Şimdi Ara

bu bir xbox360 oyunumudur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu oyun xbox360 oyunumudur ve adı nedir arkadaşlar böle bi oyun ben hayatımda görmedim

• http://www.youtube.com/watch?v=gp8sedacLp8

linki koymayı unutmuşum
  • sanırım test drive son oyunu : test drive unlimited
  • bu oyunun pc versiyonu varmı acaba
  • PC ye şubatta çıkacak. Bu grafikleri kaldırabilmek için sağlam bir pc şart.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo23

PC ye şubatta çıkacak. Bu grafikleri kaldırabilmek için sağlam bir pc şart.

Kaldırsa bile.

Test drive ın esprisi LİVE sistemi yani normal sokakda dolaşırken online olarak diğer oyuncuları görebiliyorsunuz ve selektör yakarak kaf kafaya bir noktadan diğer noktaya kadar yarışabiliyorsunuz,ki oyunun en güzel kısmı o...
  • evet bu oyunun livesi harika gercektende pc versiyonunun bukadar guzel olacagini sanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

quote:

Orjinalden alıntı: neo23

PC ye şubatta çıkacak. Bu grafikleri kaldırabilmek için sağlam bir pc şart.

Kaldırsa bile.

Test drive ın esprisi LİVE sistemi yani normal sokakda dolaşırken online olarak diğer oyuncuları görebiliyorsunuz ve selektör yakarak kaf kafaya bir noktadan diğer noktaya kadar yarışabiliyorsunuz,ki oyunun en güzel kısmı o...

Live'de bu oyun sistemini ilk duydum gerçekten süper. Oyun monotonlaşmaz hiçbir zaman. Gerçi hangi oyun yaptı ki bunu X360'ta

• Test drive unlimitedPgr3 ile birlikte 360taki fix oyunum.Şimdi daha çılgınca birşey yapıp eve gider gitmez 360'ta Forza Motorsporta başlıyacam xbox1 için çıkan.Yeni nesilde eski oyun.Nasıl fikir
  • Ben de xbox1 oyunlarını oynamak istiyorum Mesela ninja gaiden ve Forza'yı... Kopya xbox1 oyunları çalışıyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.