Şimdi Ara

Bu da benim teorim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • koxp konusunda milyonlarca senaryo yazılıyor hepsinde de bir gerçeklik payı olabilir. ama bugün gördüğüm şey beni bu düşünceye itti. uzatmadan anlataym.

bu adamlar eğer bir açığı kapatmak istiyorlarsa çok güzel kapatıyorlar değil mi? biz koxp konusunda dünyalar kadar şikayette bulunsakta hiçbir düzenleme yapılmıyor ama oldukça gereksiz nt olayı için düzenleme yapıyorlar. yapılması gereken birşey o da kesinlikle ama çok geri planda bişi o kadarını biz istemiyoruz bile ama adamlar istediklerinde bir patchte temizliyorlar hemen sorunu.

peki koxpa neden önlem alınmıyor. görevler neden bugta? oyunun dvdsini satarak para kazanan büyük oyun firmaları çok güçlü kadroları olmasına rağmen her çıkarttıkları oyunda çok bariz açıklar bırakırlar. örneğin pes. pes2011 dört dörtlük bir oyun olsa 2012yi satın alır mısın? yeni kadro yamasını indirirsin olur biter. ama adamlar bilerek açık bırakıyorlarki oyun gelişsin açıklar aşama aşama kapatılsın ve her sezon yeni oyunu satabilsinler.

bunun knight ile ne alakası var derseniz aklıma şöyle değişik bir fikir geldi. oyunla ilgili değişik planları olduğunu düşünelim. mesela oyunu tamamen paralı hale dönüştürmek gibi. birçok insan heryerde dile getiriyor oyun düzelsin şu kadar kişi döneriz şöyle döneriz böyle para harcarız diyor. herkes temiz bir oyun istiyor ve bu oyundan zevk almak istiyor. kurum premium cash paralarından istediği kazancı sağlayamıyor. oyuncu sayısı gittikçe düşüyor. şu an oyunda bulunanlar ya hile ile takılıyor ya da pazarda oyunun düzelmesi umuduyla al sat yapıyor ya da öylesine ex kasıyor.

oyuna öyle bir güncelleme paketi gelecek ki düşünün herşey mükemmel sistemine oturdu. ve paket para ile satılıyor. (bkz. wow) ve oyunu oynamak için her ay 20$ gibi bir para yatırmamız isteniyor. hangimiz 20$'ı gözden çıkarmayız. bu oyunun fanatiği olan büyük bir kitle var. o sistem olmaz arkadaş dersen wowda çok da güzel işliyor. tanıdığım çok fazla arkadaşım var knight düzelirse başlarım diyen eminim sizin çevrenizde de dolu arkadaşınız vardır. bu insanların hepsi oyuna döner.

bakın bu sadece bir teori gerçeklik payı kesinlikle yoktur. kaynağı alıntısı yoktur. bu sadece benim fikrim. aklınıza yatabilir yatmayabilir. ama ısrarla oyunda düzenleme yapmamalarını bu kısmen açıklıyor sanırım.

hfyi adamlar kendileri satıyolar derseniz artık beleş koxplarda aldı başını gidiyor çok sağlam bot yapıyor adamlar. bu işten cidden bi para kazanıyorlarsa o da zamanla ölür. biter yani bu oyun. bu bana mantıklı geliyor bilmiyorum size nasıl gelir

• hm oki.
  • Üstteki arkadaş nerden geldin?
    Arkadaşımız güzel birşey paylaşmış.Katılıyorum.
  • Pes 2011 in herşeyinin mükemmel olması nedir açarmısın? (Pes 2011 kastetmiyorum. Mükemmelik kavramını nasıl kullandgını soruyorum)

bilgisayar oyunlarının gelişmesi sonsuza kadar sürecektir sanal bir ortamda kusursuz nasıl olacak?

