Bildirim
BU DURUMDA MEZUNMUYUM YARDIM LÜTFEN ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
birinci dönemden ff dersiniz kalmadıysa anladığım kadarıyla mezunsunuz not ortalamanız 2.00ın üstünde ve hiç ff notunuz yok -
quote:
Orijinalden alıntı: cobi
birinci dönemden ff dersiniz kalmadıysa anladığım kadarıyla mezunsunuz not ortalamanız 2.00ın üstünde ve hiç ff notunuz yok
teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 1.dönemde hiç ff notum yok bu durumda sorun yok galiba :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ephantom
quote:
birinci dönemden ff dersiniz kalmadıysa anladığım kadarıyla mezunsunuz not ortalamanız 2.00ın üstünde ve hiç ff notunuz yok
teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 1.dönemde hiç ff notum yok bu durumda sorun yok galiba :)
durum kısmında hem 1. dönem hem de 2. dönem "başarılı" yazıyor... Diğer yerlere bile bakmana gerek yok... Hadi geçmiş olsun... -
quote:
Orijinalden alıntı: maratbilgin
quote:
Orijinalden alıntı: ephantom
quote:
teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 1.dönemde hiç ff notum yok bu durumda sorun yok galiba :)
durum kısmında hem 1. dönem hem de 2. dönem "başarılı" yazıyor... Diğer yerlere bile bakmana gerek yok... Hadi geçmiş olsun...
teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X