Şimdi Ara

...Bu civic'i kesinlikle görmelisiniz... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
0
Favori
8.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Bu yazdıklarımı aracın honda olmasından ötürü yazmıyorum.....

Bu ülkede bütün modifiyecilere apaçi denmeye başlandı. Kedi ciğer mi diyeyim ne diyeyim anlamadım ki. Adam komple mugen body kit yapmış angel eyes farlar takmış ses sistemi yapmış kendince. Panjuru da kendine göre şekillendirmiş belli ki boş panjuru sevmiyormuş. Jant yay derken hazırlamış aracını. Sonradan da apaçi arması takılmış bizim forumumuz tarafından... Siz yapın birşey görelim o zaman. Hep laftasınız

candan allah aşkına ne kedi ne ciğeri ya ?
  • sunroof lu orjinali daha baba duruyor valla. sunroofsuz kel görünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Bu ülkede bütün modifiyecilere apaçi denmeye başlandı. Kedi ciğer mi diyeyim ne diyeyim anlamadım ki. Adam komple mugen body kit yapmış angel eyes farlar takmış ses sistemi yapmış kendince. Panjuru da kendine göre şekillendirmiş belli ki boş panjuru sevmiyormuş. Jant yay derken hazırlamış aracını. Sonradan da apaçi arması takılmış bizim forumumuz tarafından... Siz yapın birşey görelim o zaman. Hep laftasınız

Sen niye alındın üstüne yaf

• bunu ps de yapmıştım imkanım olsa yapardım buna benzer birşeyler biraz abartı var tabi bunda ama

...Bu civic'i kesinlikle görmelisiniz...
  • Benim tarzım değil, ergin gibi düşünüyorum; bence de, alıntı yaptığı resimdeki gibi

sağdaki orijinal hali daha güzel...

Berbatov, hele ön panjur...
  • quote:

Apachee kime denir ? Aptal adama iş bilemeyen adama denir

Bu civic in REPLICA yani sahte body kiti herkeze takılıyor aynı şekilde bu siyah far ile kırmızı stop grubuda herkezde war nerdeyse

Adam alıyor arabayı, bütün bir zevksizlikle sanayide "mehmet daynın" dukkanında elde ne warsa takıyor

206 ların FK stop far olayını hatırlayın sanki 206 nın FK diye bir fabrikasyon serisi wardı ya

Apache denmesinin sebebi bu, bu tür adamların dunyadan haberi yok genelde ha nedir kendi zevkidir bana ne ama bana sorarsanda "apachee işi olmuş" derim yani

Onu bırak bu tür işler yapanlar çokta sorum etmedikleren genelde buyuk kazık yıyorlar kulagıma bazen fiyatlar geliyor, replicasına orjinaklden cok para weren adam war 16 milyara sanayi işi kit yaptıran adam war 1.6 arabaya

Ben sanayi işi kanadı 1 milyara alan adam gordum ya, "miniye body kit war mı ?" diye soruyorlar

Bu adamların herhangi bir onceliği yok, bodykit olsun camurdan olsun misali, "miniye jsw body kit war mı" değil "miniye kit war mı"

Bugun ben bir civic sahibinin artık bu siyah stop ile cakma mugen kiti takmasını anlamam bu modifiyecilik değil artık başka bişi oldu bence sanırım "apacheelik"

Ha nedir cok hosuna gider takar ama allah askına sozum mugen kit dısında şu farın bil albenisi war mı ya ?

"Chery" den çıkma gibi duruyor arabanın orj farlarını karatsalar çok daha güzel olur ya

"Civic e mercekli far war mı" neden soruyor bunu ? dun kulagına su geldi "Ahmet tipoya mercekli far takmış aboooovvv 12K da xenon" 4 gun oncede bunu duydu "abi hasanın golfe bir mercekli far taktı 10 numara oslu sen ne zaman takıcan" diolar

Sanki mercekli far olmayınca araba yurumuyor

Tamamiyle ortamın baskısı ile olan bişi , kimileri full-race headerım yok diye aglıyor street racer oluyor kimileride mercekli farım yok diye aglıyor "apachee oluyor"

