Bildirim
bu biraz fazla değil mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ee kimseler yok mu? yöneticiler nerde? -
http://forum.donanimhaber.com/m_42247655/tm.htm son mesajıma bakarsan adminler biraz farklı davranıyor.Ben tek kural çok yönetici sanıyordum fakat her yönetici kendi kurallarını uyguluyor sanırsam.Yani bugun sana 4 ay ceza verirlerken başka bir üyenin sadece konusu taşınıyor hatta işlem bile uygulanmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 19 Ağustos 2010; 15:34:47 > -
o konuda da mesajım var. gördüm. madem birden çok kural sistemi var o zaman gelsinler açıklama yapsınlar. nerdeler hani? -
up! -
hiçbir yönetici cevap vermeye tenezzül etmeyecekse neden var burası? neden insanlar soru sorup duruyorlar? yöneticiler uyarı vermek veya benimki gibi mantık dışı kararlar vermek için mi varlar? birisi cevap versin artık?! -
Konu Dışı Özel'in kuralları kesin, sert ve nettir. O bölümde kural dışı her davranış aynı şekilde cezalandırılıyor. Aksini görürseniz bildirmeniz durumunda gereken yapılacaktır. -
Peki benim konum neden silindi.Biliyorum burada sormam yanlış fakat bir kuralsızlık vardı illa ki mail atmam gerektiğini düşünmüyorum.İncelerseniz bir işlev hatası görebilirsiniz.Linki yukarıda bulunmakta şu sıralar geri dönüşüm kutusunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 21 Ağustos 2010; 1:21:57 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X