Şimdi Ara

Bu da benim E63 AMG (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
11
Favori
55.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ex-diesel hocam selamlar, aracınız mükemmel. İyi günlerde kullanın. Sizi bulmuşken w209 CLK hakkında bilginiz veya fikriniz varsa tavsiye alabilir miyim? (Benim baktığım CLK 200 KOMP.) Kronik bir sorunu var mıdır? 2.el de MB alırken nelere dikkat etmeliyim? İstanbul da önereceğiniz MB servisi var mıdır? (Aracı alırken exptertiz yaptırma ve sonrasında bakımları vs ile ilgili)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxxer

Ex-diesel hocam selamlar, aracınız mükemmel. İyi günlerde kullanın. Sizi bulmuşken w209 CLK hakkında bilginiz veya fikriniz varsa tavsiye alabilir miyim? (Benim baktığım CLK 200 KOMP.) Kronik bir sorunu var mıdır? 2.el de MB alırken nelere dikkat etmeliyim? İstanbul da önereceğiniz MB servisi var mıdır? (Aracı alırken exptertiz yaptırma ve sonrasında bakımları vs ile ilgili)

2000-2003 yıllarında yeni CLK 230K W208 otom. Avantgarde 192PS almışdım ort. 120 bin km üstünde kullandım. Zamanın en güzel araçlarından bitanesi diyebilirim konfor bakımından biraz sert süspansiyonu vardı tabii bunu sonradan aldığım E400cdi binince farkına daha fazla vardım.
    Komp. motorlar kaputu açdınmı dizel gibi gürültülüdür ama aracın içinde perk farkında olunmaz, 230K çekişi çok iyidi en son sürat 230-240 yapardı seri araçdı otobanda zaten hep basardım 13-14,5 lt / 100km yakardı depo ufak olduğundan doldurunca 55 lt fln alırdı zor zamet 400km yol alabilirdim. Araç servis araları kısadı 15.000km, o kadar yol gittim hiç bi sorunlan karşılaşmadım yanlız arka eksoz şaseye dokunuyordu herhalde farkında olmadan bi yerde darbe aldı düzeltdirdim. Sonradan CLK 320 almadığıma pişman olmuşdum ama Türkiyede tabii bu vergiler yüzünden CLK 200 memnun eder.

Bu da benim E63 AMG

Digital olarak bi resim var onuda sigorta için çekmişdim, AMG jantlar çok yakışıklı duruyor

• Maşallah çok güzel :)
  • Araç 10 numara hocam kazasız belasız.

Merso gerçekten ayrı bir dünya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

@tecno_sih

Bu günlerden pek vakdim yok kısa zamanda inş. cvp yazarım

hocam halen vaktin olmadı mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecno_sih

quote:

@tecno_sih

Afrikadayım inş. yakında
  • konuyu yeni gördüm. hocam allah kaza bela vermesin makina süper.
    bendede w210 kasa 98 model e320 var.
    e200'e bindim 2-3 sene sattım 3 ay oldu alalı e320'yi.
    e320 bile süper. sendeki makina nasıldır tahmin edebiliyorum
  • Bu konu yine mi hortladı ya Eskimeyen konu sabit başlık olsun bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Bu konu yine mi hortladı ya Eskimeyen konu sabit başlık olsun bence

Yeni gördüm, Gökhancım çokmu sıkıldın ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Bu konu yine mi hortladı ya Eskimeyen konu sabit başlık olsun bence

Yeni gördüm, Gökhancım çokmu sıkıldın ?

Ben konuya ya da size olumsuz bir yorum yapmadım? Afedersiniz ama bu tavır niye?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tecno_sih

quote:

@tecno_sih

Afrikadayım inş. yakında

ben halen beklemedeyim :) cevap yazacaksınız diye
  • araban süpermiş üstadım, ama bu tarz bir vahşi sedanın M5 olması taraftarıyım her zaman..senin ilacın belli hocam, boşver 911'i bana sorarsan..ya yeni gelecek olan M6 gran coupe, yada F10 M5..

Ferrari lafı felan geçmiş, FF alabilirsen bizimde gözlerimiz şenlenir mis gibi FF rüya gibi ya..A6 avant ile aynı boydaymış üstelik ufak birşey değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: parliament racer

araban süpermiş üstadım, ama bu tarz bir vahşi sedanın M5 olması taraftarıyım her zaman..senin ilacın belli hocam, boşver 911'i bana sorarsan..ya yeni gelecek olan M6 gran coupe, yada F10 M5..

