Bildirim
bu çizik için boyatmaya değer mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
göze çok batar bu -
arkadaşın dediği gibi göze çok batıyor. boyatmadan ziyada başka bi çözümü varmı bilmiyorum kimisi vakum ile düzeltiyor ama bu düzelir mi bilmemquote:
Orijinalden alıntı: huseaz
göze çok batar bu -
boyatmaya değmez.. ufacık bir hasar için boya tutmaz diyerek koskocaman bir alanı boyarlar..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6B4923C4F
Bu mesaj silindi.
boyasız göçük giderme işi yapanlara bi göster.. düzeltildikten sonra rötuşla gitsin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: baboker
boyatmaya değmez.. ufacık bir hasar için boya tutmaz diyerek koskocaman bir alanı boyarlar..
boyasız göçük giderme işi yapanlara bi göster.. düzeltildikten sonra rötuşla gitsin..
zaten ilk resimdeki daire daire alanı serviste yaptılar buraya kadar boyanacak diye o yüzden biraz geri adım attım ufak bir hasar için çok geniş bir alan boyayacaklar
tavsiyen için teşekkür ederim bir araştırayım bu işi yapanları -
eğer ankarada isen sana hemen bu işte uzman iki adres verebilirim..quote:
Orijinalden alıntı: aykut467quote:
boyatmaya değmez.. ufacık bir hasar için boya tutmaz diyerek koskocaman bir alanı boyarlar..
boyasız göçük giderme işi yapanlara bi göster.. düzeltildikten sonra rötuşla gitsin..
zaten ilk resimdeki daire daire alanı serviste yaptılar buraya kadar boyanacak diye o yüzden biraz geri adım attım ufak bir hasar için çok geniş bir alan boyayacaklar
tavsiyen için teşekkür ederim bir araştırayım bu işi yapanları
Alıntıları Göster
-
resmini çek boyattır bu şekilde her baktığında moralin bozulur.satarken de resimler gösterip boyanma sebebini söylersin.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-75E81FD3D
eğer ankarada isen sana hemen bu işte uzman iki adres verebilirim.. -
quote:
eğer ankarada isen sana hemen bu işte uzman iki adres verebilirim..
yo hocam istanbuldayım çok sağol -
quote:
Orijinalden alıntı: STasdemir
resmini çek boyattır bu şekilde her baktığında moralin bozulur.satarken de resimler gösterip boyanma sebebini söylersin.
o da aklımdan geçiyor ama satarken çok uğraşır mıyım diye de endişe ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Maxib0sS
Kardeş düzelttir ve ufak rötuş attır yeterli bence. Geçmiş olsun.
çok sağol hocam istanbul işte maalesef böyle şeyler oluyor -
bu kadarcık hasardan bişey olmaz hocam -
Fotoğrafını çekin ama plaka vb görünsün. Hiçbir şey olmaz, satarsınız. -
boyatın fakat bu fotoğrafları kaybetmeyin.quote:
Orijinalden alıntı: Aytürk
Fotoğrafını çekin ama plaka vb görünsün. Hiçbir şey olmaz, satarsınız. -
Vurup kacanlar nasil bi vijdan tasior acaba ...quote:
Orijinalden alıntı: PcExpertt
boyatın fakat bu fotoğrafları kaybetmeyin.
Alıntıları Göster
Ben olsam boyatirdim fakat plkayi gorecek sekilde bi kac resim cekin saklayin
gecmis olsun -
bence boyatılmalıquote:
Orijinalden alıntı: 7dreaMSoLdier_
Vurup kacanlar nasil bi vijdan tasior acaba ...
Ben olsam boyatirdim fakat plkayi gorecek sekilde bi kac resim cekin saklayin
gecmis olsun
Alıntıları Göster -
sakın boyama işine girmeyin.. arkadşın dediği gibi plakanın göründüğü bi pozisyondan resim çekip o şekilde bi rütuş attırın. varsa prof. olarak o bölge üzerinde çalışacak birileri onlarada gösterebilirsiniz.. ama kalkıpta sakın kapıları boyatmayın. ve tümüne birden işlem yaptırmaya girişmeyin. çünkü o resmi göstersenizde 2 gün sonra aracı alıcak kişi bundan başka hasarda görmüş olabileceğini hesaba katar... sinek küçük ama mide bulandırır diye bir laf var..quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
bence boyatılmalı
Alıntıları Göster
-
-
çok göze batıyor boyatın foto da çekin derim bendequote:
Orijinalden alıntı: ogretmenhtquote:
Orijinalden alıntı: aykut467
Arkadaşlar Merhaba,
Aracıma 2 gece önce park halindeyken biri sürtmüş ve kaçmış. Aracımda aşağıda resimlerde de görebileceğiniz gibi 2 kapının tam ortasında yaklaşık 10 cm lik çizik ve hafif bir göçme var. Servise götürdüğümde kaskodan yapılabileceğini ama her 2 kapının da yarısının boyanacağını söyledi. Böyle bir çizik için 2 kapıyı da boyatmak ne kadar mantıklı karar veremedim. Bu yüzden sizin yorumunuza ihtiyaç duyuyorum. Daha 6 aylık arabayı böyle bir çizik için boyatır mıydınız yoksa sadece rötuş yaptırıp kullanır mıydınız?
merhaba bence aracınızı güzelce bir yıkatın sonrada aynı renkten sanayide boya yaptırıp o bölgeye rötüş yaptırın. aracınız durduk yerde boyalı muamelesi görmesin. satarken sıkıntı oluyor sonra. kaportacılar para kazanak için boyamak lazım diyecekler. rötüş yapılınca çok dikkat çekmez. biraz da nazarlık olur.
-
Aracı temizleyin plaka gözükecek sekilde ve ayrıntılı kareler cekin. Sonrasında gocukculere gidin, boyasiz olarak duzeltebildikleri kadar duzeltsinler. Cunku kırılma olmuş hatasız düzelmez orası. Devamında min macun kullanimiyla avuç ici kadar lokal boya, ısinin ehli bir usta orayı ton farkı vs. olmadan boyar. Arac benim olsa boyle yapardım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 2 Aralık 2013; 19:15:04 > -
Ben olsam hiç elletmezdim. Nazarlık olsun.quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
Aracı temizleyin plaka gözükecek sekilde ve ayrıntılı kareler cekin. Sonrasında gocukculere gidin, boyasiz olarak duzeltebildikleri kadar duzeltsinler. Cunku kırılma olmuş hatasız düzelmez orası. Devamında min macun kullanimiyla avuç ici kadar lokal boya, ısinin ehli bir usta orayı ton farkı vs. olmadan boyar. Arac benim olsa boyle yapardım..
Benzer içerikler
- cooper lastik ne malı
- aks körüğü yırtılırsa ne olur
- arabada uyumak
- dizel araba gaz yemiyor
- debica lastik yorum
- seat ateca 2024 fiyat listesi
- togg şarj ücreti
- katı hal batarya
- bmw ix2 2024 fiyat
- mg 2024 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X