Bildirim
bu düğme ne işe yarar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hiç tokanma bence. -
Arac nedir sonradan takılmışa benziyor.Arabaya sonradan takılan bir şeyin olabilir deneyip yada kabloyu takip edip bulmak gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonradan takılmış bir düğmeye benziyor. Takan ve taktıran haricinde basmadan kimse bilemez.
Bas bikere -
Bas ve hızla uzaklaş. -
Resmi biraz daha geriden cekip, model ile birlikte koyabilirsiniz. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Josepth
Arac nedir sonradan takılmışa benziyor.Arabaya sonradan takılan bir şeyin olabilir deneyip yada kabloyu takip edip bulmak gerekiyor
crv
lpg var ve o hizada 10cm yukarıda lpg düğmesi var
acaba lpg sistemini komple devreden çıkarmak için anahtar olabilir mi -
Sonradan takılmış bir düğme. Sonradan yapılan İlave donanım varsa onları çalıştırıp çalıştırmadığına bakın, yoksa, donanım sökülmüşl düğme boşta kalmıştır. -
Çakar olabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: VipLife
Sonradan takılmış bir düğme. Sonradan yapılan İlave donanım varsa onları çalıştırıp çalıştırmadığına bakın, yoksa, donanım sökülmüşl düğme boşta kalmıştır.
denemekten başka çare yok anlaşılan
motor çalışırken mi açayım -
Eskiden bir broadway imiz vardı çabuk hararet yapan cinsten. Onun için ekstra fan açma düğmesi yaptırmış bizden önceki sahibi. Şehir içi sıkıştımı düğmeye basıp fanı açıyorduk. Onun gibibişey olabilir yada hırsızlığa karşı elektriği kesen bi şartalde olabilir.
Sonradan takılan herşey olabilir, takılan alet söküldüyse boşta da olabilir. Benim eski araçta sis farı taktırmıştım mesela, alttan gizli düğme yapmıştı aksesuarcı.
Ayrıca bazen orjinal parçanın düğmesi bozulduğunda da düğme pahalı ise bunlarda takabiliyorlar. Diyelim ki orjinal sis farı var, çalışıyor ama düğmesi bozuk, orjinal düğme de pahalı, adam kabloyu uzatıp başka düğmeye bağlayıveriyor. -
düğmeye tokandım
2 gündür bir fark göremedim
sanırım boşa çıkan aksesuar düğmesi -
Hocam dokunma. Işık hızında giderken enerjiye dönüşmeyi engelleyen düğmesi. Işık hızında gitmezken açmayı pek önermezler.
araca harici sonradamn takılan bir aksesuar (ses sistemi-far-aydınlatma vb) düğmesidir.kablusunu takip edebiliyosan kontrol et, kaçak yapmasın aküyü boşaltır.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hiç tokanma bence.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X