Şimdi Ara

...Bu civic'i kesinlikle görmelisiniz... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
8.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Şu oldschool logoların bir örneği imzanda duran mı? s800deki öyle diye hatırlıyorum

Benim imzam ters duruyor yanlız, bir Allahın kuluda soramadı H neden ters diye ya
  • M gibi duruyor tersten,adın da M ile başlıyor olabilir:)

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Benim imzam ters duruyor yanlız, bir Allahın kuluda soramadı H neden ters diye ya
  • siz apache görmemişsiniz,
    arkadaşım bence beyaz honda çok şık olmuş , abartıda yok diye düşünüyorum, güle güle kullan.

ayrıca siyaha giden
    fardaki krom mercekler,
    beyazda bence çok kötü olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

M gibi duruyor tersten,adın da M ile başlıyor olabilir:)

Deşifre olduk
  • bir araçta niye logo iptali yapılır bunu anlamam hiç.
    Yalnız bu araç gerçekten güzel modifiye edilmiş.
    2 tane kusur var bence
    1.logo iptali
    2.iç mekanda kullanılan lcd ekran çok çakmayım ben oraya ait değilim gibi durmuş.
  • buna bayildim.

...Bu civic'i kesinlikle görmelisiniz...
  • BU ARAÇLARDA orjinal siyah renk eleganc bence zaten yeterli şık.. modifiyeleri dah da basitleştiriyo aracı sanki.. şu anda kayınpederin siyah premium u kullanıyorum da.. çok hoşuma gidiyo sade..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

buna bayildim.

Bunu mugen değil de vatandaş yapmış olsaydı apaçiye bak diye bağırırdı millet
  • carbon fiberin üstüne boya vurabiliyormuyuz

üstteki arabanın camurlukları ve tamponuna boya vurmak lazım.

BANA GÖRE
  • quote:

Bence apaçi işi olmuş.

Mugen olması apaçi olmasına engel değil ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 26 Şubat 2009; 20:18:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Bence apaçi işi olmuş.

Mugen olması apaçi olmasına engel değil ki...

GT olmamasından da kaynaklanan bir durum sanırım. Honda alarak ne büyük hata yaptım ben

• iğrençlik abidesi olmuş bundan amalesi zor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

buna bayildim.

6 piston BBK pre-preg cf camurluk tampon bunların yanında traslanmıs aluminum kaput, forged jantlar, advan a050 lastikler

Buna apache diyemez kimse, ıdol belki derler ama

• on panjuru pek beğenmedım arabanın agresıf goruntusunu oldurmus bence o dıkını cubuklar hıc olmayacaktı ve kaput bıraz daha oval sekılde bıraz daha asağıya doru kayacaktı

panjurun alt tarafıda cok kalın olmus motor kaputunun asağıya gelmesıyle kapanan fark panjurun alt kısımlarının ınceltılmesıyle dengelenecektı ayrıca panjurun uc kısımları farların dewamı gıbı yapılacaktı ısde ozaman dadın yenmezmıs valla

kısısel fıkrımdır

resmı bıraz duzenlemeye calıstım ama paintshop ile elimden bu kadar geldı

• quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

on panjuru pek beğenmedım arabanın agresıf goruntusunu oldurmus bence o dıkını cubuklar hıc olmayacaktı ve kaput bıraz daha oval sekılde bıraz daha asağıya doru kayacaktı

panjurun alt tarafıda cok kalın olmus motor kaputunun asağıya gelmesıyle kapanan fark panjurun alt kısımlarının ınceltılmesıyle dengelenecektı ayrıca panjurun uc kısımları farların dewamı gıbı yapılacaktı ısde ozaman dadın yenmezmıs valla

kısısel fıkrımdır

resmı bıraz duzenlemeye calıstım ama paintshop ile elimden bu kadar geldı

• @
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 28 Şubat 2009; 0:39:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CouragePapillon

@drahte 1905 yahu kardeş, neler neler demişsin. çoğuna katılmıyorum dediklerinin ve katılmadığım noktaları söylemek isterim.