Ferrari lafı felan geçmiş, FF alabilirsen bizimde gözlerimiz şenlenir mis gibi FF rüya gibi ya..A6 avant ile aynı boydaymış üstelik ufak birşey değil yani

Sağol Ferrari fln bizi aşar ama M5 olabilir, şu BMW lere bi alışabilsem nasip olursa kısa zamanda yanlız Merc biliyorum tipi hoşuma gidince Konforda garantidir

@tecno_sih

sanada cvp yazamadık oturup kusura bakma

Bu hafta artık havalar ısındı kışın arasıra kullansamda bugün Garajdan çıkarıp iş seyahatine çıkdım vardığım yerde resim çekdim

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

• Güncel durum, ne kadar basanda otobanda hız sınırı, yol onarımı, sıkışık trafikden ort. hız uzun yolda en fazla 145km/s olabilyor

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

• Evet bu hafta başı yine otobanlarda epey kaptırdık bu araca valla doyum olmuyor, hele dik 3 şeritli otoban yokuşlarında bilen sanki fizik kuralları geçmiyormuş gibi 250km/s çıkıyor. Bu hafta sonu çek cumhuriyetine gitcem en azı 1500km yine yaparım bu arada litre fiyatı bizdede 1,70 € oldu pek hoş olmuyor her depo doluşunda 100-120€ vermek ama havalar ısınmış uzun yolda öteki araçları kullanmak hiç zevkli olmuyor. Birde şu uzun vadeli km ortalamasını silcem 22.000km olmuş ortalama tespiti için yeter. Bu arada lastiklerin havası soğuken 2,6bar basıp ısınınca ort. 2,9-3 bar çıkıyor.

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

• Aracınızı allah kazadan saklasın. Mükemmel ötesi En sevdiğim araçların başında gelir. İyi yolculuklar. Bir önceki hafta bende Warşowa yolculuğumda Berlin üzerinden direk gitmek yerine, Praha ya da uğrayarak gitmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdrive

Aracınızı allah kazadan saklasın. Mükemmel ötesi En sevdiğim araçların başında gelir. İyi yolculuklar. Bir önceki hafta bende Warşowa yolculuğumda Berlin üzerinden direk gitmek yerine, Praha ya da uğrayarak gitmiştim.

Sağol xdrive, bu hafta çek cumh. gitmem gerek kalmadı ama BMW Dingolfing günlük gidip geldim Fabr. içinde 3 tane M6 coupe vardı, gelecek defa fazla kalıcam inceleme fırsatı olur.

Bu arada toplam km reset yapdım o kadar basıyoruz ort. 103km/s

Bu da benim E63 AMG

• quote:

quote:

Aracınızı allah kazadan saklasın. Mükemmel ötesi En sevdiğim araçların başında gelir. İyi yolculuklar. Bir önceki hafta bende Warşowa yolculuğumda Berlin üzerinden direk gitmek yerine, Praha ya da uğrayarak gitmiştim.

Sağol xdrive, bu hafta çek cumh. gitmem gerek kalmadı ama BMW Dingolfing günlük gidip geldim Fabr. içinde 3 tane M6 coupe vardı, gelecek defa fazla kalıcam inceleme fırsatı olur.

Bu da benim E63 AMG

zamlardan sonra normal 103 km/h yüksek oktanlı benzin 1.85 i görür yakında tahminim. tek kelimeyle Vahşi çocuk M6 emisyon ve yakıt tüketimi insanı mahveder. iyi akşamlar dilerim.

• quote:

quote:

M6 şu anki aracımdan çok daha az yakar, iyi tarafı eskisi olduğu gibi 70lt depo değil (M5/M6) çıkarmışlar 80lt tabii nispetten az yakdığından menzil uzar basan en azı 450 km gidilir ort. 65-70lt

Bu arada son resimler, şaşdım 62.000 km lastikler değişmişdi halen iyi, ben eski araçda arka lastikler en fazla 20-25 bin dayanıyordu

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

• @ex-diesel senin aracin bir yeni kasasi hakkinada yorumun nedir acaba?Kismetse 4-5 ay sonra bir arkadasimdan 2011 e250cgi alacagim su anki aracimi satarak.Mercedes kullanan birinin yorumlari onemli benim icin,yada baska arac mi onerirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.