Şimdi Ara

Bu ekran kartı bu sisteme takılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben RX570 ekran kartını alacağım. Acaba bu sisteme takılır mı ? Sıkıntı falan olur mu ? Bu ekran kartı bu sisteme takılır mı ?
    Cevaplarsanız çok teşekkür ederim.Bu ekran kartı bu sisteme takılır mı ?Bu ekran kartı bu sisteme takılır mı ?

• takılır
  • Darboğaz olur
    işlemcin çok zayıf
    i5 eklersen daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_marina -- 7 Nisan 2020; 15:51:53 >
  • ufuk_marina kullanıcısına yanıt
    Ya sadece oyun oynayacam. Darboğaz denilen şey yani bilgisayarı mı bozar, fps mi düşürür ? Fps düşürürse sıkıntı değil benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buse-1

Ya sadece oyun oynayacam. Darboğaz denilen şey yani bilgisayarı mı bozar, fps mi düşürür ? Fps düşürürse sıkıntı değil benim için.
    bilgisayar bozulmaz bilgisayar parçalarının birbiri ile uyumlu ve güç dengelerinin biribirine yakın olması lazım yoksa performans alamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_marina -- 7 Nisan 2020; 16:5:36 >
  • ufuk_marina kullanıcısına yanıt
    Ya ben zaten böyle aşırı yüksek fps istemiyorum. Yani zamanla alıcam önce bu RX570 sonra işte yeni bir işlemci alayım ki dediğin gibi dengelensin.
    Ama şuan oyunu açsın biraz da grafikler iyi olsun yeter. Şimdi bunu alırsam bu eski ekran kartım gibi (GT220) fps almam herhalde ? daha yüksek alırım. ve grafikler de iyi olur galiba ?
    Benim için açsın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Münebbih

takılır
    500-600w kaliteli PSU gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sisteme Monitör Ne olmalı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PSU 300W. Off neyse. Artık bir meslek sahibi olduğumda alırım inşallah. Sizleri de uğraştırdım. Kusuruma bakmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.