Şimdi Ara

...Bu civic'i kesinlikle görmelisiniz... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
0
Favori
8.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @drahte 1905 e o zaman senin bi fikrini almak isterim ben tabi sende fikrini söylemek istersen :) siyah yeni civic var bende , mugen "çakma" :):) bodykit var. angel takmak istemiyorum aracın sis farlarıyla uyum sağlamadığını düşündüğüm için. arka stopları da değiştirmedim yurtdışında bulunan bir model var onu getirtmeye çalışıyorum. logolarla oynamayı düşünüyorum; araç siyah. ön panjuru siyaha boyayıp öne arkaya kırmızı logo takmayı düşünüyorum . sence nasıl durur veya başka bir alternatif sunabilir misin bana ?
    tşk ederim şimdiden fikrin için
  • durahta kimdir yaaa nedir yenir mi içilir mi la önüne gelen forumda tuning filozofu olmuş
  • Valla kim ne derse desin bence güzel olmuş :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

quote:

Orjinalden alıntı: mrtglcn
     ...Bu civic'i kesinlikle görmelisiniz...

nası olmuş arkadaşlar bildğiniz aşık oldum.bi civic bu kadar tatlı,agresif ve çekici olur.

bence sağdaki daha güzel

Bencede sağdaki modifiyeyi hiç beğenmedim tam apaçi işi omuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: stilll

bu şekil daha hoş bence

• süper...

araba budur aga
  • Emek harcanmış belli önü hariç gayet güzel bir araç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

buna bayildim.

Bunu mugen değil de vatandaş yapmış olsaydı apaçiye bak diye bağırırdı millet

6 piston BBK pre-preg cf camurluk tampon bunların yanında traslanmıs aluminum kaput, forged jantlar, advan a050 lastikler

Buna apache diyemez kimse, ıdol belki derler ama

isterse v8 arka itiş civic olsun tipini beğenmesem apaçi diyebilirim yada 96 model bir civic e logo iptali ve helezon yay işlemleri uygulanmıştır onada dünyanın en güzel civic i diyebilirim.
    Güzellik veya apaçilik göreceli kavramlar olduğundan, kimseye sadece marka kullanıldığı için(mugen) idol dedittiremezsiniz

düzeltme:yazım hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F5323DB8 -- 28 Şubat 2009; 14:11:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Göktuğ AYAS

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

buna bayildim.

Bunu mugen değil de vatandaş yapmış olsaydı apaçiye bak diye bağırırdı millet

6 piston BBK pre-preg cf camurluk tampon bunların yanında traslanmıs aluminum kaput, forged jantlar, advan a050 lastikler

Buna apache diyemez kimse, ıdol belki derler ama

isterse v8 arka itiş civic olsun tipini beğenmesem apaçi diyebilirim yada 96 model bir civic e logo iptali ve helezon yay işlemleri uygulanmıştır onada dünyanın en güzel civic i diyebilirim.
    Güzellik veya apaçilik göreceli kavramlar olduğundan, kimseye sadece marka kullanıldığı için(mugen) idol dedittiremezsiniz

düzeltme:yazım hataları

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.