Şimdi Ara

BU DURUMDA MEZUNMUYUM YARDIM LÜTFEN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu durum mezuniyetmidir arkadaşlar ?
     BU DURUMDA MEZUNMUYUM YARDIM LÜTFEN ?

• birinci dönemden ff dersiniz kalmadıysa anladığım kadarıyla mezunsunuz not ortalamanız 2.00ın üstünde ve hiç ff notunuz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

birinci dönemden ff dersiniz kalmadıysa anladığım kadarıyla mezunsunuz not ortalamanız 2.00ın üstünde ve hiç ff notunuz yok

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 1.dönemde hiç ff notum yok bu durumda sorun yok galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ephantom

quote:

birinci dönemden ff dersiniz kalmadıysa anladığım kadarıyla mezunsunuz not ortalamanız 2.00ın üstünde ve hiç ff notunuz yok

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 1.dönemde hiç ff notum yok bu durumda sorun yok galiba :)

durum kısmında hem 1. dönem hem de 2. dönem "başarılı" yazıyor... Diğer yerlere bile bakmana gerek yok... Hadi geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maratbilgin

quote:

Orijinalden alıntı: ephantom

quote:

durum kısmında hem 1. dönem hem de 2. dönem "başarılı" yazıyor... Diğer yerlere bile bakmana gerek yok... Hadi geçmiş olsun...

teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.