Bildirim
BU BİR OLAY LPG İSTANBUL'DA 1.58
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
izmirde opette 1,57 shellerde ise 1,54 olmuştu gaz bugun itibari ile çogu yer değişikliği yansıtmamışi ama benim aldığım yer normalde 1,69 iken shellde ben 1,59dan alıyodum şimdi 1,44 olur inşallah -
klasik bir muhabbet olacak ama daha geçen gün (salı günü) depoyu fullemiştim..quote:
Orijinalden alıntı: Tacarsoy
izmirde opette 1,57 shellerde ise 1,54 olmuştu gaz bugun itibari ile çogu yer değişikliği yansıtmamışi ama benim aldığım yer normalde 1,69 iken shellde ben 1,59dan alıyodum şimdi 1,44 olur inşallah
hesapladım 5 TL zarardayım
gerçekten beklenmedik bir indirim.. önceki yüksek indirimi bekliyordum mesela, o yüzden özellikle fazla alım yapmıyordum. bu sefer sürpriz oldu..
ama güzel bir haber.. inşallah devamı gelir
bu arada sadece istanbul'da değilim heryerde indirim var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 2 Nisan 2009; 18:01:20 >
-
aygaz sitesinde bir değişiklik gözükmüyorquote:
Orijinalden alıntı: eranyumm
klasik bir muhabbet olacak ama daha geçen gün (salı günü) depoyu fullemiştim..
hesapladım 5 TL zarardayım
gerçekten beklenmedik bir indirim.. önceki yüksek indirimi bekliyordum mesela, o yüzden özellikle fazla alım yapmıyordum. bu sefer sürpriz oldu..
ama güzel bir haber.. inşallah devamı gelir
bu arada sadece istanbul'da değilim heryerde indirim var..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Samet
aygaz sitesinde bir değişiklik gözükmüyor
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: sametadali
Evet gözükmüyor,şaşırdım.
-
dün 1 nisan şakası yapmış olmasın bu herifler olurmu olur valla ben ucuz görmedim fiyatlar aynıydı bugün...quote:
Orijinalden alıntı: reason666quote:
Orjinalden alıntı: sametadali
Evet gözükmüyor,şaşırdım.
Alıntıları Göster
-
şaka falan yok 1.58 heryerde bugun yansıtmadılarsada yarın yabsıtırlar ponun sitesinden bakınızwww.poas.com.trquote:
Orijinalden alıntı: Samet
dün 1 nisan şakası yapmış olmasın bu herifler olurmu olur valla ben ucuz görmedim fiyatlar aynıydı bugün...
Alıntıları Göster
-
Siteler yeni güncelleniyor, bu konuda en hızlı TOTAL. Adamlar bayiye geçmeden önce siteyi güncelliyor. Bir defasında akşam siteyi görüp, eski fiyattan almıştım. Bayii sabah değiştirmişti.quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
şaka falan yok 1.58 heryerde bugun yansıtmadılarsada yarın yabsıtırlar ponun sitesinden bakınızwww.poas.com.tr
Alıntıları Göster
Akpet.com.tr'de de 1.58 olarak güncellenmiş. Bakalım bu keyif kaç gün sürecek..
-
quote:
Orijinalden alıntı: tanbal
Siteler yeni güncelleniyor, bu konuda en hızlı TOTAL. Adamlar bayiye geçmeden önce siteyi güncelliyor. Bir defasında akşam siteyi görüp, eski fiyattan almıştım. Bayii sabah değiştirmişti.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: tanbal
Siteler yeni güncelleniyor, bu konuda en hızlı TOTAL. Adamlar bayiye geçmeden önce siteyi güncelliyor. Bir defasında akşam siteyi görüp, eski fiyattan almıştım. Bayii sabah değiştirmişti.
Ne keyfi yahu LPG halen pahalı.
-
Adapazarı 1.49quote:
Orijinalden alıntı: reason666quote:
Orjinalden alıntı: tanbal
Ne keyfi yahu LPG halen pahalı.
