Şimdi Ara

...Bu civic'i kesinlikle görmelisiniz... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
8.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç gerçekten güzel olmuş , hoşuma gitti.

Bunun dışında o yeni takılan ön farların garantisinin 1 ay yazdığını görmüştüm. Angel eye garantisi 1 ay , mercek garantisi 2 ay , eğer buhar yaparsa (demmeki yapmaya elverişli) farın arkasındaki özel tıpa gibi birşeyi sökerek buharının gitmesini bekleyiniz yazıyordu. Açıkçası bu açıklamaya karşın hala o farlara nasaıl sıcak bakılıyor şaşırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniavolkan -- 21 Şubat 2009; 20:49:31 >
  • sade ve binilesi bir araç olmuş jantlar falan çok sade.
    çok daha uçuk ve daha albenili civicler biliyorum buda güzel
  • panjur hariç iyi gibi.
  • gayet güzel bence.sade ve hoş arka rüzgarlıklar iyi durmuyo onuda arkadaş çıkarmış zaten
  • bu şekil daha hoş bence
     ...Bu civic'i kesinlikle görmelisiniz...
  • BMW ve eski kasa passat dışında hiç bir arabaya angel eye gitmio bence siyah tabanlı mercekli far daha güzel olur...
  • ön panjur ve logo iptali güzel olmamış.
    bence daha da güzel yapılabilirdi..
  • Çok güzel ve şık olmuş
  • tatlı duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: stilll

bu şekil daha hoş bence
     ...Bu civic'i kesinlikle görmelisiniz...

eğer civic alsaydım aklımdaki mod şekli buydu
  • sondan 2. resimdeki siyah panjur daha güzel
  • Kırmızı renkli ilk 2 civic daha güzel.....Onlara benzeyen birde ''Dominator'' versiyonu var.Onu da çok beğeniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hien -- 22 Şubat 2009; 3:15:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: huso2000

daha önce resimlerini görmüştüm bunun.güzel ama ön panjur yakışmamış bence.

katılıyorum havalandırma ızgaralarını boş bıraksalarmış çoğu mugen gibi daha hoş dururmuş
  • öne far arkaya stop iki fiber yapıştırıp camlara film çekmekle mod yapılsaydı , klasik apaçi işi civicler işte .
  • orjinal hali daha güzel..
    zaten ön ızgarayı görünce basit bir modlama olduğu anlaşılıyor
    sahibinin muhtemelen daha önce apaçi modlu şahini vardı.. bu araçtada aynı geleneği devam ettirmiş..

ticari araçlardan sonra yeni civic sahipleri bu tür basit modlamayı çok yapmaya başladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 22 Şubat 2009; 15:08:38 >
  • iyi olmuş
    ben de beğendim
  • orjinal siyah olanı en güzeli...
  • Bu yazdıklarımı aracın honda olmasından ötürü yazmıyorum.....

Bu ülkede bütün modifiyecilere apaçi denmeye başlandı. Kedi ciğer mi diyeyim ne diyeyim anlamadım ki. Adam komple mugen body kit yapmış angel eyes farlar takmış ses sistemi yapmış kendince. Panjuru da kendine göre şekillendirmiş belli ki boş panjuru sevmiyormuş. Jant yay derken hazırlamış aracını. Sonradan da apaçi arması takılmış bizim forumumuz tarafından... Siz yapın birşey görelim o zaman. Hep laftasınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Bu yazdıklarımı aracın honda olmasından ötürü yazmıyorum.....

Bu ülkede bütün modifiyecilere apaçi denmeye başlandı. Kedi ciğer mi diyeyim ne diyeyim anlamadım ki. Adam komple mugen body kit yapmış angel eyes farlar takmış ses sistemi yapmış kendince. Panjuru da kendine göre şekillendirmiş belli ki boş panjuru sevmiyormuş. Jant yay derken hazırlamış aracını. Sonradan da apaçi arması takılmış bizim forumumuz tarafından... Siz yapın birşey görelim o zaman. Hep laftasınız

haklısın doğru söze ne denir
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Bu yazdıklarımı aracın honda olmasından ötürü yazmıyorum.....

haklısın doğru söze ne denir

Katılıyorum +1

Yolda bu aracı görseler dipleri düşer burda gördüğü zaman bi değişik oluyorlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.