• Mugen body kit bu araçlara bence yakışıyor.Ön panjur aracı olduğundan kötü göstermiş.Jantlar da eski bir model ve aracın rengiyle bütünlük sağlayamamış.Çok abartılacak bir araç değil bana göre.Kolaysa sen de yap diyen olursa da eyvallah derim
  • araç body kitinden dolayı değil uygulanan aracın civic olmasından dolayı göze bu kadar hoş geliyor..
    sıradan başka bir c sınıfı araca bu tür mod yapılsaydı herkes çok basit olmuş derdi eleştirilirdi..
    aynı tür basit mod dışardaki bir çok şahinde var onlara apaçi diyorsunuz ama civic e yapılınca çekememezlikmi oluyor.. o zaman şahine bu tür modları yapanlarıda apaçi diyenler kıskanıyor demekki..

burda asıl beğenilen yapılan mod değil modun uygulandığı araçtır..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Sen niye alındın üstüne yaf

bendim çünkü apaçi diyen

• Arkadaşlar benim Bmw 320i var.Aldığım gibi duruyor.Hiç bir yerine ekstradan bir aparat taktırmadım.Bence arabaların en güzel hali en orjinal hali.Ben böyle seviyorum herkesin düşüncesine de saygı duyarım.

Bir arabayı alıyorsunuz masraf masraf üstüne,bu kıtlıkta bu küresel ısınmadan kaynaklanan çevre faktörlerinde sizinde dünyaya bir zararınız oluyor.Avrupa'da hibrit arabalar üretiliyor,Lpg'li araçlara teşvik yapılıyor bizim ülkemizde Lpg'ye ekstra zam var! Üzerinize alınasınız diye demiyorum.Ben arabamı normal şartlarda 7-8 yıl kullanıyorum size de tavsiye ederim. :)
  •  ...Bu civic'i kesinlikle görmelisiniz...

buda benim kendi aracım bi kaç bişi yaptım kendi zevkime göre zaten modifiye dediğiniz aracı kişiselleştirmedir önce yapan sahibinin tatmin olması gerekiyor bence ama bu civicin ön panjuru mugen tarzı değilde siyah olan panjurun beyaza boyanmışı olsa bence 10 numara olacakmış ama sahibi öyle hoşuna gitmiş demekki zevk meselesi benimde yapacağım 2 şey kaldı öne laguna eki takacağım birde arkaya çeki demiri bunları yapınca ellemem daha aracı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacarsoy -- 23 Şubat 2009; 9:45:42 >

• Kaliteli on arka far degisikligi + kaliteli cam filmi + kaliteli ve teknik acidan uygun takimis (cap agirlik genislik offset) jant ve lastik + kaliteli coilover

Modifiyeden anladigim budur az ve oz ama ne olursa olsun kaliteli olsun...
  • sahibinden com da rastladım güzel olmuş

• güzel olmuş gerçekten
  • gayet güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Apachee kime denir ? Aptal adama iş bilemeyen adama denir

Bu civic in REPLICA yani sahte body kiti herkeze takılıyor aynı şekilde bu siyah far ile kırmızı stop grubuda herkezde war nerdeyse

Adam alıyor arabayı, bütün bir zevksizlikle sanayide "mehmet daynın" dukkanında elde ne warsa takıyor

206 ların FK stop far olayını hatırlayın sanki 206 nın FK diye bir fabrikasyon serisi wardı ya

Apache denmesinin sebebi bu, bu tür adamların dunyadan haberi yok genelde ha nedir kendi zevkidir bana ne ama bana sorarsanda "apachee işi olmuş" derim yani

Onu bırak bu tür işler yapanlar çokta sorum etmedikleren genelde buyuk kazık yıyorlar kulagıma bazen fiyatlar geliyor, replicasına orjinaklden cok para weren adam war 16 milyara sanayi işi kit yaptıran adam war 1.6 arabaya

Ben sanayi işi kanadı 1 milyara alan adam gordum ya, "miniye body kit war mı ?" diye soruyorlar

Bu adamların herhangi bir onceliği yok, bodykit olsun camurdan olsun misali, "miniye jsw body kit war mı" değil "miniye kit war mı"

Bugun ben bir civic sahibinin artık bu siyah stop ile cakma mugen kiti takmasını anlamam bu modifiyecilik değil artık başka bişi oldu bence sanırım "apacheelik"

Ha nedir cok hosuna gider takar ama allah askına sozum mugen kit dısında şu farın bil albenisi war mı ya ?

