküp temizlesin,kontrol etsin ve tertemiz teslim etsin. fanına falan da bakar.

Bunı yapınca düzelirmi kesin

sana bir kaç yöntem söylendi üyeler tarafından. muhtemelen düzelir. olmazsa yazarsın başka çare ararız beraber.
  • quote:

sana bir kaç yöntem söylendi üyeler tarafından. muhtemelen düzelir. olmazsa yazarsın başka çare ararız beraber.

Teşekkürler denemeye baslıycam yavaştan yarın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.