Şimdi Ara

Bu da benim E63 AMG (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
11
Favori
55.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Testorassa efsanedir yav ilk gördüğüm Ferrari'dir ilk okul 4 olması lazım.

Bu arada kaç bin km daha kullanırım diyorsun aracı? Mesela hiç gözünün yanığına bakmam yaptırır yaptırır binerim ben buna klasiğim yaparım diye bir düşüncen var mı?
    Gittikçe değerleniyor bence :)
    Geçen ki W124 Brabus'a nasıl o biçim gözle baktıysak bir gün buna da öyle bakıyor olabiliriz.
    Birde bir gün yürüyemediğini düşünürsem yükletirim ben bunu dediğin oluyor mu hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yerel Extremum

Çok iyi ya

Bu Benzin fiyatlarında inmiyorum üstünden bağımlılık yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Testorassa efsanedir yav ilk gördüğüm Ferrari'dir ilk okul 4 olması lazım.

Bu arada kaç bin km daha kullanırım diyorsun aracı? Mesela hiç gözünün yanığına bakmam yaptırır yaptırır binerim ben buna klasiğim yaparım diye bir düşüncen var mı?
    Gittikçe değerleniyor bence :)
    Geçen ki W124 Brabus'a nasıl o biçim gözle baktıysak bir gün buna da öyle bakıyor olabiliriz.
    Birde bir gün yürüyemediğini düşünürsem yükletirim ben bunu dediğin oluyor mu hiç.

Ferrari olduğunu anladım hangi model olduğunu sonradan resimlerden çıkardım 1985 yıllarında çıkmış V12 motor 390PS

ama bi Eksoz sesi var otobanda ortalığı yıkıyordu araç sarı Almanya plakalı DA- başlangıcı Darmstadt http://www.einszweidrei.de/

http://suchen.mobile.de/auto/ferrari.testarossa.html?scopeId=C&isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=8600&makeModelVariant1.modelId=36

Tahmin ediyorum yeni araç alırsam sonradan bunu satarım o zamana kadar ort. 150 bin km olur, ucuzda gitmesini istemiyorum çünkü araç çok temiz. bizim Garaj 2 araç için fazla yer yok, yer olsa dediğin gibi olabilir yanlız bu Efsane olması biraz zor eski araçların üretimleri azdı. Birde çok elektronik var zaman sonra çok sorun çıkartır.

• Doğru diyorsun elektronik en büyük handikap öyle olmasa ilersi için çok daha başka olabilirdi belki bir çok insan için. Şimdikiler yamuk yuluk yumru yavru şeyler bundan sonra da böyle olacağa benziyor E63 yine sert hatlara sahip. Eskiden de Mercedes fanatiği değildim ama W124 gibileri gittikçe gözüme daha güzel, etkileyici geliyor şu devir ilerledikçe de artarak devam edecek sanırım. Nerede eski E , C kasalar nerede şimdikiler eski S kasanın bile duruşu çok başka şimdikinde öyle bir ağırlık hissi alamıyorum inan. Ben zaten çoğu şey için eski kafalıyımdır :P yaş geçkin değil güya.

Aynı şey daha sevdalısı olarak görülebileceğim bmw felan için de geçerli. E39 olanca rakibine karşı tasarım olarak çok başka bir yerdeydi bugün halen etkileyiciliğini koruyor bence, çağ ötesiydi çizgisi, E60 bunu farklı bir noktaya çekti çıkardı ama F10 yıktı bıraktı bence. Ne olağan üstü bir tasarım var bence ne de rakiplerine göre ap ayrı bir noktada duruş. Testarossa da işte öyle birşey.

Tasarımından başka özel bir tarafı yok aletin, 5 yıl sonra piyasaya sürsen yine bakışları mayhoşlaştırır. Halen düşünüyorum anlam veremiyorum :) nasıl bir tasarıma imza atarsınız siz arkadaş nasıl insanlar bunlar. Gelmiş geçmiş tasarımların yarışmasını yapsan yine ilk 3'e girer. Ferrari diye akar geçeriz de Testarossa'nın eriştiği çağ çizgisini bir daha yakalayamadı Ferrari. Bir markayı bir ömür götürecek tasarım nerdeyse. Sesi de güzeldir. Benim için F40 ve diğerleri vardır misal. F40 denilince diğer hepsi 2 basamak arkadan gelir F40'ı olağan üstü yapan yine Testarossa'nın açtığı çığırdır, hatdır. Markalar, yöneticileri bizim gibi düşünmüyor tabi :) inan 8'i , F40 'ı bugün dışına hiç dokunmadan sür piyasaya kapış kapış gider piyasayı altüst eder. Ne bileyim benim gibi klasik kafalar böyle düşünüyor. Son ses güzeli F355 dir zaten. Son kendinden büyük ruh barındıran Ferrari'de F355. Düşününce Modena, Maranello dan önce F355 tecrübem gelir misal aklıma.
    Testarossa'nın bir de yeri ilk Ferrari'm olmasından dolayı tabi.:P

Avrupa'da yaşasam inan golf, bmw vs yerine spor araç olarak böyle eski modelleri seçerdim. Günlüğe vurulabilecek kadar kıymetsiz artık piyasası. Sadece elin biraz fazla anahtar tutması gerekiyor, hafta sonlarını garajda geçirme keyfiyetine sahip olmayı gerektiriyor birde ustalarıyla kanki olmayı. Burda mümkün değil böyle şeyler. Ne eski Ferrari'ler var kenarlarda çürüdüler.

