Şimdi Ara

Bu Burgerking in Nesini Seviyorsunuz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
1
Favori
4.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wuc

quote:

Orijinalden alıntı: Dwight Stifler

Bu Burgerking in Nesini Seviyorsunuz

Carls jr cevahir avmde çok güzel mekandır.İçecek sınırsız,tavsiye ederim

Birazdan oraya gidiyorum
    Carl's Jr. Türkiye'ye yayıldıktan sonra BK ve MD ne yapıcak çok merak ediyorum.
    Tek sorunu fiyatının biraz yüksek olması. 1-2 lira daha fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gooner

quote:

Orijinalden alıntı: wuc

quote:

Orijinalden alıntı: Dwight Stifler

Carls jr cevahir avmde çok güzel mekandır.İçecek sınırsız,tavsiye ederim

Birazdan oraya gidiyorum
    Carl's Jr. Türkiye'ye yayıldıktan sonra BK ve MD ne yapıcak çok merak ediyorum.
    Tek sorunu fiyatının biraz yüksek olması. 1-2 lira daha fazla.

Ne olacak ki Carl's Jr. yaygınlaşsa.

Eti gene Pınar satacak.
    Ekmeği gene Uno'dan gelecek.
    İşçiler gene Türk olacak.
    Hamburgerlerin boyutu gene yurtdışına göre ufalacak.

Pek bir fark olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 6 Ekim 2011; 12:59:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sadulayev

et mc donaldsdan tavuk kfc den patates popeyesden dondurma burger den

dışarda aburcubur takılıcaksan benm önerim bunlar

mcdolnasın eti meti yok hamburgerde burgerın üstüne tanımam zaten mcnin en büyük hamburgeri burgerın en küçük hamburgeriyle aynı boyutta kurabiye gibi hamburger yapıyor adamlar 10tane yesen yine doymuyosun ama burgerın kola(ki cola yerine hep icetea içerim) ve patatesini bende sevmiyorum sadece barbekü sosuyla çok hoş oluyo
  • Bir de whooper diyor lan. Öyle herhangi menüde değil Whooper. Hadi ordan lan ... Hadi ordaan!
  • whooper gerçekten lezzetli ancak burgerkingin patates ve kolası gerçekten iğrenç birde üstüne soslarıda 50krş yaptılar iyice b.kunu çıkarttılar son 1aydır gitmiyorum dahada gitmem mis gibi mc'den double quarter paunder menü alıyorum sos beleş kolası bugere nazaran çok çok daha iyi patatesi süper tabsiye ederim
  • abi rakibin burger king ama sen STEAK getirmiyorsun türkiye ye böyle bir hata nasıl yapılır

bizdeki çeşit oranına bakın usa'ya bakın

http://www.carlsjr.com/menu

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

5 para etmeyeceğini, geçen yıl öğrendim, geç oldu ama öğrendim, piyasadaki 5 ton bozuk etinden bir parçasınıda bana yedirerek zehirlediler ve 4 gün ızdırabını çeltim, neden dolayı zehirlendiğime dair tutanak tutturmadığım için dava hakkımıda kaybettim. gerçi benim yerime devlet bu görevi üstlenerek zaten anasını ağlatacak onların =)
    bir daha mı ? aslaa, ne burger ne mc donalds nede benzeri fast food işi yapan bir firma.

Anasını ağlatamayacak, başları ağrır ama sıyrılır. Çünkü etleri Namet gönderiyor. Suçlu firma Namet ama adamların ismi bile geçmiyor.

nametin göndermesi önemli değil, namet gerekli açıklamayı zaten yaptı, ben bu etleri şu şu tarihte gönderdim ve kullanım süresi şu kadardır. gerizekalı burger king o süreç içersinde kullanmamış, bozulmuş etleri buna rağmen atmayıp yedirmiş, namet suçlu değil yani.

şöyle düşün, sen migrosa gittin ve ülkerin çikolatasını aldın ama tarihi geçmiş, burda suçlu ülker mi ?

• yakinda burgerin cokusunu seyredeceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde maaşı aldığımda paraya kıyıyorum ve gözü dönmüş bir şekilde internetten ''STEAK'' menümü haykırarak sipariş ediyorum.hemide 2 adet arasıra paketini yemek falan geliyor içimden.özellikle elma dilim patates ve o steak soğanları aman allahım aman
  • arkadaşlar ne kadar yalan söyleyen var ya,yok aynı yağı 10 gün kullanıyolarmış yok bilmemkimi bilmemne ediyolarmış bağımlılık maddesi katıyolarmış falan filan.O Burger kingde çalışan insanları fbi özel seçiyormu sanıyorsunuz yada hiçmi aranızda 1 tane çalışmış olan yok sallayan sallamış.O yağlar hergün değiştirilir,Etlerinide namet gönderiyor eğer namet orda bağımlılık yapacak birşey katmıyorsa içine burda açıp pişiriyor zaten çalışan kişi adam cebinden uyuşturucu koyacak değil merak etmeyin.Hijyen konusunda pek birşey söyleyemiyorum denetimler her yerde aynı sıklıkta değil ve orda çalışana kalmış tamamen,çalışanlarının hemen hemen hepsi genç kesim olduğundan pek hijyene önem vermiyorlar açıkçası.

