Bildirim
Bu da Ağustos Ford Zamları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alırsın Ford olursun lord
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
az gelmiş.. %3 zam nedir? son zamanlarda artan döviz ve altın düşünüldüğünde... -
Mondeonun benzinli otomatik titanyumu neden o kadar ucuz kalmis ?quote:
Orijinalden alıntı: CapriceClassic
az gelmiş.. %3 zam nedir? son zamanlarda artan döviz ve altın düşünüldüğünde...
Passat elegance 400bin oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be. Şubatta Focusu hangi fiyattan sabitledim, şimdi ne olmuş.
Tabi bu fiyatlar liste fiyatları. Ortalama %5-%6 gibi bir indirimle başlıyorsunuz pazarlığa ancak Focus sahibi olarak gidipte 235 vermem yalan yok.
Alırsın ford olursun zoort
Gelen araba yok. Bayilere atıyorum 10 Focus geliyorsa 1 veya 2 Mondeo geliyor. Bu segmentte dizel otomatik seçenekler olunca da şansı iyice düştü. Eskiden en azından dizel manuel vardı da biraz şansı vardı. He tabi bu Mondeo'nun premium olmayan D segmentteki her arabadan iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 165 hp'lik motor da verimlilik olarak biraz daha iyi eski versiyona göre. Şanzımanda da iyileştirmeler yapıldı makyajla birlikte.quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Mondeonun benzinli otomatik titanyumu neden o kadar ucuz kalmis ?
Alıntıları Göster
Ek olarak Focus sedan da kasa olarak genişleyince ebatlar Mondeo'ya yaklaştı. Ülkedeki dizel otomatik sevdası insanları Focusa itti doğal olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 6 Ağustos 2020; 11:28:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yuh bide indirim mi var.quote:
Orijinalden alıntı: kartalus
Vay be. Şubatta Focusu hangi fiyattan sabitledim, şimdi ne olmuş.
Tabi bu fiyatlar liste fiyatları. Ortalama %5-%6 gibi bir indirimle başlıyorsunuz pazarlığa ancak Focus sahibi olarak gidipte 235 vermem yalan yok.
250 bine titanyum otomatik mondeoyu alir cikarsin o zaman. bence bedava.
evet çok ucuz kalmış, aslında güzel araba sardırmak lazım bir tane...quote:
Mondeonun benzinli otomatik titanyumu neden o kadar ucuz kalmis ?
Alıntıları Göster
bir tevatür, ford'un mondeonun ipini çektiği yönündeydi. model bitecekse belki de ondandır, batan geminin malları misali..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 6 Ağustos 2020; 11:29:36 >
-
İşte öyle de bugün bayiye gitseniz Focus için kasım veya aralık teslim deniyor.quote:
Yuh bide indirim mi var.
250 bine titanyum otomatik mondeoyu alir cikarsin o zaman. bence bedava.
Alıntıları Göster
Tanıdık bulabilirseniz, Eylül'e getiriyorlar -
Valla bekleriz sorun degilquote:
Orijinalden alıntı: kartalus
İşte öyle de bugün bayiye gitseniz Focus için kasım veya aralık teslim deniyor.
Alıntıları Göster
Polo highline ın 230.000 oldugu piyasada bu para bu arabaya bedava bence... Ayrica yemişim focusu. Yilda max 10.000km civari yol yapip ta ayni paraya titanyum modeo varken gidip dizel focus alan adam da benim gozumde net enayidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Valla olabilir hacı. Fiyatlandirmada bir sakatlik var cunki.
Eylüle ancak mayıs haziran siparişlerini getiriyorlar. Dizeller belki ekime yetişir de benzinliler kasım aralık.quote:
Orijinalden alıntı: usmanoguz
Tanıdık bulabilirseniz, Eylül'e getiriyorlar
Ben de o yüzden gittim benzinli otomatik aldım. Hem şanzıman da tam otomatik. Kafam rahat. Ben alırken dizel 30 32 bin lira fazlaydı. Dizel almanın bir anlamı yoktu.quote:
Valla bekleriz sorun degil
Polo highline ın 230.000 oldugu piyasada bu para bu arabaya bedava bence... Ayrica yemişim focusu. Yilda max 10.000km civari yol yapip ta ayni paraya titanyum modeo varken gidip dizel focus alan adam da benim gozumde net enayidir.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mondeo gerçekten bu fiyata verilecekse kesinlikle alınır. bana kalırsa, nasılsa elimizde yok diyecekleri için fiyatları çok şişirmedik demek adına bu şekilde fiyatlandırmışlardır.
Mondeo'nun fiyatlandırması pandemiden önce de böyleydi. Bence bu tür senaryolar üretmeyin. Araba yıllardır ucuz satılıyor. -
haklı olabilirsiniz, takip ettiğim bir model değil mondeo, sadece diğer markaların ve focusun fiyat artışına ve son fiyatlarına bakarak yorumladım.
Arabanın 1.5 Ecoboost'u piyasada bir türlü istenen seviyeye gelmediği için (sanırım yakıt tüketimi kaynaklı) fiyatı hep makul kaldı.
Alırsın ford olursun zoort
|
Alırsın Ford olursun lord
|
az gelmiş.. %3 zam nedir? son zamanlarda artan döviz ve altın düşünüldüğünde...
|
Gelen araba yok. Bayilere atıyorum 10 Focus geliyorsa 1 veya 2 Mondeo geliyor. Bu segmentte dizel otomatik seçenekler olunca da şansı iyice düştü. Eskiden en azından dizel manuel vardı da biraz şansı vardı. He tabi bu Mondeo'nun premium olmayan D segmentteki her arabadan iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 165 hp'lik motor da verimlilik olarak biraz daha iyi eski versiyona göre. Şanzımanda da iyileştirmeler yapıldı makyajla birlikte.
Ek olarak Focus sedan da kasa olarak genişleyince ebatlar Mondeo'ya yaklaştı. Ülkedeki dizel otomatik sevdası insanları Focusa itti doğal olarak. |
Benzer içerikler
- yağ değişimi işçilik ücreti
- inci akü yorumları
- geri giderken gelen küt sesi
- marş motoru kömürü ömrü ne kadar
- opel vectra uzay kasa tutulan modeli
- paul walker ne zaman nasıl öldü
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
- byd shark
- bmw x5 2024 fiyat
- elektrikli ford transit
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X