6 serisinin nedense yeri hiç o biçim olmadı benim için. Herhalde 8'in koyduğu basamak yüzünden. Bir gün imkan bulabilecek miyim bilmiyorum ama halen bir 8.50cis restore etme hayalim var. Serhat'ın da var mış böyle. Çok benziyoruz :)

Böyle muhabbetleri Çamlıca da çay içerken yapmak lazım dı hoca burada gereksiz uzatmış oluyoruz. :) Mercedes konusunda Ferrari'ler iş ilginç bir yere doğru gidiyor vesselam. :

• Almanya'da Testarossa buldum fiyatta uygun geldi önümizdeki hafta kısmetse ilk Ferarri'mi alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stonewall

Almanya'da Testarossa buldum fiyatta uygun geldi önümizdeki hafta kısmetse ilk Ferarri'mi alacağım.

Hayırlı olsun, dikkat et bnm canavarı aynanda türerse yol vermemezlik yapma
  • MErak etme hocam Aachen'da anne akrabalarımı ziyaret edeceğim sonrada Münih'e geçeceğim inşallah.
  • Dayıı sen naptınn yaw ilk sayfadan resimlere baktımm içim eridi gitti :( bu nası bi makinadır Allahım kaza bela vermesin .. bizede nasip etsin bi gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonjonbaba

Dayıı sen naptınn yaw ilk sayfadan resimlere baktımm içim eridi gitti :( bu nası bi makinadır Allahım kaza bela vermesin .. bizede nasip etsin bi gün

İnş. herkese nasip olsun yeğenim

Bu da benim E63 AMG

Çalıştırmadan aracı bu menü çekıyor 'curvematic' mevcut diye, hızlı gidince sağ veya sol display de viraj resmi gösteriyor 180km hizı geçincede sesli ikaz ediyor

•  Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

2100km sonrası servis B gerekiyor, dün yollarda nispetten az trafık vardı uzun yolda epey yine gazladık, galiba 250km sınırını kaldırmaklan pek iyi yapmadım bi bakıyorsun arasıra başka araçlarlan kapışırken kadran 280-290 olmuş o süratlerde porsche turbo vs. olmadıkca hiç şansları kalmıyor, kaç tane Porscheye eksozları gösterdim bu arada farkındayım çok tehlikeli yaşamaya başladım.

BMW satıcısana Email yollamışdım cvp geldi şu ana kadar halen M6 Konfig yapma imkanı yokmuş ama çok kısa zamanda hazırlıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex-Diesel -- 29 Nisan 2012; 8:51:30 >

• Fren disklerinde AMG modelerinde çatlama olduğunu daha evvel duymuşdum benimde başıma geldi, gerçi biliyordum kısa zamanda değişmesi gerekdiğini ama yinede bu durum hiç hoş değil, arkalarda bu sorun yok, bu arada sırf ön çift fren diskleri balatalar ve işçilik hariç 1400 €.

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

• Bu son zamanlarda ki performansınız nedeniyle olabilir mi

Malum amg üretmiyor diskleri :P ağır modellerde görülmesi normal böyle şeyleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Bu son zamanlarda ki performansınız nedeniyle olabilir mi

Malum amg üretmiyor diskleri :P ağır modellerde görülmesi normal böyle şeyleri.

Olabilir ama bu belirtiler yeni değil dikkatimi gerçi ilk defa dün çekti. Porsche lerde bu sorun olabiliyormuş, yanlız demek piste bu araçlan çıksan arkasından diskleri değişdirmek gerekiyor, tabii çok hızlarda seyahet ediyorum iyi soğumayanca bu durum meydana gelebiliyor en iyisi ilerideki araçda carbon disk.

• Bugün otobanda yokuş çıkarken

Kısa zamanda Araba çift Kamera sisteminlen çekimler başlıcak

http://www.tipronet.net/auto-kamera/hd-autokamera-visiondrive-vd-8000hds-vd-400r-set.html

• maşallah akıyor makina akıyor.
  • Cuma günü Trafik sıkışıkdı yine, bu arada dün yeni Kamerayı ısmarladım inş. güzel Videolar seyrederiz

http://www.tipronet.net/auto-kamera/hd-autokamera-visiondrive-vd-8000hds-vd-400r-set.html

• Aracınızın maşallahı var Allah kaza bela vermesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Aracınızın maşallahı var Allah kaza bela vermesin.

Sağol kardeş

Bugün yine uzun yolculukdan sonra resimler, Makina gelseydi güzel Videolar çekerdim, ayın 14. Servis den randevu aldım

Geçen gün otobanda tam 88.888 km devirdi makina maalesef bagajdaydı duramadım

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

• Güzel abicim benim o kadar güzel araban var birde kameran güzel olsa şöyle hd çeken vesselam
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.