Şimdi Ara

Bu ekran kartını ve RAM'i anakartım destekliyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba , anakartım Foxconn a76ml-k 30 . Ben
    ---2x4 1600 mhz cl9 RAM ve
    --- Sapphire HD 6870 GDDR5 1GB 256 Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı 'nı almayı düşünüyorum
    anakartım destekliyor mu ?

Almayı düşündüğüm bileşenler :

RAM :http://www.vatanbilgisayar.com/4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-bellek.html?OM.zn=category_top_sellers&OM.zpc=CMZ4GX3M1A1600C9#genel-bakis

E.Kartı :http://www.vatanbilgisayar.com/hd6870-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti-13821.html#genel-bakis

Yardımlarınızı bekliyorum :)

• Merhabalar, anakartınız seçtiğiniz ürünleri destekliyor lakin diğer bileşenlerinizin uyumluluğu da oldukça öneml. İşlemci modeliniz nedir ve güç kaynağınızın sağlayabileceği güç ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Merhabalar, anakartınız seçtiğiniz ürünleri destekliyor lakin diğer bileşenlerinizin uyumluluğu da oldukça öneml. İşlemci modeliniz nedir ve güç kaynağınızın sağlayabileceği güç ne kadar?

Teşekkürler , işlemci modelim : AMD Athlon II X2 240 2.80 GHZ . güç kaynağımın sağlayabileceği gücü nasıl öğrenebilirim ?
  • fatihappy11 F kullanıcısına yanıt
    Kasayı aç,güç kaynağının üzerindeki çıkartmada yazar.
  • Kasayı açtım baktım , yanılmıyorsam Max güç 350 W , işlemcim de AMD Athlon II X2 240 2.80 GHZ .
  • Hd 6870 biraz fazla guc tuketir guc kaynagi acisindan sorun cikarabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Hd 6870 biraz fazla guc tuketir guc kaynagi acisindan sorun cikarabilir

Yine de bu ekran kartını anakartıma takmam için herhangi bir engel yok , değil mi hocam . Bu ekran kartı FIFA 15'in önerilen ekran kartı olduğu için onu almayı düşünüyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yok hocam her karti takabilirsiniz sorun olmaz

• quote:

Peki önerirmisiniz hocam , bi de bana uygun RAM önerir misiniz ? Hangi marka daha iyi ? 1600 mhz DDR3 olmalı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihappy11

quote:

Peki önerirmisiniz hocam , bi de bana uygun RAM önerir misiniz ? Hangi marka daha iyi ? 1600 mhz DDR3 olmalı .

Alıntıları Göster
    Güç kaynağınız büyük ihtimalle sorun çıkartacaktır. Alabiliyorsanız ya; Hd7850 ya da GTX 750 alın. Ram olarak da stabilite açısından Corsair almanızı tavsiye ederim Vengeance 2*4 Gb.

• quote:

Güç kaynağınız büyük ihtimalle sorun çıkartacaktır. Alabiliyorsanız ya; Hd7850 ya da GTX 750 alın. Ram olarak da stabilite açısından Corsair almanızı tavsiye ederim Vengeance 2*4 Gb.

Hocam önerdiğiniz HD7850 EKRAN KARTI , anakartımla uyumlu mu ? HD7850 , 6870 e göre daha iyi , değilmi ?

7850 ye islemciniz yetmez malesef ve guc kaynaginizda ucu ucuna yeter yeterse tavsiyem gtx 750ti dır ramde gskill ripjaws 1600 mhz ramler

• quote:

7850 ye islemciniz yetmez malesef ve guc kaynaginizda ucu ucuna yeter yeterse tavsiyem gtx 750ti dır ramde gskill ripjaws 1600 mhz ramler

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

+1

Alıntıları Göster
    anakartın 1333mhz ram destekleyecektir. işlemci gtx750 ve 6870 için yetersiz.
  • quote:

Merhabalar, GTX750 Ti 7850'den çok daha fazla performanslı bir ekran kartıdır. İşlemci nedeniyle verilen para hepten boşuna gitmiş olur. 7850 ise yine işlemci için fazla kaçacaktır ama 750 Ti kadar değil ve fiyatı hemen hemen 6870 ile aynı olduğu için onu önerdim. Aynı fiyatta oldukları için 7850'nin bir kısım performansı boşa gidecek olsa da daha az güç tüketeceği için mantıklı seçim onu almak olacaktır. Gskill de sevdiğim bir firma olsa da ram denilince CORSAIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 9 Temmuz 2014; 12:23:43 >
  • quote:

quote:

Merhabalar, GTX750 Ti 7850'den çok daha fazla performanslı bir ekran kartıdır. İşlemci nedeniyle verilen para hepten boşuna gitmiş olur. 7850 ise yine işlemci için fazla kaçacaktır ama 750 Ti kadar değil ve fiyatı hemen hemen 6870 ile aynı olduğu için onu önerdim. Aynı fiyatta oldukları için 7850'nin bir kısım performansı boşa gidecek olsa da daha az güç tüketeceği için mantıklı seçim onu almak olacaktır. Gskill de sevdiğim bir firma olsa da ram denilince CORSAIR.

Olabilir ama hatirladigim kadariyla 650 ti boostla 7850 kafa kafayaydi hatta 7850 daha iyidi 750ti ise 650ti boostun gerisindeydi az guc harcadigi icin, benim tavsiyem bu yondedir ram cokda farketmez zaten corsair de gskill de cok kaliteli markalar

• quote:

Olabilir ama hatirladigim kadariyla 650 ti boostla 7850 kafa kafayaydi hatta 7850 daha iyidi 750ti ise 650ti boostun gerisindeydi az guc harcadigi icin, benim tavsiyem bu yondedir ram cokda farketmez zaten corsair de gskill de cok kaliteli markalar

Hatırlamalarla olmuyor bu iş, araştır, öğren, bilmiyorsan da tavsiye verme.
  • quote:

quote:

Insanlara yardim etmeye calisiyoruz arastirsin bulsun efendiligini bozma duzgun konus

• quote:

quote:

quote:

Insanlara yardim etmeye calisiyoruz arastirsin bulsun efendiligini bozma duzgun konus

Alıntıları Göster
    Şimdi ben hangi RAM ve ekran kartını alayım hocalarım ? Lütfen yardım edin ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihappy11

Şimdi ben hangi RAM ve ekran kartını alayım hocalarım ? Lütfen yardım edin ;)

ram olarak arkadaşın dedii gibi kesin corsair 1600 mhz al da ekran kartını bilmiyom :D bütçen ne kadar ona göre deyim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.