Şimdi Ara

Bu durum canımı çok sıkıyor.Önerisi olan gelsin (ciddi konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler günlerdir yazmayı düşündüğüm şeye yeni cesaret edebiliyorum şuan. durum şu bi kız var çocukluk arkadaşım ilk aşkım resmen. küçükken azcık çıkmışlığımız var o yaşlarda ne kadar olursa işte ben onu görünce ne yapacağımı bilmiyodum falan neyse geçen sene yine biraz çıkar gibi olduk sonra onun kıskançlığı yüzünden bitti bide ayrı şehirlerdeyiz. ben o beni bırakmaz diye düşünmüştüm aslında ama bıraktı. ben yalvardım ama her seferinde zamana bırakalım dedi ondan sonra bi kişi daha oldu ama hep o vardı hep kıyasladım o daha iyiydi diye. ondan da ayrıldım başka kızlarla biraz yakınlaşma olsa belki döner bana diye diğer kızı da bırakıyorum mutlu olamıyorum sanki ondan başka kimse yok. kendimi bildim bileli var hayatım da nerdeyse 10-11 senedir tanıyorum ben yazarsam arada yazıyo sadece canı sıkılınca yazıyo falan şimdi bu haftasonu İstanbul'dan ayrılıyorum giderken mesaj çekmeyi düşünüyorum sizce atmalımıyım yoksa unutmaya çalışıp kendi yolumamı bakmalıyım. çok canımı sıkıyor bu durum. onu çokta seviyorum unutamıyorum. acaba hırs mı yaptım ki ama yazınca rahatladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.