öncelikle takmışsın yenilik olayına. yeni şunu tak yeni bunu tak, eski kırmızı logo takma. ya yeni her zaman iyi olacak diye bireşey yok ki. adam aracının üstünde kırmızı logoyu hoş görüyordur takıyordur . -aaa bu kırmızı logo aylar önce modaydı şimdi takmanın hiçbir anlamı yok demek tamamen mantıksız. adam kırmızı logoyu yakıştığı için takıyor aracına, bakın yeni çıktı bende yeniyi iyi bi b.k sandığım için hemen aldım taktım demiyor. s800 logolarını aracımın üstünde hoş görmüyorsam fakat " yeni trend" diye yapıştırıyorsam bu tam bi özentilik.

haa diyosun ki sonra çakma mugen bodykiti anlamıyorum bunu takan modifiye yaptığını sanmasın. kardeş tamam getir tokyodan 4500 tl ye orjinal mugen bodykit takayım. sanki çakma 3 lira orjinal 5 lira gibi konuşuyorsun . oysa aralarında dağlar kadar fark var . ayrıca çakma ve orjinal arasında teknik açıdan hiçbir fark bulamazsın malezeme kalitesi dışında. aynı kalıp, milimetrik eşitlik, aynı şekilde montaj. biri 500 tl diğeri 4500tl . trilyoner olsam alırım ama sıkışıp bunalıp 4500 e orjinali alıcağma 500 e çakmasını takarım.

takmışsın miny e bodykit soranı. kardeş millet anasının karnında öğrenmiyor bu işleri .

yok efendim şunun en iyisini takarım , yok efendim rüzgar tünelinde test edilmişini alırım yok efendim cai yerine intake chamber. kardeş ayıptır sorması kaç CC lik bir araca sahipsinde bunları diyorsun ? ha desen 5000cc lik 300 km yi geçebillen bi araban var tamam anlarım adam yaptığı tamponun pozitif şekilde sağladığı aerodinamik le 250 300 km hızda giderken arabasını yere daha iyi yapıştırcak... cai yerine intake chamber takarak civice ne kadar extra bi verim alabilceksin ?

yok efendim arka stoplar, angeller apaçi işi demişsin. sana göre apaçi işi yaptıran kişiye göre hoş bir modlama çalışması. kendi düşünceni kendine sakla. haa saklamazsak ben de saklamayım o zmn. senin o iş bilen, en iyiyi aldığını sanan, pahalıyı her zman iyi sanan akıllılık tavrın bana göre tam bi enayilik. bak görüyorsun snn iyi yaptığını düşündüğün şey bana göre enayilikten öte birşey değil.

yanlış birşey insanın zevkini kıroca,çakalca diye yorumlamak, apaiçi işi olmuş demek. hoş olmamış veya benim hoşuma gitmedi demek yeterli bence. ..

Ben bu araca kıro yada apachee işi olmuş demedim kimsenin aracına ulu orta boyle birşey soylemem

Bunlar benim "apaceelik" kıstaslarım diye 1-2 madde yazdım

Şimdi kırmızı logo hosuna gider takarsın ama bukadar milletin taktıgı yerde ben takmam keza bunun ilk başta soyle başladı bu logolar JDM oldugu için populer oldular zamanında kac paralara satılıyorlardı

Şimdi 35 dolara kadar dustu ama sahteleride turedi, yani bugun bir çok kırmızı logo takan adam aslında "hos gozukuyor" desede bir akımdan etkilenip takıyor bu logoları

Kırmızı logolar eskiden japon pazarına yada R modellere has oldugu için yaygınlaştı

Şimdide yukarıda dediğim gibi oldschool arma modası war hemen her yerde, yakında buda tr de yaygınlasır kırmızı logolar kadar hızlı olmasada yaygınlasıcak 2-3 seneye

Ozamanda millet diceki "hos gozukuyor ondan takıyorum" ama hos gozukme sebebi nedir ? anladın mı olayı !

