Bildirim
Bu Bulgarlar Çok Mu Zengin???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ÖTV diye bir mantık yok adamlarda. türkiyede o tür araçların fiyatının yarıdan çoğu vergi. -
bulgarlar buraya nazzaran cık daha fakirler
öyleki maaşları 150 ytl olanlar kendilerini rahat sanıyorlar
Ama arabalar çok ucuz nerdeyse Türkiyedekinin 3 te biri fiatına olan arabalar var.
Bu yaz ufacık bi kasaba da 5 tane X5 sayısını hatırlamadığım kadar da BMW ve Mercedes gördüm Son model amerikan arabaları falan da cabası . Ama bu kasaba Türk kasabasıydı ve orda evi olanların coğu yurtdışında İsveç , Hollanda ve ye türkiye de çalışıodu. Orda kazandıkları parayla bulgaristanda çokrahat lüks otomobiller alabiliyolar. -
bizde mi alsak,bizim arkadaşın 2 tane arabası var 6 aylık vizesi var 2sininde 6ayda1 gidip alıyo arabayı -
F1 günü hayatımda ilk defa Maybach 62 gördüm.. Bulgar plakaydı. -
quote:
Orjinalden alıntı: Janjan
F1 günü hayatımda ilk defa Maybach 62 gördüm.. Bulgar plakaydı.
Bulgardan mı alsak artık arabaları -
Walla oraya yakın olcan ...Miss gibi 6 ay bin sat..Bin sat..... -
quote:
Orjinalden alıntı: qr_bugra
Walla oraya yakın olcan ...Miss gibi 6 ay bin sat..Bin sat.....
tam eşiğindeyim aslında Edirnedeyim ama cesaret yoqqi gidip alayım,çıksın şu yeşil pasaportum o zaman bakıcaz , porscheler ucuza gidiyomuş çok,ne karizma olur ama yaş 18 araba porsche 911 2005 -
Offf edirne desin..Ne duruon bab yaaa.....Git kap gel bi kaç M6 ,911 , Hiç olmadı 350Z ,S2000 ,TT bunlar da yeter şimdilik....Uçmasak da olur...Giderek büütürsün işi -
quote:
Orjinalden alıntı: qr_bugra
Offf edirne desin..Ne duruon bab yaaa.....Git kap gel bi kaç M6 ,911 , Hiç olmadı 350Z ,S2000 ,TT bunlar da yeter şimdilik....Uçmasak da olur...Giderek büütürsün işi
aslında tanıdık olsa şunlara vergisiz bi tr plaka taktırsak manyak para kazanırız ama araba kadar vergi alıyolar deli oluyom -
mafya da seni öpecek ama...
bizim bir arkadaş gezmek için gitmis bulgaristana
arabasının parçalarını pazarda satarlarken bulmuş
saksat işler... bulaşmayın. -
quote:
Orjinalden alıntı: mevsim78
saksat işler... bulaşmayın.
"mafya da seni öpecek ama..."
-
Eskidan hırsızlık olayları baya artmıştı ama şuan asayiş sağlanmış durumda
quote:
Orjinalden alıntı: mevsim78
saksat işler... bulaşmayın.
-
Asayişi MAFYALAR sağlamış durumda....Adalet,güvenlik vs... uraşanlar bilene sölüolar orların devlet sanki ayrı ayrı iş vermilş gibi mafyaları var tıkır tıkır işleyen diolar....Uğraşmayın oralar bizleri aşar( Bizi dedim de mütevazilik olsun die )İsteyene istedii arabdan istedii sayıda parasını verirlerse getirebilirim...Beni aşmaz -
yok kardeş benim dayım edirnede yaşıyor
işi gereği bulgaristana çok gidiyormuş
ne muhabbetler var
adamlar türk düşmanıymış km. başı haraç alıyorlarmış
ki seni araba alıpta oradan salacaklar hiç sanmam...
arkadaşlar manita ayaklarına gece günü birlik bulgara geçmişler
alem yapıp geleceklermiş sözde
sabah kalkıyorlar
hotelin önünde araba yok
neyse
sormuş soruşturmuşlar
demişlerki
aha orada pazar kurulu gidin orada şansınız varsa parçalarını tek tek geri satın alırsınız diye
aynen bizim ark. gidiyor
tekerlek jant vs..
ayrı ayrı kişilerde satılık...
hatta didiz aynasında herifin kız arkadaşının fotosu bile duruyormuş...
komedi...
sonra mafya lideri haber gönderiyor
diyorki ya adam gibi gidersiniz yada 10.000 euro verip arabanızı geri toplarız...
tabii nerde bizimkilerde para
toz edirne geri istikamet
bir uçkur derdine
30.000 milyarlık araba heba...
geçmiş olsun.
-
15000 euro verseymiş de şöle ortaya karışık unique bişiler toplatsaymış
mesela 911 turbo motorlu, X5 karoserli, murcielago iç mekanı olan bi DACIA. -
kardeş dalga geçme
sabah kalktığında sana ait olan bir şeyi yerinde bulamamak çok acı verir...
başına gelirse gülersin sonra kendine... -
benim güsel vatandaşım ne çektiyse bu vergiden çekti yok birileri çıkıyo vergi boynumuzun borcu yok ödemezsek devlet nasıl kalkınacak diye kardeşim bu nasıl iştir insan kazandığı paranın yarısını vergiye vermek zorunda mı %72vergi acaba başka hangi ülkelerde uygulanıyo yok lüks aracın vergisi çokmuş o kadar sene çalışan yurdum insanını hakkı yok mudur lüks arabaya binmeye bence sonuna kadar vardır -
bulgarlar zengin değil ama görüş farkı var, bulgaristanda arabası olana yolunacak kaz gibi bakılmıyor + araba onlar için lüks değil ihtiyaç + benzin de burdakinin yarısı kadar, bulgar insanı arabayı gönül rahatlığıyla alıyor, gönül rahatlığıyla gaza basıyor, nerdeyse her ailenin arabası vardır, belki eskidir ama vardır ve bugüne kadar iş görecek kadar korunmuştur. -
Bazı arkadaşlarında söylediği gibi, Türkiyede vergi başa dert, sen araba almıyosun ki aslında, devlete vergi veriyosun, devlette sana araba veriyo.... Hani diycem neredeyse olay bu şekilde, vergiler o kadar manyak oldu ki... Araba alıcaksınız, vergiden dolayı kazık giriyo yurdum insanına. Hayır aldıktan sonra bile peşini bırakmıyor devlet , yine dünyanın vergisi var. Yani iş almayla bitmiyo, arabayı aldıktan sonra bile vatandaşa aldığı arabanın vergileri geçmeye devam ediyo! Artık yalama oldu vatandaş beee, yeter yahu, yeter....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 6 Eylül 2005, 11:56:16 >
Benzer içerikler
- seat leon 1.2 tsi style yorum
- honda civic kronik sorunları
- bmw ix1 yorumlar
- boş radyo frekansı 2024
- audi a3 klima sıcak ayarı
- togg donanım özellikleri
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
- togg en çok satılan renk sıralaması
- byd menzil
- fiat 500e fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X