Bildirim
Bu D7000 bu fiyata alınır mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2400 tl civarı hayyam'da sıfır 7100 alırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: theunforgettable
2400 tl civarı hayyam'da sıfır 7100 alırsın
7100 18-105 VR kitinden mi bahsediyosunuz ? -
D7100 almanız gerek en az ya da 2. el bir Full Frame D700 size daha güzel olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan Günyeli
D7100 almanız gerek en az ya da 2. el bir Full Frame D700 size daha güzel olacaktır.
Hocam d7100 ün sıfırına 2.900 diyolar sirkecide 1-2 yere sordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DexterMorgan.
quote:
D7100 almanız gerek en az ya da 2. el bir Full Frame D700 size daha güzel olacaktır.
Haklısınız ama bence 2. ele yönelin derim. İlk planda alışana kadar arrda etmezsiniz hem. Tercih sizin tabi, D7000' e servis için çok ürün geliyordu o yüzden önermiyorum. Sensör' de lekeler oluşuyor. He bu benim için sorun mu hayır değil ma sizin canınızzı sıkabilir. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DexterMorgan.
quote:
Haklısınız ama bence 2. ele yönelin derim. İlk planda alışana kadar arrda etmezsiniz hem. Tercih sizin tabi, D7000' e servis için çok ürün geliyordu o yüzden önermiyorum. Sensör' de lekeler oluşuyor. He bu benim için sorun mu hayır değil ma sizin canınızzı sıkabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-nikon-d7100-body-dslr-fotograf-makinesi-sifirdan-farksiz-276472893/detay
Mesela ;) paranız cebinizde kalır. Yanına birde lens alırsınız.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-nikon-d7100-body-3000-shutter-sifir-gibi-275625773/detay
buna birde 18-105 vr lens buldunmu tadından yenmez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X