Şimdi Ara

Bu Burgerking in Nesini Seviyorsunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
4.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Çorumun hangi şubesine gittiniz ?

• Bir ara hergün yerdim artık haftada bir ancak yiyorum. Neredeyse hepsinin tadına bakmama rağmen Whopper menünün yeri ayrı, ayrıca kola ve patetes şubeden şubeye değişiyor. Burda Denizli Çınardaki şubeden yediğimde 2 kere kıl çıktı patatesin içinden görevlilere gösterdim, müdür kılıklı bayan inanmadı bir artistlik bir artistlik bir daha oraya gitmedim. Ama Forum Çamlıkdaki iyi oluyor patates ve kola açısından.
  • Börgirking'i hiç sevmem bi defa duble menü yedim bişeye benzemiyor ekmeğide hiç iyi değilde boğazımda takılıp duruyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi_user

Lahmacun varken

Öz Diyarbakır Ocakbaşı alır diyorum.

samsunlu musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalbi Boş Bir Bayan

quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

5 para etmeyeceğini, geçen yıl öğrendim, geç oldu ama öğrendim, piyasadaki 5 ton bozuk etinden bir parçasınıda bana yedirerek zehirlediler ve 4 gün ızdırabını çeltim, neden dolayı zehirlendiğime dair tutanak tutturmadığım için dava hakkımıda kaybettim. gerçi benim yerime devlet bu görevi üstlenerek zaten anasını ağlatacak onların =)
    bir daha mı ? aslaa, ne burger ne mc donalds nede benzeri fast food işi yapan bir firma.

McDonals ve Burger King gibi yerlerden eğer sağlığınızı düşünüyorsanız uzak durun.Aynı yağda defalarca kez patates kızartılır,bütün ürünleri çok ucuz malzemelerdir,patatesler,etleri,yağları hepsi çok ucuz alımdır.Kapalı kolalar hariç kolaları sulandırılır.

Aynen katılıyorum, içinde kesinlikle bağımlılık yapıcı maddeler olduğuna da inanıyorum. Çünkü sırf BK yiyerek 10 kilo aldım, kalp sorunlarım olmasına rağmen bırakamadım herşeyin farkındaydım ama bırakamıyordum neyse allahtan bu ara baya azalttım. Kesinlikle bir abd oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_10 -- 4 Ekim 2011; 1:23:36 >

• beyler bi de kfc tower burger deneyin kocaman tavuk var burgerde inanmayan baksın bk ye mc ye beş basar albayın tavukları
  • ben sevıyorum valla.Hele big mac yok mu olsada yisek:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_MV

ben sevıyorum valla.Hele big mac yok mu olsada yisek:D

ya dur allah aşkına yusuf_MV ortalık zaten karışık!
  • gerçekten bende tiksiniyorum o burger king ürünlerinden. Kolası bildiğin az sodalı su ve iddaa ediyorum hiçbir burgerking şubesi gerçek kola koymuyor o kutulara bildiğin sodalı su...

Amerikan özentisi gençliğimize üzülüyorum git adam gibi biyerde köfte ye döner ye ne biliyim başka şeyler ye.
  • GİDİN POPEYE'S DE YEYİN ADAMIN ASABINI BOZMAYIN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 4 Ekim 2011; 23:14:20 >
  • en fazla milkshake alırım ordan. 2-3 kat denilen, reklamlarında çocuğun eline sığmayan burger insanın cebine rahatça girecek kadar küçük.
  • Ne sanıyosunuz ki hiçbir yerde fastfood iyi değildir kendiniz yapmadığınız sürece..
  • Koladan bir şey bekleme zaten yarısı su Big King menu sayesinde gidiyorum patatesi yiyemiyorum ama hamburgeri çok rahat doyuruyor.
  • ama Steakhouse
  • çok nadir uğrarım böyle yerlere geçen mc de big mac yedim,yemez olaydım arkadaş bu nasıl bir damak zevkininin ürünüdür iğrenç ötesi birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: daigo umehara

bugün kız arkadaşımla gittik o istedi whopper menu söyledik köfteleri lastik gibi tadsız tutsuz patatesler taş gibi kupkuru iğrenç kolası su gibi sodaya benziyor tadı burda nasıl yemek yiyorsunuz

Arkadaşım demiyorsun 30tl ödedim içim sızladı burgerking e çamur atıyorsun Dar gelirliğin alemi yok simit-ayran yeseydiniz
  • Her türlü sandwiçini yedim bugerin whopper ve hamburger etinde size bildiklerimi aktarayım.

2 Çeşit et var burgerde

hamburger etinden

hamburger - cheseburger - bigking - whoper junior

yapılır

Whoper etinden

whoper - doble whoper- bigking xl - vs vs şeyler yapılır

Yukarıdaki tüm ürünlerin tadına baktım

Etinde kesinlikle kimyasal bir madde var. Buna kalıbımı basarım.

Patates desen o patatesi maliyet yapmak için. Kızarttıkları yağı en az bi hafta kullanıyolar. Yani 1 hafta ynı yağda kilolarca patates kızartıyolar.

sağlık açısından burger mc donalt patateslerinin ölümcül riskleri var.

Kolayı zaten az öncede yazdım kola demeye bin şahit lazım.

Geçen gün vodafone kampanyasından 3 tane tavukburger aldım. Hatunla sinemada yeriz diye yedik ama bildiğin tavuk değil. Tavuk kıymasından yapmışlar. Tadı iğrenç ötesiydi. Kusarak çıkacaktık sinemadan.

• King boy tavukburger + ranch sos hiç birşeye değişilmez arkadaşlarım
  • big king xxl benim favorim. ayrıca yurt dışında kurtarıcı oluyor.
  • Şişli-burger da hiçbir sorun yaşamadım.kolasida 10 numara sulandırma vs.yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.