Şimdi Ara

Bu Dil Puani ile Istanbulda Universiteye Girebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dil1 - 408
    Dil2- 405
    Dil3- 404

Meslek lisesi cikisli ve universite mezunu biri bu puanlarla Istanbulda bir universiteye girebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsizkahraman -- 15 Temmuz 2010; 12:15:37 >

• Yazıyı anlayamıyorum.

Benım
    Dil 1 - 468

Ama gıdılmez sanırım.Ben Istanbulda bıyere gıdemem heralde özel dısında.

EDIT:

Yazıyı duzelttınız sımdı anlasılıyor :)

Ama gıdılmez.Benım puanlarla karsılastırdım ben yuksek olmama ramen gıdemıyorum sanırım.

( Yanlıs anladıysam bıseyı duzeltınız )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 15 Temmuz 2010; 12:16:51 >
  • 468 puanla niye gidemiyeceksin ki istanbulda bir üniversiteye
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizkahraman

AOB dahil puanlar;

Dil1 - 408
    Dil2- 405
    Dil3- 404

Meslek lisesi cikisli ve universite mezunu biri bu puanlarla Istanbulda bir universiteye girebilir mi?

bence istanbulda üniversiteye gidebilirsin ama bu bölüm ingilizce kesinlikle olmaz diğer diiler olabilir yunanca urdu latin dili falan
  • Nereye gıdıcem kı 468 puanla.

Ingılızce ogretmenlıgı
    İngiliz Dil Bilimi
    Amerıkan / Ingılız dili ve edebıyatı

Nereye gıdebılırım kı gıdemem dıye bılıyorum ..

Bu 3 tercih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

Nereye gıdıcem kı 468 puanla.

Ingılızce ogretmenlıgı
    İngiliz Dil Bilimi

Bu 3 tercih.

bence karamsar olma başarı sırası önemli,bana olur gibi geliyor tabi ilk hedefin boğaziçi değilse.alan dışı ölesine giren çok insan var ,hepsi tercih yapıcak diye bir şey söz konusu değil,başarı sıranın 1000-2000 üstünden tercih yap.kısmetse olur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: banoz

quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

Nereye gıdıcem kı 468 puanla.

Ingılızce ogretmenlıgı
    İngiliz Dil Bilimi

Bu 3 tercih.

bence karamsar olma başarı sırası önemli,bana olur gibi geliyor tabi ilk hedefin boğaziçi değilse.alan dışı ölesine giren çok insan var ,hepsi tercih yapıcak diye bir şey söz konusu değil,başarı sıranın 1000-2000 üstünden tercih yap.kısmetse olur zaten

Yok boğazıcı falan umrumda deıl ya.
    Ama 3043. olmusum 30000 kısıden.Karamsar olmamam mı gerekır gercekten umut var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence olur umut olmadan yaşanmaz biliyorsundur.tercihlerini yap bekle.illa istanbul olması mı gerekiyor istanbul çevresinide yazabilirsn
  • ayrıca 30000 kişiden 3bin küsürüncü kişi olmak da kolay değil yani,tebrik ederim.sen 3binle giremem diye yanıyorsan ya 5bin 8binli insanlar napsın
  • quote:

bence olur umut olmadan yaşanmaz biliyorsundur.tercihlerini yap bekle.illa istanbul olması mı gerekiyor istanbul çevresinide yazabilirsn

Yoo illa olması gerekmıyor. Konusu acıldı ya bende Istanbul tutmaz bılıyordum o yuzden konusmaya basladım istanbulla ilgili .. Insallah artık hayırlısı .

Edit:

quote:

ayrıca 30000 kişiden 3bin küsürüncü kişi olmak da kolay değil yani,tebrik ederim.sen 3binle giremem diye yanıyorsan ya 5bin 8binli insanlar napsın

Çok Tesekkur ederım.Ama ben baskalarını degerlendırmıyorum kendımı degerlendırıyorum ıste o yuzden bırazda korku oluyor Puanlarıda fazla taktım bıraz kafaya..Gecen senenınkıler yok işte donusturulmusler falan co ıstıyorlarda onun korkusuda var ama hocalarım falan sız gıbı sıralamaya onem ver dıyorlar umarım oyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 15 Temmuz 2010; 13:06:45 >

• sıralamaya önem ver puan önemli değil,hocalarından yardım al tek başına tercih listeni yapma.herşeyin hayırlısı bozma moralini.dönüştürülmüş puanlara ben baktım gerçekten çok yüksek ,onlara bakılırsa kimse hiçbir yere giremez.
  • quote:

sıralamaya önem ver puan önemli değil,hocalarından yardım al tek başına tercih listeni yapma.herşeyin hayırlısı bozma moralini.dönüştürülmüş puanlara ben baktım gerçekten çok yüksek ,onlara bakılırsa kimse hiçbir yere giremez.

Tamam cok tesekkurler.

http://www.sinav.com.tr/userfiles/file/REH_VERI/TABAN/2009_DONUSMUS/dil_DONUSMUS_OSS_PUANLARI.pdf

Eğer yukardakı lınktekı gıbı olursa puanım cogu yerı tutuyor.
    Sıralamam da oyle.

Insallah olur.

Puana bakma sıralamaya bak dıyorlar zaten.E puan tutmuyor bazı yerlerde ama sıralama tutuyor.

Neyse ıste hayırlısı ama yukardakı soru tuhaf bıraz bırı tutuyor bırı tutmuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.