Yanlış anlamayın burger kingi falan savunuyor değilim,Bende kırk yılda bi milletle dışarı çıktıysam yerim ayrıca su+kola combotu tamamen b*k gibi. ona vericeğim paraya iskender alırım daha iyi zaten. Ancak Sırf siz sevmiyorsunuz beğenmiyorsunuz diye Ayda bi yağı değiştiriyolar içine bağımlılık yapcak madde koyuyolar kolalara işiyolar tarzı saçmalıklar atmanıza gerek yok ne diye milleti iğrendirmek için yalan uydurma gereksiniminde bulunuyorsunuz anlamış değilim.Zaten yiyen tadını biliyor sevip sevmeyeceğini biliyor.Hiç yememişsede bırakın bir defa yesin ölmez bi kereden.

• Soslar 50 kurus oldugundan beri gitmeyi biraktim. 50 ne demek ya insafsiz adamlar.
  • gercekten anlamıyorum bu insanları sürekli yiyonuz yok alışkanlık yapıyor yok tadı kimyasal madde gibi
    ulan daha önce ağızına kimyasal madde aldınmıda tadını biliyon töbe yarabbi ya cahil cahil konuşuyolar şurda
    ben 2-3 ayda bir yerim öyle arada sırada ne alışkanlık yapar ne tadında bi bozukluk vardır ki burger king in hamburgerini hiç bişeye değişmem nede patetesinde bi sorun var
    ben cok film izleyipde etkisinde kalmışsınız
    abd nin bi oyunu bile yazan var oha yani oha
    hemde soslar 50 kurus mus diye gitmeyenler var menü zaten bi 11 lira tutuyor 2 tane sos için 1 tl veremiyonuzmu yani
    burger dan yicek duruma sahipseniz rahat rahat istediğiniz sosu alırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

yakinda burgerin cokusunu seyredeceksiniz

54 yılda adamlar dünya devi olmuş

milyarlarca dolarlık reklam bütçeleri

var

nereye çöküyor
  • Bende hazır burgercılar buradayken birşey sorayım,
    Carls Jr duydum bir blogda, gerçekten çok iyi oldugunu yazmıslar, sadece Cevahirde varmış, sipariş verince bardak veriyorlarmış, sınırsız içecek, hazırlanınca onlar getırıyorlarmıs ve hamburgerleri inanılmaz lezzetliymiş,
    giden oldumu hiç ? fiyatları nasıl acaba?
    Sırf meraktan hafta sonu gidip denemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dezak

Bende hazır burgercılar buradayken birşey sorayım,
    Carls Jr duydum bir blogda, gerçekten çok iyi oldugunu yazmıslar, sadece Cevahirde varmış, sipariş verince bardak veriyorlarmış, sınırsız içecek, hazırlanınca onlar getırıyorlarmıs ve hamburgerleri inanılmaz lezzetliymiş,
    giden oldumu hiç ? fiyatları nasıl acaba?
    Sırf meraktan hafta sonu gidip denemek istiyorum

sana tavsiyem chicken royal dır :D carls jr daha önce denemedim
  • Siteyide buldum, ayrıca siteyi çok güzel yapmışlar bakmanızı tavsiye ederim,
    Adres : http://www.gittimyedim.com/2011/04/carls-jr-cevahir-avm-istanbul.html orijinal hamburger gibi duruyo, ne bilim mc donalddan hiç bahsetmıyorumda burger king bile bana tam o Hamburger tadını vermıyor sankı, o filmlerde gördüğümüz güzel lezzetli hamburgerleri falan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

5 para etmeyeceğini, geçen yıl öğrendim, geç oldu ama öğrendim, piyasadaki 5 ton bozuk etinden bir parçasınıda bana yedirerek zehirlediler ve 4 gün ızdırabını çeltim, neden dolayı zehirlendiğime dair tutanak tutturmadığım için dava hakkımıda kaybettim. gerçi benim yerime devlet bu görevi üstlenerek zaten anasını ağlatacak onların =)
    bir daha mı ? aslaa, ne burger ne mc donalds nede benzeri fast food işi yapan bir firma.

Anasını ağlatamayacak, başları ağrır ama sıyrılır. Çünkü etleri Namet gönderiyor. Suçlu firma Namet ama adamların ismi bile geçmiyor.

nametin göndermesi önemli değil, namet gerekli açıklamayı zaten yaptı, ben bu etleri şu şu tarihte gönderdim ve kullanım süresi şu kadardır. gerizekalı burger king o süreç içersinde kullanmamış, bozulmuş etleri buna rağmen atmayıp yedirmiş, namet suçlu değil yani.

şöyle düşün, sen migrosa gittin ve ülkerin çikolatasını aldın ama tarihi geçmiş, burda suçlu ülker mi ?

O zaman gözümden kaçmış hocam. Burger King için bir şey farketmiyor, bir kere yerleri suyla yıkıyorduk çamurlu su var, restoran müdürü çamurlu suyun içindeki mayonezleri topluyordu. Hani ağzı açılmamış bile olsa yapılmaz, belki bir yerinde patlak var, delik var..

• gitmeyi hiç sevmediğim yerlerden biri bk ardından mc falan gelir. güzelim döner,çiğ köfte falan varken gitmeye tenezzül bile etmem. arkadaşlarım ne zaman burger a gidelim dese olum bıkmadınız mı şunlara gitmekten derim. ama avm ye falan gidildiğinde parada azsa çok nadirde olsa yeniliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4rKSh4D0w

Patatesler tatsızmı tuzsuzmu

Steakhause yi övmeden geçemem ama .canım çekti valla

• quote:

Orijinalden alıntı: snopy.26

Maksat millete hava olsun hamburger yiyolar.Hamburgerden hiç karnım doymaz 10 lira ona vereceğime 7 liraya iskender yanındada buz kibi kola içerim daha iyi.

7lira ya iskender nerde bizde yiyelim

Ayrıca köftesine kayış diyen arkadaş hayatında kayış görmemiş heralde köfte hemen dağılır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.