Şimdi Ara

BU CEKETİ ALAYIM MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pantolon ve ayakkabı var,ceket ile uyumlu oluyor mu ne dersiniz?

BU CEKETİ ALAYIM MI?

• Ayakkabılar olmamış bence ve Ceket çok kısa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

Ayakkabılar olmamış bence ve Ceket çok kısa

Ayakkabı olarak daha açık bej rengi spor ayakkabımda var ama kış diye botumun renginde koydum.Ayakkabı sadece rengi aynı diye koydum yoksa bot giyiyorum.Ceketin boyu sorun olmaz bi beden büyüğünü alırım
  • benim hoşuma gitmedi hacı , zevk meselesi tabi..çoğunluk al derse al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

benim hoşuma gitmedi hacı , zevk meselesi tabi..çoğunluk al derse al

2 kişi yorum yaptı ikiside beğenmedi.Benim giyimim kötü mü şüphe etmeye başladım
  • o ceketin güzel durması için resimdeki eleman gibi uzun boylu olman lazım..birde yakışıklı olcan ki ceket güzel dursun..sıradan bir tipte o şekil güzel durmaz..fiziğin resimdeki eleman gibiyse al
  • Olmamış harbiden.
  • O değil de... Noldu Bekcietro? Sen pembe renkle yazı yazıyordun. Anlaşılan mahalle baskısı sonuç getirdi
     BU CEKETİ ALAYIM MI?
  • quote:

o ceketin güzel durması için resimdeki eleman gibi uzun boylu olman lazım..birde yakışıklı olcan ki ceket güzel dursun..sıradan bir tipte o şekil güzel durmaz..fiziğin resimdeki eleman gibiyse al

Deneyip karar vereceğim.Eğer dar kesimse maalesef kötü durur üstümde.Yok normalse acımam alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekcietro

quote:

2 kişi yorum yaptı ikiside beğenmedi.Benim giyimim kötü mü şüphe etmeye başladım

tarzın süper ayrıca ceket kısa diyen arkadaş bir örnek ceket koyda görelim sen dizlere kadar ceket giyiyorsun heralde ..nerden alıyorsun bu ceketi ?

• quote:

quote:

o ceketin güzel durması için resimdeki eleman gibi uzun boylu olman lazım..birde yakışıklı olcan ki ceket güzel dursun..sıradan bir tipte o şekil güzel durmaz..fiziğin resimdeki eleman gibiyse al

Deneyip karar vereceğim.Eğer dar kesimse maalesef kötü durur üstümde.Yok normalse acımam alırım.

elemandaki gibiyse vücudun zaten dar kesim giymen lazım çok iyi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

quote:

tarzın süper ayrıca ceket kısa diyen arkadaş bir örnek ceket koyda görelim sen dizlere kadar ceket giyiyorsun heralde ..nerden alıyorsun bu ceketi ?

H&M'den alacağım da böyle bi tepkiyle karşılaşınca korktum Bir tane de yelek düşünüyordum da onu buraya hiç koymayayım o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

quote:

Hayır dostum.Neden kızıyorsun ki ?

Dizime kadar giymiyorum ben tabii.Ama bari Pantolonun fermuarınnı kapasaymış daha iyi olurmus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.