Şimdi Ara

bu çizik için boyatmaya değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rütuşlanabiliyorsa rütuşlansın ama iki kapıyıda boyatmayın bence.Çünkü iki kapıda boyanınca insanın aklına neler neler geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyatmasan da 2-3 yıllık kullanım sonucunda illaki bu tarz hasarlar oluşacak eninde sonunda boyatılacak.

şahsi düşüncem aracı satma kaygıysıyla çizikler içinde asla kullanmayacağım.

heryerini düzeltir gıcır gıcır kullanırım ne yapayım :)
  • sesli düşünüyorum, ben olsam şu yağlı çekiç ile düzeltme yapan yerlere götürür hasarın olduğu bölgeyi düzleştirirdim, sonra da kalan çizik kısmı da rötüşlatır, satana kadar gözüme batmamasını sağlardım. deneyimli arkadaşlar hatalı olduğum noktaları düzeltsin lütfen.
  • Bende ufacık çizik var serviste rötuş yaptılar, sulu boya sanki ilk yıkamada aktı gitti, sanırım rötuş bir çözüm değil.
  • şayet araç metalikse iki parça boyalı olacaktır.İnsanımıza anlatamazsın
  • ne kadar göze batsa da bu hasar için bence boyatılmaz çünkü tonu tutturmak çok zor o daha fazla göze batıyor.boyasız olarak düzeltmekte çok iyi sonuç vermeyecek çünkü çift kat sacın olduğu kısım .köşelerde ezikler belli olur
  • Her çizikte hemen boya yapılmasını mantıklı bulmuyorum.. Bakın 6 ayda bu oldu, birkaç ay sonra başka çizik olacak, sonra bir tane daha derken aracın her yeri boyanacak..

Rahat olmak gerek.. Bende de var böyle bikaç tane.. Olduğu gibi bıraktım.. Yeni çizikler olduğunda da üzülmüyorum..
    10-15 yıl sonra aracı komple boyatırım, tertemiz olur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam işi büyütmeden,boyacı ile uğraşmadan rötuş boyasıyla üzerinden geçerdim.Sonrada hafiften cilalar ve kendi haline bırakırdım
  • NE kadarlık bir alanın boyanacağını göstermek için mi parmakla çizmişler etrafını?
  • Off tam da yerine denk gelmiş yalnız. Bu vakumla çekmeyle vesaireyle düzelmez ne yazık ki. Göze de çok batar haklısınız ama boyatacaksanız şimdi boyatın derim. Şimdi nazarlık kalsın diyip ileride boyatmaya karar verirseniz aracınızın boyası az da olsa aşınmış olacağından renk farkı oluşabilir. Şimdi ise araç zaten yeni boyanan yer hiç fark edilmeyecektir. Resimlerini saklayın satacak olursanız gösterirsiniz. Gönül rahatlığıyla alır alıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canımı sıkacağına yaptırırım bir güzel çekerim aracın resimlerini zaten şunun için arabayı almayacak olan beri dursun !
  • Ben boyatmam tek kapı da değil iki kapı boyanacak. malum sitede 2 parça boya işaretleyip sadece çizikten boyattım diyenlerede pek inanmam kim bilir ne geçti arabanın başından nasıl bir çizik 2 kapıda birden diye. Sanayide servise gitmeden boyatın demişler ancak boyanın kalınlığından expertizde anlaşılabiliyor siz bu resmi gösterip bundan dolayı boya var desenizde adam başka hasarda olmuştur belki diye şüphelenir. Yani kısacası ben boyatmam.
  • boyatma satarken daha kolay satarsın. Bende daha büyügü vardı boyatmadım bindim bir kaç sene sonra da sattım öyle.
  • cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
    2 kapıyı birden boyatmak hiç içime sinmiyor birkaç göçükçüye gösterip boyasız (rötuşla) yapılabilirliğini sorgulatmayı düşünüyorum
    şu kadarcık bir hasar için, satarken ilana 2 kapıda lokal boya var yazma fikri bile kulağa kötü geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

NE kadarlık bir alanın boyanacağını göstermek için mi parmakla çizmişler etrafını?

aynen öyle hocam servise götürdüm aracı boyatılacak alanı göstermek için eliyle çizdi orayı
  • aman hocam o çizik için kapılar boyatılır mı ? bırakın kalsın nazarlık olarak.
  • İstanbuldaysan şurayı ara fotorafları göster bir konuş kardeşhttp://www.gocuksihirbazi.com/
  • Araç oradan nem alınca, çürümeye başlar.
    1 sene sonra boyanın döküldüğü, 2-3 seneye kadar etrafının pas tuttuğunu görürsünüz.
    boyanın bir amacı da, kaportayı nemden korumaktır. bu korumayı devredışı bırakıyorsunuz yaptırmayarak.

zaten şu an tek yaptırmama sebebiniz, satarken oranın boyalı olması sebebiyle fiyatın düşecek olması. bunu da çektiğiniz fotoğraflarla bir nebze olsun engellersiniz.

yaptırın bence ivedi şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbiwa

İstanbuldaysan şurayı ara fotorafları göster bir konuş kardeşhttp://www.gocuksihirbazi.com/

çok sağol hocam irtibata geçerim
  • Mbiwa M kullanıcısına yanıt
    Fatih Oto Sanayiinde böyle yerlerde mi varmış?Şaşırdım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.