Roadstar Rdv-226 Usb'Li Dvd Divx Player Beyaz Özellikleri Dvd-/+R/Rw, Resim Cd Oynatma 2 Kanal Çıkış 192 Khz / 24Bit Dac Progressive Tarama Mpeg-Iı Desteği Beyaz Renk Scart Çıkışı, Ses / Video Çıkışı 10 Bit Video D/A Dönüştürücü Uzaktan Kumanda 8 Dil, 32 Altyazı Desteği Aile Kilidi Fonksiyonu Pal/Ntsc Model : Rdv-226 Ce Belgeli
Ürün açıklamasında video oynatma kısmında; MPEG2 ve MPEG4 oynatabildiği yazıyor. Diğer formatlarla alakalı bir bilgi yok. Elinizdeki videoları MPEG4 formatına dönüştürüp bi deneyin.Ek olarak bir dönüştürme programı yardımı ile elinideki AVI olan videoyu yine AVI olarak dönüştürüp deneyin. Bazen işe yarayabiliyor codeclerden dolayı.
Yine sonuç alamazsanız ürünü iade edip farklı ürün almanızı öneririm. Çünkü video oynatma özelliklerinde çok kısıtlı bir destek olduğu ortada zaten. Ve ürün almadan önce buradan ya da farklı forumlardan destek konusu açmanız daha fazla yardımcı olacaktır size.
MexeSs
kullanıcısına yanıt
kesinlikle hocam ama mpeg4'e çevirici bi site bulamadım sadece mpg formatlı var önerebileceğiniz bir şey var mı?
gokens
kullanıcısına yanıt
Online yapmak için web sitesi değil de bilgisayara kurup convert edeceğiniz uygulama aramanız daha iyi olur.
Pablo Vader
kullanıcısına yanıt
masaüstü sürümlü bir program bulamadım hocam maalesef hepsi premium olmuş önceden böyle değil. Hepsiburada'dan almıştım 12 gün önce 2 gün daha sürem var kanunen sanırım koşulsuz iade edebilmek için. İade edeceğim yarın başka bir usb ile deneyeceğim.
Uzun yıllar kullandım bu programı. Ücretsiz bir program. Bi kaç ek ayar ve reklamları engellemek için pro sürümü var ama gerekli değil. Free sürümü her işinizi görür. Şu an direk codec ile izlediğim için dönüştürme falan yapmadığımdan kullanmıyorum. Her türlü formatı dönüştürebilirsiniz. Hatırladığım kadarıyla programın Türkçe dil desteğide mevcut. Program kullanımında sıkıntı yaşarsanız etiketleyin beni programı yükleyip ayrtıntılı kullanım için yardım ederim. Gerçi kullanımı baya basit ama yinede takılırsanız yazabilirsiniz.
MexeSs
kullanıcısına yanıt
hocam iade edip yeni bi cihaz almaya karar verdik. yine de yardımınız için teşekkür ederim.
Rica ederim. En güzelini yapmışsınız. Kullandığınız videoları flash ile yanınızda götürüp testlerini yapın hepsinin en azından sorunsuz bir alış veriş yapmış olursunuz. Şimdiden hayırlı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme