Şimdi Ara

Bu da benim E63 AMG (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
11
Favori
55.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ex-diesel M6 ya geçersen ararsın bu aracını benden söylemesi bu aracın üstü başka bir amg mersedes tir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

@ex-diesel senin aracin bir yeni kasasi hakkinada yorumun nedir acaba?Kismetse 4-5 ay sonra bir arkadasimdan 2011 e250cgi alacagim su anki aracimi satarak.Mercedes kullanan birinin yorumlari onemli benim icin,yada baska arac mi onerirsiniz.

Bu bnm kendi görüşüm W212 ilk çıkdığı zaman 2008 de hayal kırıklığına uğratı şu biçimsiz ön farları ve Bumerang gündüz farları. Şimdiye kadar epey ufak tefek değişiklik yaptılar yine olmadı seneye ön tarafı komple değişecek tabii Merc olduğundan yol tutuşu Konfor iyi olduğu garantidir ilgimi çekmediği için gidip test yapmadım ve kullanmadımda. E250cdi Türkiye için uygun araçdır 4 sil. baştan enjektör sorunları yaşandı ama son zamanlar sorun duyulmuyor, bence BMW F10 520d daha tavsiye ederim hiç olmasa güncel model değişmesi daha sürer.

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

@ex-diesel M6 ya geçersen ararsın bu aracını benden söylemesi bu aracın üstü başka bir amg mersedes tir

Mercedesin artıları fazladır Konfor, iç dizayn ve kalite, yanlız şu anda kendime göre her bakımdan uygun araç bulamıyorum Mercedesde şimdi gidip SL almak lazım

En basit örnekler: deri koltuklar Nappa, gözünün önünde koltuk memory tuşları BMW gibi alt tarafta tuş aramasın, Otom. vitesi tak D devam, Merc genel olarak artıları çok, bazen detay lar var anca dolu bi Merc kullunanınca ve karşılaşdırınca insan anlayabiliyor, keşkem şu BMW çekici otomobil son zamanlar çıkarmayıp kalbimizi kapmasaydı

• Hocam sizi SLS AMG ancak keser zaten Aracınız mükemmel Almanya'da olsam düşünmeden teklifimi yapardım
  • bmw 1.16 ile kaza yapan ben bu araçtan sağ çıkamam hrhlde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stonewall

Hocam sizi SLS AMG ancak keser zaten Aracınız mükemmel Almanya'da olsam düşünmeden teklifimi yapardım

Aman kalsın bnm gibi kalıplı kişilerin binmesi bir dert inmesi ayrı bir dert, anca roadster olur onuda günlük kullanam garajda yatar ne anladım bu işden.

Birde yukardaki BMW - Merc karşılaşdırmasında sonradan aklıma geldi ekleyim:
    Geçen gün BMW satıcısınada dile getirdim, araç M tutup fren, gaz pedalları basit lastik takıyorlar böyle bi araca yakışmıyor alttarafı en fazla 100€ bir maliyeti vardır, işin yoksa git oto yedek parçacıya takdırmak yakışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

bmw 1.16 ile kaza yapan ben bu araçtan sağ çıkamam hrhlde

Fazla gaza gelmemek lazım

Bu arada her uzun yolculukdan sonra resim çekiyorum kendim içinde mazisini takip etmesi enteresan oluyor

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

• Bu araçla türkiyeye geldiğinize pişman oldunuz mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefau571

Bu araçla türkiyeye geldiğinize pişman oldunuz mu ?

Bu araçlan Ağustos 2008 ilk ve son gelişim olmuşdu, Hanım uçak tercih ediyor ben IST gidip ordan alıyorum hiç olmasa gazlayınca cıngar çıkmıyor.
    Pişman olmadım bunlan uzun yolculuk çok zevk veriyor, yanlız son zamanlar vaktim fazla olmadığından arabaylan gelemiyorum. En sıkıcı şu yolların bozuk ve Canakale - İzmir hattının mıcırlı olması.

Burda V8 memleket havası alırken

Bu da benim E63 AMG

• Bügün V-max km sınırı açtırdım araç 305km/s sürat yapabiliyor herhalde kadranda 320 fln gösteririr denemem lazım, yollar kalabalık olduğundan dün 283km kadranda görebildim. Kısa zamanda resimleri eklerim, display de eklenenler ve değişikler :

-Saat
    -Tarih
    < 30km altında gidince otomatik klima iç sirkulasyona geçiyor
    -Benzin tankın kaç LT olduğunu gösteriyor
    -Klima otomatikde çizgileri manuelde gibi gösteriyor
    -aracı kilitleyince kısa 3 defa kısa düt ediyor (Alarm sireni kullanılıyor)
    -arka bagaj yarım acma özelliği

Aklıma geldikce daha yazarım

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

• Değişikliler devam:

Kemer takmayınca ikaz etmiyor, bnm için pek gerekmez 30 seneden beri alışkanlık olmuş takmayınca çıplak hissediyorum kendimi

Klima resim park ettim resim çekdim, sonradan farkında oldum iç sirkulasyona geçmiş ve çalışma yüzdelik gösterge

Depoda LT göstergesi

Saat ve Tarih

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

• Hocam sizden şöyle 0-300 km videosu bekliyoruz
  • Valla bugün Hollandaya gelirken düşündüm pek iyi olmadı galiba sınırı kaldırmak, daha evvel çok basardım şimdi kadran farkında olmuyorsun 270-280 dayanıyor hemen

Bir yenilik daha var unutmuşum yazmaya Curvematic NTG 1 Comand sistemden hızlı gidince Navi haritayı ve o andaki hızı karşılaşdırıyor
    şayet viraj varsa Display sağ veya sola Viraj işareti ikaz geliyor eğer sürat çok fazlaysa Navi seslen ikaz ediyor dünden beri otobanda hep doğru ikaz verdi, ileride resim çekerim.

Birde DVD giderken seyretme imkanı artık var bu da yolcular için fena değil
  • quote:

Hocam sizden şöyle 0-300 km videosu bekliyoruz

İnş. kısa zamanda yanlız 0 başlamak çok zor anca 100-300 olabilir
  • Yok hocam 0-300 abartı zaten 100-300 iyi olurdu açıkçası böyle araçları kolay kolay bulamıyoruz. Hep gavurlar koyuyor Türklerin paylaştıklarını görmek daha iyi oluyor
  • quote:

Yok hocam 0-300 abartı zaten 100-300 iyi olurdu açıkçası böyle araçları kolay kolay bulamıyoruz. Hep gavurlar koyuyor Türklerin paylaştıklarını görmek daha iyi oluyor

İyi bir Kamera alıp aracın içine montaj etmem lazım, bugün çek cumhuriyetine geldim Almanyada epey yardırdım kadranda 293km/s gördüm burda otoban max 130km 20-30km fazlalık oluyor ama kontroller çok sıkımış. Bu arada arka lastikler en fazla 4-5 bin km daha yapar değişmesi lazım birde ön fren diskler, o süratlerde ani fren yapsan 400-450m anca durursun.

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

• Konuyu diri tutmanız çok güzel. Saygı duyuyoruz.

Bu arada 6 konusunu ne yaptınız var mı bi gelişme. Gerçi o burada mı konuşulmuştu bilemedim bu konunun gidişatını bozmayalım şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Konuyu diri tutmanız çok güzel. Saygı duyuyoruz.

Bu arada 6 konusunu ne yaptınız var mı bi gelişme. Gerçi o burada mı konuşulmuştu bilemedim bu konunun gidişatını bozmayalım şimdi.

Halen Teklif gelmedi, bi Email yollayım tahmin ediyorum fiyatlar belli olmadığından, BMW sitesinde halen Konfig yapma imkanı yok ama inş. çünkü çok hoşuma giden bi Makina.
  • Bu da gece Almanyada otobanda yokuş çıkarken çek dönüşü
    Bu arada çek de otobanında Ferrari Testarossa önümde araç varken arkama dayanıp yol istedi, bıraktım geçti arkasına bu sefer ben dayandım bastırınca 270 fln mecburen bana yol verdi, ileride bırakdım yine geçti yoksa yakalanırsak aracı polis kitlerdi, takılmayıncada yolların zevki olmuyor

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

Bu da benim E63 AMG

• Çok iyi ya
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.