Bildirim
bU F2000 ne illet bir silahtır.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O silahın en iyi yanı hip fire.Onun dışında assault rifle olarak daha iyileri mevcut.Yakın mesafede kullanılmaz,AEK çok daha iyi.Orta mesafe de Ace 23 daha iyi.Uzun mesafede Scar-h tercih edilebilir.Eğer fantezi yapıp kullanmak istiyorsan kullan ama demin saydığım silahları kullananlarla karşılaşırsan yakarlar bilesin.Bf 3'te çok severdim F2000'i ama Bf 4'te vasattan öteye gidemiyor her türlü durumda daha iyi assault rifle'lar var. -
Olay kullanabilmekte bitiyor.Çok beğendiğim bir silah ve çok iyi değerler alıyorum onunla oynayınca.Tabi oynayış tarzına uymadığı içinde sevmemiş olabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: JamesDeen
O silahın en iyi yanı hip fire.Onun dışında assault rifle olarak daha iyileri mevcut.Yakın mesafede kullanılmaz,AEK çok daha iyi.Orta mesafe de Ace 23 daha iyi.Uzun mesafede Scar-h tercih edilebilir.Eğer fantezi yapıp kullanmak istiyorsan kullan ama demin saydığım silahları kullananlarla karşılaşırsan yakarlar bilesin.Bf 3'te çok severdim F2000'i ama Bf 4'te vasattan öteye gidemiyor her türlü durumda daha iyi assault rifle'lar var.
Mtar-21in daha iyi ve sekmesini kontrol etmek bence daha kolay kısa-orta mezil oynadığımdan sanırım birde alıstıgımdan cok seviyorum silahı aek de bence cok seken bir silah uzun menzilde favorimde lvg kacamazlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aras456 -- 8 Mart 2014; 20:10:41 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: DestroyeR33
Olay kullanabilmekte bitiyor.Çok beğendiğim bir silah ve çok iyi değerler alıyorum onunla oynayınca.Tabi oynayış tarzına uymadığı içinde sevmemiş olabilirsin.
Hocam şarşor boşaltıyorum yakın-orta mesafeden ya ölmüyor yada şarşor biterken ölüyor.F2000 le oynıyım dedim üst üste 3-4 kere öldüm ondan sonra mtar-21 i alınca düzelttim oynayabilene helal olsun o silahla -
Ben de bazen o silahla iyi oynuyorum bazen de anlamsız bir tepme oluyo ama denildiği gibi hip fire olarak çok iyi, karşı karşıya kalındığında nişan almadan güzel kaptırıyosun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alışınca mükemmel bir silah diyebilirim:) -
quote:
Orijinalden alıntı: TheTurk61
Ben de bazen o silahla iyi oynuyorum bazen de anlamsız bir tepme oluyo ama denildiği gibi hip fire olarak çok iyi, karşı karşıya kalındığında nişan almadan güzel kaptırıyosun.
Aynen ö yönü gercekten cok güzel bir silah ve cok seri -
quote:
Orijinalden alıntı: RyuzaKing
Alışınca mükemmel bir silah diyebilirim:)
Mtar mı f2000 mi hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: aras456
quote:
Aynen ö yönü gercekten cok güzel bir silah ve cok seri
Hocam baktım o silahla uzak mesafe zor, ağır namlu yerine stabilite artıran parçayı taktım, oyundaki denge açısından uzak mesafe etkisini düşürmüşler sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 8 Mart 2014; 22:33:44 >
Tdm silahı bence mtar21 hocam diyer maplarda ace23 L85A2 -
İsrail silahları biraz daha sivriliyo sanki diğerlerine göre ya da ben mi kuruntu yapıyorum, aug a3 ü de tavsiye ederim yakın mesafede biraz ağır kalsa da orta mesafede telafi ediyo durumu.
quote:
İsrail silahları biraz daha sivriliyo sanki diğerlerine göre ya da ben mi kuruntu yapıyorum, aug a3 ü de tavsiye ederim yakın mesafede biraz ağır kalsa da orta mesafede telafi ediyo durumu.
Silah teknolojisi agırlıklı yahudi ailelerinde olduğu için adamlar gercekleri yansıtmışlar bence hocam -
yakın mesafede bence güzel f2000, orta ve uzun mesafede nişan alıp ateş ederken bi sapma oluyor, kontrol edene kadar şarjör bitiyor:Pp -
-
Doğrudur hocam, silah çeşitliliği fazla zaten, bf3 teki gibi tek silaha bağlanmıyorum.
Sıkı bir oyuncu değilim ama 200 saate yakın deneyimimde assault oynarken aek 971 kullanmıştım daha sonra f2000 e alışınca (birazda sekmeyi kontrol etmeyi öğrenince) oynadığım zamana kadar en çok kili aldığım aeke f2000 ile çok daha kısa sürede ulaştım.MTAR ve f2000 yakın mesafede affetmiyor aekle ile orta mesafede daha başarılı oldum silah eklentilerini açtıkçada orta mesafede f2000 de iyi iş çıkarabiliyor. -
M416 Ace 23 ve F2000 en iyi assault silahlar bence. -
ace23den baska hiçbir silaha cok ısınamadım susturucuyla çok iyi3 5 mermi ardarda attıgında kesin gidiyor karsıdaki. -
quote:
Orijinalden alıntı: BasBelasiWap
yakın mesafede bence güzel f2000, orta ve uzun mesafede nişan alıp ateş ederken bi sapma oluyor, kontrol edene kadar şarjör bitiyor:Pp
benden tam ondan bahsediyorum mantığını cömediğim bir sapma var belkide adamlar silah cok güclü olmasın diye böyle yapmıştır
Benzer içerikler
- battlefield 1 oyundan atma
- battlefield 3 türkçe yama
- esn sonar nedir
- ea ıd nedir
- battlefield 1 directx error
- battlefield 1 osmanlı
- battlefield 1 çanakkale
- battlefield 2042 hikaye modu var mı
- battlefield 1 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X