Yani modifiyeciliğin ruhunda bu war ama millet yaptıkca suyu cıkıyor apacheeliğe donuyor trend meselesi

Ama bu dönüşü hızlandıran şey ise REPLICA market

yani kırmızı lolgolar hala japonyadan kişisel kargolarla gelse 85 90 dolara çifti satılsa yada 1-2 amerikalı wendor hondadan seri numarası ile 35 45 dolar alıp satsa

Bukadar hızlı yaygınlaşmazdı, ne zaman replica kırmızı logolar cıktı ozaman işin SUYUDA ÇIKTI

Aynı şey mugen kit içinde geçerli, şimdi bu kit yaygın şekilde biliniyro dusunelim replicası yok wede biri aç kaldı açık kaldı yada çok çalıştı aldı bu kiti

İstanbudla tek adam bu adam ozaman takar bu kiti keza ben solim epey kişi takar, ama kiti boyle 500 e replicasını yaparsan ben takmam herkez takıyor derim

Şimdi şöle bişi daha war, bu mugen kiti takanların bir cogu gene soylediğim uzere ne taktıgını bilmiyor, o yuzden alet değerini yitiriyor

JDM in mantıgı "kapalı japonya kıtasını keşvetmektir" bu şu demek japonya pazarında çok fazla ürün war wede bilinmiyor amerikada dahi

Okadar vendor yani distributor olsada gelmeyen mallar war hyper-rev diye dergiler war bunlar japonyadaki tunerların gezilip goruldugu japonca dergi

JDM tuner bu dergiyi alır okur japonyayı yeniden keşveder atıyorum arabasına spoon s-tai tamponu getirir karnı agrır 6 ay bekler takar

Californiaya bir çıkar havasındna geçilmez herkez sorar bu ne tamponu nedir bu diye, sonrada aldıgı paranın az altına satar

Bu şekilde kaliteli malın değeri zarar gormedikçe düşmez hatta bekleme süresi yüzünden bazen sıfırından pahalıyada satılır

Benim modifiyeden anladıgım budur, pahalı, zor, ugraştıran, ozveri istiyen bir iş bu

Bunu her zaman soylerim arabadan zevk almak için arabanın XXX hp YYY km/s ZZZcc olmasına gerek yoktur keza MUTLAK HIZLI olmanız imkansız

Garajınızda her araba olursa dahi o an veyron kullanırsınız virajlarda zondalara geçilirsiniz zondanızı alırsınız makaslarda typer a geçilirsiniz bu işin sonu yok yani

O yuzden insan rahat olmalı, bugun Honda Fit lerine 20-30K dolar harcayıp piste goturen adamlar war bunlar salak mı ? Hayır hayattan zevk almasını bilen insanlar da ondan

Tekar ediyorum kimsenin arabasına kotu demem, sesli olarak kimsenin arabasına dandik olmus apachee işi olmuş demem bana ne banamı kaldı bunu değerlendirmek ama yukarıda yazdıgım kendi kriterimdir kimseyide baglamaz eletiriyede açıkmıdır değildir yani

• güzel araba,,, param olsada alsam
    mugen bu işleri iyi yapıyor
  • @drahte 1905 bilemiyorum yazdıkların senin görüşlerin , saygılı olmak lazım düşüncelerim seninkinden farklı olsa da. takıldığım nokta kırmızı logoyu takan veya ledli stop takan araç apaçi işi araçtır demendi ki dememişsin ben yanlış anlamışım kusura bakma. iyi akşamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: CouragePapillon

@drahte 1905 bilemiyorum yazdıkların senin görüşlerin , saygılı olmak lazım düşüncelerim seninkinden farklı olsa da. takıldığım nokta kırmızı logoyu takan veya ledli stop takan araç apaçi işi araçtır demendi ki dememişsin ben yanlış anlamışım kusura bakma. iyi akşamlar

Ya adam 35 milyar araba almış 10 milyar para harcamış begenmesemde neden diyeyim apachee adama yazık gunah

Keza genelde bu arabaların sahiplerinin birikimleirnin buyuk kısmı arabaları oluyor adama apachee demek "boşuna yaşamıssın lan sen" demek gibi bişi

O yuzden sewmem ama adamın yüzüne gidipte yada forumda gelipte söylemem ama kırmızı logo pek hosuma gitmiyor

Yani mesala tanıdıgım adam war imkanı war vizyonu war ama arabasının rengine çok uydu diye birde kimse yapmamıştı diye taktı logo aracına güzel oldu yani

Ama aynı kırmızı logoyu takarken aracının başka bir yerindeki logoyuda mat siyah yaptı çok hoş durdu

Yani adam zevkli iş yaptı bende taktir ettim, olay birazda duruma yere baglı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.