Etrafında kusursuz yama gerektirmeyen ne var ?(ki) böyle abuk subuk birşeye teorim diyorsun.

teori, bilgi edinme sürecinin herhangi bir aşamasında ortaya atılan geçerlik ve güvenilirliği bilimsel yöntemle saptanmış iç tutarlılığı olan bir genel bilgi ve açıklama düzenidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaheyya

koxp konusunda milyonlarca senaryo yazılıyor hepsinde de bir gerçeklik payı olabilir. ama bugün gördüğüm şey beni bu düşünceye itti. uzatmadan anlataym.

bu adamlar eğer bir açığı kapatmak istiyorlarsa çok güzel kapatıyorlar değil mi? biz koxp konusunda dünyalar kadar şikayette bulunsakta hiçbir düzenleme yapılmıyor ama oldukça gereksiz nt olayı için düzenleme yapıyorlar. yapılması gereken birşey o da kesinlikle ama çok geri planda bişi o kadarını biz istemiyoruz bile ama adamlar istediklerinde bir patchte temizliyorlar hemen sorunu.

peki koxpa neden önlem alınmıyor. görevler neden bugta? oyunun dvdsini satarak para kazanan büyük oyun firmaları çok güçlü kadroları olmasına rağmen her çıkarttıkları oyunda çok bariz açıklar bırakırlar. örneğin pes. pes2011 dört dörtlük bir oyun olsa 2012yi satın alır mısın? yeni kadro yamasını indirirsin olur biter. ama adamlar bilerek açık bırakıyorlarki oyun gelişsin açıklar aşama aşama kapatılsın ve her sezon yeni oyunu satabilsinler.

bunun knight ile ne alakası var derseniz aklıma şöyle değişik bir fikir geldi. oyunla ilgili değişik planları olduğunu düşünelim. mesela oyunu tamamen paralı hale dönüştürmek gibi. birçok insan heryerde dile getiriyor oyun düzelsin şu kadar kişi döneriz şöyle döneriz böyle para harcarız diyor. herkes temiz bir oyun istiyor ve bu oyundan zevk almak istiyor. kurum premium cash paralarından istediği kazancı sağlayamıyor. oyuncu sayısı gittikçe düşüyor. şu an oyunda bulunanlar ya hile ile takılıyor ya da pazarda oyunun düzelmesi umuduyla al sat yapıyor ya da öylesine ex kasıyor.

oyuna öyle bir güncelleme paketi gelecek ki düşünün herşey mükemmel sistemine oturdu. ve paket para ile satılıyor. (bkz. wow) ve oyunu oynamak için her ay 20$ gibi bir para yatırmamız isteniyor. hangimiz 20$'ı gözden çıkarmayız. bu oyunun fanatiği olan büyük bir kitle var. o sistem olmaz arkadaş dersen wowda çok da güzel işliyor. tanıdığım çok fazla arkadaşım var knight düzelirse başlarım diyen eminim sizin çevrenizde de dolu arkadaşınız vardır. bu insanların hepsi oyuna döner.

bakın bu sadece bir teori gerçeklik payı kesinlikle yoktur. kaynağı alıntısı yoktur. bu sadece benim fikrim. aklınıza yatabilir yatmayabilir. ama ısrarla oyunda düzenleme yapmamalarını bu kısmen açıklıyor sanırım.

hfyi adamlar kendileri satıyolar derseniz artık beleş koxplarda aldı başını gidiyor çok sağlam bot yapıyor adamlar. bu işten cidden bi para kazanıyorlarsa o da zamanla ölür. biter yani bu oyun. bu bana mantıklı geliyor bilmiyorum size nasıl gelir

Oyuna giriş için para ödesek bile, koxp kalkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

Pes 2011 in herşeyinin mükemmel olması nedir açarmısın? (Pes 2011 kastetmiyorum. Mükemmelik kavramını nasıl kullandgını soruyorum)

bilgisayar oyunlarının gelişmesi sonsuza kadar sürecektir sanal bir ortamda kusursuz nasıl olacak?