Alıntıları Göster
-
bulgaristanda 46 sent litresi bizdede aynı olması lazım yetkililer uyuyor belkide uyumuyorlar bizi sömürüyorlar. kahretsin sömürüle sömürüle cepler delindi 3 kuruş indi diye bayram yapıyoruzquote:
Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL
Adapazarı 1.49
Alıntıları Göster
bizi ne hale getirdiler milleti bu hale düşürenler utansın. -
quote:
Orijinalden alıntı: uysalotogaz
bulgaristanda 46 sent litresi bizdede aynı olması lazım yetkililer uyuyor belkide uyumuyorlar bizi sömürüyorlar. kahretsin sömürüle sömürüle cepler delindi 3 kuruş indi diye bayram yapıyoruz
bizi ne hale getirdiler milleti bu hale düşürenler utansın.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: uysalotogaz
bulgaristanda 46 sent litresi bizdede aynı olması lazım yetkililer uyuyor belkide uyumuyorlar bizi sömürüyorlar. kahretsin sömürüle sömürüle cepler delindi 3 kuruş indi diye bayram yapıyoruz
++
-
LPG eski günlerine mi dönüyor? Benzin de 3 TL'yi vurdu. İstanbulda en ucuz LPG 1.54. Bu durumda yaklaşık %40-45 tasarrufumuz var.quote:
Orijinalden alıntı: Sametquote:
Orjinalden alıntı: uysalotogaz
++
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL
Adapazarı 1.49
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL
Adapazarı 1.49
Adapazarında gördüğüm en ucuz LPG Tansaşın karşısındaki PO'da ve Kırtepe caddesindeki Total'de idi. 1.55'ten satıyorlardı. 1.49'dan satan yer neresi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Orcunsauquote:
Adapazarı 1.49
Adapazarında gördüğüm en ucuz LPG Tansaşın karşısındaki PO'da ve Kırtepe caddesindeki Total'de idi. 1.55'ten satıyorlardı. 1.49'dan satan yer neresi?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Orcunsau
quote:
Adapazarı 1.49
Adapazarında gördüğüm en ucuz LPG Tansaşın karşısındaki PO'da ve Kırtepe caddesindeki Total'de idi. 1.55'ten satıyorlardı. 1.49'dan satan yer neresi?
1 25 e var satan
-
yok mu düşüren???quote:
Orijinalden alıntı: rechan_cdxquote:
Orjinalden alıntı: Orcunsau
quote:
Adapazarı 1.49
1 25 e var satan
Alıntıları Göster
-
motorin ve benzinede indirim geldi...quote:
Orijinalden alıntı: y.seyrek
yok mu düşüren???
Alıntıları Göster -
Ankara'da da bizim evin oradaki 2 istasyonda 10 kuruş indirimli fiyat gördüm ama başka hiç bir istasyonda indirim görmedim . Olayı çözemedim.quote:
Orijinalden alıntı: Tacarsoy
motorin ve benzinede indirim geldi...
Alıntıları Göster
Yaw bu LPG'de de "ha fiyat indi, ha fiyat çıktı" muhabetti de hiç bitmeyecek heralde . Her fiyat oynamasında en az 3 sayfa mesaj yazıyoz .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 3 Nisan 2009; 11:26:21 >
-
çorum'da lpg 1.50quote:
Orijinalden alıntı: zeytinkoy
Ankara'da da bizim evin oradaki 2 istasyonda 10 kuruş indirimli fiyat gördüm ama başka hiç bir istasyonda indirim görmedim . Olayı çözemedim.
Yaw bu LPG'de de "ha fiyat indi, ha fiyat çıktı" muhabetti de hiç bitmeyecek heralde . Her fiyat oynamasında en az 3 sayfa mesaj yazıyoz .
Alıntıları Göster
-
bursada geçerken gördüm 1.58quote:
Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz
çorum'da lpg 1.50
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- lpg enjektör en iyisi
- benzin kesici on off konumu
- brc lpg gösterge ışıkları anlamları
- aldesa lpg beyni yorumları
- lpg" li araç giderken stop ediyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X