"Chery" den çıkma gibi duruyor arabanın orj farlarını karatsalar çok daha güzel olur ya

"Civic e mercekli far war mı" neden soruyor bunu ? dun kulagına su geldi "Ahmet tipoya mercekli far takmış aboooovvv 12K da xenon" 4 gun oncede bunu duydu "abi hasanın golfe bir mercekli far taktı 10 numara oslu sen ne zaman takıcan" diolar

Sanki mercekli far olmayınca araba yurumuyor

Tamamiyle ortamın baskısı ile olan bişi , kimileri full-race headerım yok diye aglıyor street racer oluyor kimileride mercekli farım yok diye aglıyor "apachee oluyor"

O zaman modifiye bir ton para bayılarak yapılan bir iş öyle mi. Ben beğeniyorsam merceklimi de koyarım herkesin kullandığı replika bile olsa ctr body kiti de koyarım. Benim burda konum civic değil yine yanlış anlaşılmasın. Drahte sana göre modifiye denilen şey herşeyin en markalısını alıp takmak, en fazla nasıl para bayılırım diye düşünmek. Benim modifiye anlayışım bu değil. Apaçi diyorsanız da diyin ben yoluma bakarım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

XXX

O zaman modifiye bir ton para bayılarak yapılan bir iş öyle mi. Ben beğeniyorsam merceklimi de koyarım herkesin kullandığı replika bile olsa ctr body kiti de koyarım. Benim burda konum civic değil yine yanlış anlaşılmasın. Drahte sana göre modifiye denilen şey herşeyin en markalısını alıp takmak, en fazla nasıl para bayılırım diye düşünmek. Benim modifiye anlayışım bu değil. Apaçi diyorsanız da diyin ben yoluma bakarım

Olayın para ile ilgisi yok JTR

Bak honda s800 motorlar war bunların logoları su anda yukselen trend ama bulmak zor 35 ila 80 dolara satılıyor beklersen 35 dolara alırsın acelen warsa 80 dolara

Şimdi bizim millet 50 milyona hala 100 yıl onceden kalma kırımızı H logosunu takıyor arabasına

Dunyayı geriden takip etmek bu demek honda logo iptali furyası bitti bizde başladı kırmızı logo furyası bitti bizde başladı şimdi oldschool logo furyası war bize daha 3-5 sene gelmez

İlla birilerinin yaptıgını yap demiyorum abd yi kopyalada değil ama kırmızı H logosunu takma arabana artık kardeşim ya

Piyasada bukadar millet bu mercekli siyah stopu takıyorsa sen takma yada bakın yukarıda adam siyah civice naapmış içine krom mercek koymus 10 numara olmuş alet

Bana gore modifiye "gorsel" olmamalı "fonksiyonel" olmalı ben aracıma 1 civata takıcaksam werimlilik fonksiyonellik ararım

Tampon aldımmi fiberini değil Carbon fiberini alırım, ruzgar tunelinde test edilerek yapılmış olanını alırım

Dolayısı iel pahalı olur F430 tamponu kadar pahalı olur ama işe yarayan bişi olur

Filtre aldımmı cold air intake değil intake chamber alırım ki werimlilik olsun işe yarasın benim dusuncem bu

Modifiyeyi gorsellik olarak dusunmuyorum bana sacma geliyor

Ha "gorunumlu" urunler ucuz aynı zamanda "fonksıyonekl" urunler pahalı bu benim sucum değil illa pahalısını almak zorunda değilsiniz ama 3 kurusa 5 kofte wermiyorlar adama

• quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

sahibinden com da rastladım güzel olmuş

valla beğendim ben bu arabayı.Tam aklımdaki civic

• quote:

Orjinalden alıntı: stilll

bu şekil daha hoş bence

yahyaya alalim bundan
  • İşte kimi sadece görselliği düşünüyor. Hoş benim aracımın boyası olmasın adam gibi sağı solu kırık olsun pek farketmez. Ama 800 kilo 170hp olsun

Şu oldschool logoların bir örneği imzanda duran mı? s800deki öyle diye hatırlıyorum

Bu idi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 23 Şubat 2009; 22:48:57 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.