Şimdi Ara

Bu Ekran Kartı Sizce Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar baya bir kararsızım yeni bir ekran kartı alıcam ve maximum bütçem 400 tl sizce bu ekran kartı nasılhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/asus-gtx650tib-dc2oc-2gd5-gtx650ti-boost-directcuii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66605 tek eksikliği 192 bit yerine 256 bit olsa daya iyi olurmuydu bilemem ama yapıcak bireşy yok benim pc özelliklerim ram 6 gb işlemci : ıntel(r) core(tm)2 duo cpu e7500 @2.93 2.94 w7 64 bit ultimate sizce nasıl kaldırırmı bu ekran kartı ve sizin bana önerebileceğin var mı en fazla 400 tl olması şartıyla bu ekran kartının üstünde birşey. teşekkürler

• Valla bende bunu öneriyorum genellikle, seni pc'nede uyumlu, bence uygundur.
  • oyunları rahat açar demi yani su an kullandıgım ekran kartında nvdia ge force 9600 gt var 256 bit 512 mb call of duty blacks ops 2 yi en iyi çözünürlüğün bi kademe altında hiç kasmadan oynamıştım.bu dedigim ekran kartı battlefield 3-4 gta 4-5 i rahatlıkla açarmı bi bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aluru

oyunları rahat açar demi yani su an kullandıgım ekran kartında nvdia ge force 9600 gt var 256 bit 512 mb call of duty blacks ops 2 yi en iyi çözünürlüğün bi kademe altında hiç kasmadan oynamıştım.bu dedigim ekran kartı battlefield 3-4 gta 4-5 i rahatlıkla açarmı bi bilginiz var mı ?

4'ü bilmemde 3'ü High'te oynarsın singleyi

• teşekkür ederim bunu almayı düşünüyordum tek kafamda 192 bit olması soru işaretine yol açıyordu MHZ daha önemli deyince sen sıkıntı yok gibi peki dirext 11.1 diyor ya benimki w7 64 bit ultimate kabul eder mi cogu yerde w8 olması gerekiyor diyo bilgin var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşekkür ederim bunu almayı düşünüyordum tek kafamda 192 bit olması soru işaretine yol açıyordu MHZ daha önemli deyince sen sıkıntı yok gibi peki dirext 11.1 diyor ya benimki w7 64 bit ultimate kabul eder mi cogu yerde w8 olması gerekiyor diyo bilgin var mı ?

Kabul eder merak etme, orada Win 8 yazması önemli değil. Sorun çıkmayacaktır.
  • Teşekkür ederim cok yardımcı olsun sağol
  • quote:

Teşekkür ederim cok yardımcı olsun sağol

Ben teşekkür ederim, iyi forumlar.
  • Usta son sorun guc kaynagim 350W diyor maximum 60-50 hz diyor sorun olmaz demi dedigimiz ekran karti ile ilgili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta son sorun guc kaynagim 350W diyor maximum 60-50 hz diyor sorun olmaz demi dedigimiz ekran karti ile ilgili
  • quote:

Usta son sorun guc kaynagim 350W diyor maximum 60-50 hz diyor sorun olmaz demi dedigimiz ekran karti ile ilgili

Yok o şekilde bir sorun olmaz
  • tamam usta sağolasın kusura bakma senide yorduk
  • quote:

tamam usta sağolasın kusura bakma senide yorduk

Ne demek dostum ya, her zaman yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.