Şimdi Ara

bu dereceli adamı sinir hastası yapar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün 100 bugün 50 mmr kaybettim üst üste 8-9 maçta öyle adamlar geliyorki artık bilerek yapıyorlar gibime geliyor.hadi bu sefer iyi takım geliyor diyorsunuz yine aynı dün jungle gidiyorum dedim adam üstte 3 kere öldükten sonra geldi ben junglım deyip last hitleri çaldı bugünde az önceki oyunda adam od alıp mid gidiyorum dedim adam son anda sand kingle mide gitti oyunu altın tepside sundu.bu kadar gelemez sen yapamıyorsundur diyen varsada bunun gibi daha tonla olay sayabilirim bunların hepsi son 2 gündür ardı ardına olmaya başladı ciddi ciddi bana dota ile sorumlu birine nasıl ulaşabileceğimi anlatabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --roger-- -- 25 Mart 2014; 1:10:37 >

• http://www.valvesoftware.com/email.php
    Seni takacaklarını sanmıyorum ama al dene. To bölümünden Dota 2 Team'i seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 25 Mart 2014; 1:41:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

http://www.valvesoftware.com/email.php
    Seni takacaklarını sanmıyorum ama al dene. To bölümünden Dota 2 Team'i seç.

teşekkürler
  • Aynısı bana da oluyor, tek değilsin.
    10 oyun üst üste çok iyi takım arkadaşları geliyor, hepsini kazanıyorum
    sonra ki hafta aptallardan geçilmiyor, 10 oyun üst üste kaybediyorum.
    yapacak bir şey yok maalesef.
  • Dun 9 mac ustuste kaybetmis birisi olarak tek cozum yontemi stack girmek.Hic yoktan 1 tanesi ranked, tesellim o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu sistemin çalışma prensibi. Oyuncuyu aynı seviyede tutuyor. Anca çok iyi Bi takımın varsa onda işin rengi değişir. Ama soloysan buraya konu aççmaya bile gerek yok. Sistemin kölesiyiz anlıyacağın. İyi Bi ekip kur kendine.

• Valla ben bile alıştım artık solo giriyosan kabullenmek lazım sen istediğin kadar iyi oyna (kendine göre) sistem o maçı kaybetmeni istiyorsa ( şimdi burda kimse sistem öyle bişey istemiyor demeyin) kaybediyosun. Bul 2 arkadaş 3 stack girin en sağlıklısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasd4441 -- 25 Mart 2014; 13:27:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

Valla ben bile alıştım artık solo giriyosan kabullenmek lazım sen istediğin kadar iyi oyna (kendine göre) sistem o maçı kaybetmeni istiyorsa ( şimdi burda kimse sistem öyle bişey istemiyor demeyin) kaybediyosun. Bul 2 arkadaş 3 stack girin en sağlıklısı

katılıyorum...

• Daha hiç denemedim bu sistemi uzun zamandır oynamıyordum ancak arkadaşlarla giriyorduk bir bakacağım bende buna varsa biri steamden eklesin girelim
  • haftasonu 400 mmr
    fazla soze gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi önceki maçta leave atan adam bir sonraki oyun yine benim takıma geliyor 1-10 mid sf ile no wards diye takıma kızıyor ben napayım şimdi?

• 4k-4,5k'dan sonra rahatlıyor biraz
  • Bu sistem bence saçma oldu 10 oyun attık ranked verdiler güzel adamlara denk gelenler win aldılar ve dereceleri yüksek çıktı. Ben 3k rankedle başladım zar zor 2900lerde takılıyorum. Haliyle bir halta yaramıyor normal oyunda daha düzgün adamlar denk geliyor ranked maçında insan çileden çıkıyor.

• solo mmrını yükseltebilen sadece benim haralde
  • solo 3k party 3.7k diyeceklerim bu kadar solo kasamıyorum olmuyor olduramıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.