. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 9 Haziran 2022; 14:59:14 > |
.
-
-
Muhtemelen senden bu açığı bulurken yaptığın aşamaları istiyor. Tam emin değilim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Annotely editor kullanma sebebiniz nedir diye sormuş.
lexico dictionaries | englishUSE CASE | Meaning & Definition for UK English | Lexico.comhttps://www.lexico.com/definition/use_caseuse case'in anlamına şuradan bakabilirsiniz
Alıntı
metni:"You want to learn why I prefer annotely.com?" Do you want to find out why I preferred annotely.com in the first place? tarzı bir şeyler yazabilirsiniz. Ama bana kalırsa yukarıda dediğim gibi annotely editor kullanma sebebinizi sormuş.
-
Nooldu da annotely editor kullandın diyor? yani neyle karşılaştın sıkıntı neydi de bu kadar derinlemesine araştırma gereği duydun bi açık mı vardı, bi hata mesajı mı geldi program mı dondu, nooldu da, annotely editor kullandın diye soruyor. benim anladığım bu. sadece ingilizceden anladığım bu, orada yapılan işle alakalı bir iş yapmıyorum.
-
ne için kullandığını soruyor
-
ihtiyacın olan bir iletişimse yazarsan çeviririm
edit: tabi biraz geç olmuş konu eskiymiş yeni sandım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 8 Haziran 2022; 18:31:51 > -
Programı kullanma sebebiniz nedir diye sormuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X