Şimdi Ara

Bu bot alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, flo'da indirimde olan lumberjack marka bir bot gördüm. Şu resimdekine benziyordu.http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/500/Spor_7091384.jpg
    99 ya da 100 lira. Lumberjack sonradan bozdu diye yorumlar okudum nette. Deri falan yazmıyordu. Outlet mağazası olduğundan kağıt da yıpranmış. Lumberjack damgası var sadece. Nette bu tarz lumberjack botlar deri diye geçmiş. Sizce deri midir? Bu paraya alınır mı?

• Bu bot alınır mı

Ayakkabının üstündeki simgeler böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentin ne bilmiyorum ama normal bot yani iyi de değil kötü de değil markasız bir şey almaktan iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentim kolay kolay su geçirmesin. İşte marka bozdu diyenleri okudum da bu da 199 liradan düşmüş bu paraya eder mi gibi

• tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seaseman

Beklentim kolay kolay su geçirmesin. İşte marka bozdu diyenleri okudum da bu da 199 liradan düşmüş bu paraya eder mi gibi

hocam valla bot piyasası pahalı, botlar normal günlük ayakkabıdan da önemli, çoğu su almıyor ama eğer kumaşı derisi düzgün olmazsa ayağı havasız bırakıyor bu da mantar gibi şeylerin oluşumunu sağlıyor yani sadece su almasın deyip geçmekle olmuyor, eğer ayağın narinse benim gibi alma ama bir şey olmaz dersen al, iyi bir bot için +300 vermen lazım
  • Anladım hocam, benim de serçe parmağım biraz sıkıntılı, ucuz alcaz diye sakata gelmeyelim o zaman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun yorumlar için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.