Şimdi Ara

'Bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımdaki fotoğrafları harici diske kopyaladım ve format attıktan sonra tekrar harici diskten bilgisayarıma kopyalamak istediğimde bu hatayı veriyor.

Bilgisayarda tek yönetici hesabı vardı o da bendim. Ona rağmen Administrator oluşturdum iki oturumda da "Bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için CREA/Kursat size izin vermelidir" hatası veriyor ve işlem yapamıyorum.
    Özellikler=>Güvenlik=> Tüm liste için düzenle seçeneklerinde hepsinde İzin ver seçili
    Özellikler=>Güvenlik=>Gelişmiş=>İzinlerde hepsinde tam denetim var,
    Özellikler=>Güvenlik=>Gelişmiş=>Sahip'te Administrator ve Kursat ekli. Düzenle=>Diğer kullanıcı ya da gruplar=>Gelişmiş=>Şimdi Bul=>Guest eklersem. Guest size izin vermelidir diyor. Kursat'ı seçersem CREA/Kursat size izin vermelidir diyor. Everybody'yi seçersem Everybody size izin vermelidir diyor.

Unlocker programını yükledim. Program taşıyamıyor, hata veriyor ve yeniden başlatılmada taşınmasını ister misiniz diye soruyor. Evet desem de bir işe yaramıyor.

TakeOwnerShip yaptım, yine CREA/Kursat size izin vermelidir diyor. Kafayı yiyeceğim. O kadar forumu karıştırdım. Çalıştır'a şu regedit kodunu yazdım:
    %windir%\System32\reg.exe ADD HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v EnableLUA /t REG_DWORD /d 0 /f
    yine işe yaramadı.

MS-DOS'a şu kodları yazdım:
    takeown /f *
    cacls * /G Kursat:F

Zaten bu komutlar da takeown ve unlocker'ın yaptığı işleri ms-dos'tan yapmaya yarayan komutlar. İşe yaramadı.

Bazı arkadaşlar explorer.exe bu işi engelliyor. Onu sonlandırın yeniden başlatın işleminiz yapılır demiş. Onu da denedim olmadı. 2 gündür pc başında kafa yoruyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Kimse çözememiş sanırım bu sorunu. Yarın Pardus kurarak orada işlem yapmaya çalışacağım. Bir önerisi olan var mı?

NOT: Dosyalar harici diske atmadan önce gizliydi. Gizli olmayan dosyaları taşıyabildim. Bunları ne açabiliyorum ne kopyalayabiliyorum. Sadece isimlerini değiştirebiliyorum.
    İşletim sistemi Windows 7 Ultimate - Güvenli modda de denedim yine yapamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRK_KHaN -- 24 Ağustos 2012; 16:32:08 >

• Aynı sorun mevcut,çözebildiniz mi?
  • Şu kutucuk işaretli miydi güvenlik izinlerini etkinlerştiriken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

Aynı sorun mevcut,çözebildiniz mi?

Maalesef sorunu çözemedim, format atarak sorunu gidermiş oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRK_KHaN

quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

Aynı sorun mevcut,çözebildiniz mi?

Maalesef sorunu çözemedim, format atarak sorunu gidermiş oldum.

Fotoğraflarınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.