Etrafında kusursuz yama gerektirmeyen ne var ?(ki) böyle abuk subuk birşeye teorim diyorsun.

teori, bilgi edinme sürecinin herhangi bir aşamasında ortaya atılan geçerlik ve güvenilirliği bilimsel yöntemle saptanmış iç tutarlılığı olan bir genel bilgi ve açıklama düzenidir.

seni biliyorum çocuk sadece insanlara çamur atmak için mesaj atıyorsun o yüzden kale alıp cevap vermiyorum
  • iyi diyorsun tamam da bkz : Pes elinde ki tüm imkanları kullanmadığını kimse söyleyemez önünde fifa gibi bir oyun var onların amaçları bir sonraki oyun alınsın değil Fifayı geçsin yeter mantığıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kulelerin sağlamlaştırılması bir bakıma iyi oldu 2 gün önce arkadaşım k1 yada k2 cz ye geçti townda 7 8 human party oto magelerle spawn kill yapiyorlardi. Koxp'u önlemek isteseler yolu basit en basitinden online gm koy serverlara bak bakalim 400 500 tl lik bir karakteri bile k0xp'a birakabilen olacak mı ? Bence kulelerin güçlendirilmesi kronos açısından iyi oldu diğer serverları bilemeyeceğim.
  • Seri cs ps kalktı oyuncu sayısı zaten yeterince düştü k0xp kalksın daha da düşer gelenleri salla 3 5 kişi
  • Hadi teorin doğru diyelim.
    Sence bu zamana kadar niye beklediler?
    Niye hala bekliyorlar?
    Neyi bekliyorlar?
  • Gamersfirst oyunu oynatan firma yapan firma değil.Oyunu mgame yaptı.Halende patchleri hazırlayan mgame oyun açık kaynak kodlu değil.Gamersfirst kapatılan açıklar için hazırlanan yamalara para ödüyor ve mgame bunun için büyük paralar istiyor.Bu yüzden her açığı kapattırmaya kalksalar dünya kadar para ödüyorlar.Zaten istediğin kadar kapat yeni bir açığı mgame yaratıp oyunculara sunuyor adamlar bir zamanlar oyunu sattıkları için pişman belkide.Türk oyuncularda koxpa pek meraklı olduğu için kolay iş.

Yani açıkları kapattırmaya para dayanmaz.O yüzden saldım çayıra mevlam kayıra diyerek direksiyonu bıraktı adamlar ama çokta kötü olmadı genede para kazanıyorlar.Çok ölümcül birşey olmadıkça patch hazırlatmıyorlar.Sanırım mgame de HF den kazandığı için tüm skilleri server side yapmıyorlar.

Senin dediğini yapmak için yani oyunu paralı oynatmak için bence 4 sene geç kaldılar en az.Bu dediğini 4 sene önce yapmaları lazımdı.Artık oyun eskidi.Bu saatten sonra herşey iyi bile olsa eskisi gibi olmaz.Zaten mgame hf den para kazanıyorsa bu işe hayatta izin vermez ancak hf yasal olursa olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yaheyya

quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

Pes 2011 in herşeyinin mükemmel olması nedir açarmısın? (Pes 2011 kastetmiyorum. Mükemmelik kavramını nasıl kullandgını soruyorum)

seni biliyorum çocuk sadece insanlara çamur atmak için mesaj atıyorsun o yüzden kale alıp cevap vermiyorum

Beni bilen bilmesi gereken biliyo çocuk.

Ne olur bana cevap at.

• Evet bu iş mgame'de bitiyor. bende eski KO oyuncusuyum ve geri dönmek için tek sebebim oyunun baştan yazılması. yeni bir grafik motoru yeni datalarla karşıma çıkmalı. bu oyun şu haliyle oynanmaz. silkroad o kadar güzel dataya sahip ki. ne bir duvar hack ne de hızlı koşma yapılamıyor. pvp ye etki edicek bir hile yok. hızlı yolda para kazanabilcek düpe vs hile yapılamıyor. tek hile bot var oda lvl kasmaya yarıyor pvp ye hiç bir etkisi olmuyor. silkroadında pvp yapma alanı eksikliği var. KO daki cz ortamını o günde 3 defa olan 8x8 aktivitesi (adı neyse unuttum) savaşları arıyor insan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.