Bildirim
Bu Burgerking in Nesini Seviyorsunuz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Burayı yıkarlar -
Patatesler tatsızmı tuzsuzmu -
oldum olası hamburgerle doymam giderim pizza alırım,köfte yaptırırım en kötü kokoreç yerim daha iyiquote:
Orijinalden alıntı: cwr
Burayı yıkarlar -
Çorumun hangi şubesine gittiniz ?quote:
Orijinalden alıntı: Scrambled
Patatesler tatsızmı tuzsuzmu -
kedidir o kedi diyesim geldi bi an sana öyle denk gelmiştir yeğenquote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
Çorumun hangi şubesine gittiniz ?
Alıntıları Göster -
Kardeşim biz de demiyoruz ulan bir hamburger yesekde rahatlasak dışardaysan yiyebileceğin hızlı pratik bir yiyecek.quote:
Orijinalden alıntı: Scrambled
Patatesler tatsızmı tuzsuzmu
Birde burgerking in artısı McDonalds a göre menü seçenekleri daha iyi.
Kolaya bile laf atmışsın sende bir sorun var kola bildiğin pepsi yani.Kuru patates lafına mantık getiremedim sen ıslatıp mı yıyosun, kızarmış patates nasılsa oda öyle. -
5 para etmeyeceğini, geçen yıl öğrendim, geç oldu ama öğrendim, piyasadaki 5 ton bozuk etinden bir parçasınıda bana yedirerek zehirlediler ve 4 gün ızdırabını çeltim, neden dolayı zehirlendiğime dair tutanak tutturmadığım için dava hakkımıda kaybettim. gerçi benim yerime devlet bu görevi üstlenerek zaten anasını ağlatacak onların =)quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
Çorumun hangi şubesine gittiniz ?
Alıntıları Göster
bir daha mı ? aslaa, ne burger ne mc donalds nede benzeri fast food işi yapan bir firma.
-
Burger king benim gözümde biraz kaybetti açıkcası sosları paralı yaptılar Mc de sosları tepeleme alıyorum beş kuruş para ödemiyorum patatesleride burger ın patateslerine beş çeker. mc deki sorun hamburgerler çocuk hamburgeri gibi ufacık -
kfc alırquote:
Orijinalden alıntı: PAN-TURK
5 para etmeyeceğini, geçen yıl öğrendim, geç oldu ama öğrendim, piyasadaki 5 ton bozuk etinden bir parçasınıda bana yedirerek zehirlediler ve 4 gün ızdırabını çeltim, neden dolayı zehirlendiğime dair tutanak tutturmadığım için dava hakkımıda kaybettim. gerçi benim yerime devlet bu görevi üstlenerek zaten anasını ağlatacak onların =)
bir daha mı ? aslaa, ne burger ne mc donalds nede benzeri fast food işi yapan bir firma.
Alıntıları Göster
-
Lahmacun varkenquote:
Orijinalden alıntı: urqun
kfc alır
Alıntıları Göster
Öz Diyarbakır Ocakbaşı alır diyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: uzak_dogu
5 para etmeyeceğini, geçen yıl öğrendim, geç oldu ama öğrendim, piyasadaki 5 ton bozuk etinden bir parçasınıda bana yedirerek zehirlediler ve 4 gün ızdırabını çeltim, neden dolayı zehirlendiğime dair tutanak tutturmadığım için dava hakkımıda kaybettim. gerçi benim yerime devlet bu görevi üstlenerek zaten anasını ağlatacak onların =)
Hocam devlet hiç birşey yapmaz merak etme bu işler hack işlerine benzemiyor -
sulandırılmış kolaları harbiden iğrenç ya,steakhouse dısında bi numarası yok -
herşey iyi güzel hoş da kolası su + kola tozu dediler çok soğuk olduğu için asit olup olmadığını anlayamıyorsunquote:
Orijinalden alıntı: furkan_10quote:
Hocam devlet hiç birşey yapmaz merak etme bu işler hack işlerine benzemiyor
Alıntıları Göster
-
Ter ve kılla yoğrulmuş çiğ köfte varken .quote:
Orijinalden alıntı: urqun
herşey iyi güzel hoş da kolası su + kola tozu dediler çok soğuk olduğu için asit olup olmadığını anlayamıyorsun
Alıntıları Göster -
lise sona kadar hiç bu tarz yerlere gitmemiştim. maddi durumum iyi olmasına ragmen genelde kebap ve benzeri şeyleri daha cok seviyorum.quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
sulandırılmış kolaları harbiden iğrenç ya,steakhouse dısında bi numarası yok
universite yıllarında arkadas ortamı ve hızlı ucuz yemek, arkadas ortamına ayak uydurmak için burgerdan veya mc den yemeye basladım.
bence kesinlikle etlerinde ve koftelerinde et tadı gelmiyor. tavukları bir nebze daha guzel. ama kimseyı ınandıramıyorum. çünkü bir damak tadı var ve insanlar alışmış yemeye. onlar için artık köftenın tadı ordakı tat.
ben yediğim zaman sadece kimyasal madde tadı geliyor agzıma belkide benım damak tadım cok hassas olabilir. annemlede cok sorun yasıyorum bu konuda.
kola meselesine gelince bende sulandırdıklarına inanıyorum. ustelik birde buzlu alırsanız 2-3 dk sonra sadece su içiyorsunuz. buzsuz almaya dikkat ediyorum.
uzun suredir yemıyorum bu tarz yerlerden ama yiğidi öldür hakkını ver steakhouse'ın peynırını ve soganını cok seviyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce
Ter ve kılla yoğrulmuş çiğ köfte varken .
oyle yerlerde yemiyceksin tabiki abisi -
quote:
Orijinalden alıntı: silverado
Burger king benim gözümde biraz kaybetti açıkcası sosları paralı yaptılar Mc de sosları tepeleme alıyorum beş kuruş para ödemiyorum patatesleride burger ın patateslerine beş çeker. mc deki sorun hamburgerler çocuk hamburgeri gibi ufacık
+1 -
quote:
McDonals ve Burger King gibi yerlerden eğer sağlığınızı düşünüyorsanız uzak durun.Aynı yağda defalarca kez patates kızartılır,bütün ürünleri çok ucuz malzemelerdir,patatesler,etleri,yağları hepsi çok ucuz alımdır.Kapalı kolalar hariç kolaları sulandırılır. -
sorma ya bugün mecburen gittik o saatte açık biyer yoktu okulun oralarda kaynar tavuğu atmışlar ekmeğin arasına hamburger diye satıyolarquote:
Orijinalden alıntı: bjk_murattquote:
Orijinalden alıntı: silverado
Burger king benim gözümde biraz kaybetti açıkcası sosları paralı yaptılar Mc de sosları tepeleme alıyorum beş kuruş para ödemiyorum patatesleride burger ın patateslerine beş çeker. mc deki sorun hamburgerler çocuk hamburgeri gibi ufacık
+1
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- imza toplayarak öğretmen değiştirme
- hiç sevgilim olmadı
- esenyurt çingene mahallesi nerede
- sabah ağızda oluşan beyaz yapışkan
- küfürlü tekerlemeler
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- bim para sayma makinesi
- prompt mühendisliği nedir
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X