Şimdi Ara

BU BİR OLAY LPG İSTANBUL'DA 1.58

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farkettiniz mi? bilmiyorum ama TOTAL sitesinden bir kontrol yaptım ve fiyat ta 12 kuruşluk indirim olmuş. Hayırdır inşallah nereden geldi bu beklenmedik indirim?????
    SÜPER HABERRR..

• izmirde opette 1,57 shellerde ise 1,54 olmuştu gaz bugun itibari ile çogu yer değişikliği yansıtmamışi ama benim aldığım yer normalde 1,69 iken shellde ben 1,59dan alıyodum şimdi 1,44 olur inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacarsoy

izmirde opette 1,57 shellerde ise 1,54 olmuştu gaz bugun itibari ile çogu yer değişikliği yansıtmamışi ama benim aldığım yer normalde 1,69 iken shellde ben 1,59dan alıyodum şimdi 1,44 olur inşallah
    klasik bir muhabbet olacak ama daha geçen gün (salı günü) depoyu fullemiştim..
    hesapladım 5 TL zarardayım

gerçekten beklenmedik bir indirim.. önceki yüksek indirimi bekliyordum mesela, o yüzden özellikle fazla alım yapmıyordum. bu sefer sürpriz oldu..

ama güzel bir haber.. inşallah devamı gelir

bu arada sadece istanbul'da değilim heryerde indirim var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 2 Nisan 2009; 18:01:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

klasik bir muhabbet olacak ama daha geçen gün (salı günü) depoyu fullemiştim..
    hesapladım 5 TL zarardayım

gerçekten beklenmedik bir indirim.. önceki yüksek indirimi bekliyordum mesela, o yüzden özellikle fazla alım yapmıyordum. bu sefer sürpriz oldu..

ama güzel bir haber.. inşallah devamı gelir

bu arada sadece istanbul'da değilim heryerde indirim var..

Alıntıları Göster
    aygaz sitesinde bir değişiklik gözükmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Samet

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sametadali

Evet gözükmüyor,şaşırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: reason666

quote:

Orjinalden alıntı: sametadali

Evet gözükmüyor,şaşırdım.

Alıntıları Göster
    dün 1 nisan şakası yapmış olmasın bu herifler olurmu olur valla ben ucuz görmedim fiyatlar aynıydı bugün...

• quote:

dün 1 nisan şakası yapmış olmasın bu herifler olurmu olur valla ben ucuz görmedim fiyatlar aynıydı bugün...

Alıntıları Göster
    şaka falan yok 1.58 heryerde bugun yansıtmadılarsada yarın yabsıtırlar ponun sitesinden bakınızwww.poas.com.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

şaka falan yok 1.58 heryerde bugun yansıtmadılarsada yarın yabsıtırlar ponun sitesinden bakınızwww.poas.com.tr

Alıntıları Göster
    Siteler yeni güncelleniyor, bu konuda en hızlı TOTAL. Adamlar bayiye geçmeden önce siteyi güncelliyor. Bir defasında akşam siteyi görüp, eski fiyattan almıştım. Bayii sabah değiştirmişti.
    Akpet.com.tr'de de 1.58 olarak güncellenmiş. Bakalım bu keyif kaç gün sürecek..

• quote:

Orijinalden alıntı: tanbal

Siteler yeni güncelleniyor, bu konuda en hızlı TOTAL. Adamlar bayiye geçmeden önce siteyi güncelliyor. Bir defasında akşam siteyi görüp, eski fiyattan almıştım. Bayii sabah değiştirmişti.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tanbal

Ne keyfi yahu LPG halen pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: reason666

quote:

Orjinalden alıntı: tanbal

Ne keyfi yahu LPG halen pahalı.

Alıntıları Göster
    Adapazarı 1.49

• quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Adapazarı 1.49

Alıntıları Göster
    bulgaristanda 46 sent litresi bizdede aynı olması lazım yetkililer uyuyor belkide uyumuyorlar bizi sömürüyorlar. kahretsin sömürüle sömürüle cepler delindi 3 kuruş indi diye bayram yapıyoruz
    bizi ne hale getirdiler milleti bu hale düşürenler utansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uysalotogaz

bulgaristanda 46 sent litresi bizdede aynı olması lazım yetkililer uyuyor belkide uyumuyorlar bizi sömürüyorlar. kahretsin sömürüle sömürüle cepler delindi 3 kuruş indi diye bayram yapıyoruz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: uysalotogaz

++

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uysalotogaz

++

Alıntıları Göster
    LPG eski günlerine mi dönüyor? Benzin de 3 TL'yi vurdu. İstanbulda en ucuz LPG 1.54. Bu durumda yaklaşık %40-45 tasarrufumuz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Adapazarı 1.49

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Adapazarı 1.49

Adapazarında gördüğüm en ucuz LPG Tansaşın karşısındaki PO'da ve Kırtepe caddesindeki Total'de idi. 1.55'ten satıyorlardı. 1.49'dan satan yer neresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

quote:

Adapazarı 1.49

Adapazarında gördüğüm en ucuz LPG Tansaşın karşısındaki PO'da ve Kırtepe caddesindeki Total'de idi. 1.55'ten satıyorlardı. 1.49'dan satan yer neresi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

quote:

Adapazarı 1.49

1 25 e var satan

• quote:

Orijinalden alıntı: rechan_cdx

quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

quote:

Adapazarı 1.49

1 25 e var satan

Alıntıları Göster
    yok mu düşüren???

• quote:

Orijinalden alıntı: y.seyrek

yok mu düşüren???

Alıntıları Göster
    motorin ve benzinede indirim geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacarsoy

motorin ve benzinede indirim geldi...

Alıntıları Göster
    Ankara'da da bizim evin oradaki 2 istasyonda 10 kuruş indirimli fiyat gördüm ama başka hiç bir istasyonda indirim görmedim . Olayı çözemedim.

Yaw bu LPG'de de "ha fiyat indi, ha fiyat çıktı" muhabetti de hiç bitmeyecek heralde . Her fiyat oynamasında en az 3 sayfa mesaj yazıyoz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 3 Nisan 2009; 11:26:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Ankara'da da bizim evin oradaki 2 istasyonda 10 kuruş indirimli fiyat gördüm ama başka hiç bir istasyonda indirim görmedim . Olayı çözemedim.

Yaw bu LPG'de de "ha fiyat indi, ha fiyat çıktı" muhabetti de hiç bitmeyecek heralde . Her fiyat oynamasında en az 3 sayfa mesaj yazıyoz .

Alıntıları Göster
    çorum'da lpg 1.50

• quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

çorum'da lpg 1.50

Alıntıları Göster
    bursada geçerken gördüm 1.58
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.